icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
27. sep 2013

@denka_pk a ty si tiez vysadila hak? či nie?

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 btw toto s tým roztopeným syrom som uz skúšala vidíš super nápad uvarím francúzke zemiky - zajtra chceme isť na hríby tak nech máme navarené ked sa budeme vracať 🙂 upečiem dnes 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid nie...nikdy som nebrala HAK

inngrid
27. sep 2013

@denka_pk a dobre robíš 🙂 tak potom neviem prečo ti tak hapruje - inak dnes som sa zamyslela, ze uz aj po vianočnych darčekoch by som sa mala poobezerat nie? milujem vianoce 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid tiez neviem preco....nikdy my nechodila presne...lietala mi o 2-4 dni...nooo vianoce su za chvilu, ale tieto budu take skromne kedze si prerabame dom, tak vsetko ide tam...

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid rada chodíš na hríby? Tak to si moja krvná skupina. Ja tiež, ja by som v lese aj spala, keď hríby rastú a náš synček ako rád chodí. V lese je tak úžasne a hlavne, keď je pekné počasie

monika541
27. sep 2013

Pekný deň všetkým🙂! Ja som tiež od dcérky ochorela, tak sme obe soplave a doma zavreté:(. A vonku je tak krásne! Tak som tiež na pochybách, či je vhodné využívať tieto dni na snaženie... i keď na druhej strane, ak sa už zadarilo, ja to už neovplyvním.

tonjadabik2
27. sep 2013

@zuzik_24 diki si zlata.. ale ja neverim zeby sa podarilo..uvidime vo stvrtok..

lady36
27. sep 2013

Ahojte, pridávam sa do klubu čakateliek 🙂 Ja som otehotnela pred 3 mesiacmi na prvý šup, ale dopadlo to zle. Mala som mimomaternicové tehu. Takže som musela podstúpiť kyretáž a následne mi laparoskopicky odstránili jeden vajcovod, takže máme teraz trochu sťaženú situáciu. Tento mesiac sme sa začali znovu snažiť. Zatiaľ mi mešká menštr. len 2 dni, už som si samozrejme urobila test, ale bol negatívny. Tak ešte pár dní počkám, dúfam že sa menzes nedostaví... 🙂

inngrid
27. sep 2013

@denka_pk júúúúúúj počúvaj no nič to akože my sme min . rok mali take aj tento rok asi budú 🙂
min rok sme si kupili pod stomček akoze 4 original cd-čka ze nech tam máme aspon čosi lebo sme si kupili predtým novú vezu a aj sedačku tak to boli akoze naše darčeky tento rok chcem záclony a nový vianočný stromček takze ja budem mat stromček na vianoce asi 🙂 a mm kupim vianočné gule ne? 🙂 🙂

@zuzu1104 milujeme chodiť na hríby teraz chodíme kazdú sobotu uz 4 soboty sme boli 🙂 aj zajtra ideme aj 2 tyzdne dozadu ked to tak lialo sme boli nikto v lese len my dvaja ale trošku sme to prehanli sme fakt po 3,5 v lese stale dazda zmokli az do prádla ale tak mame gumaky uz kupim pršiplášte mzeme chodiť aj po dazdi a kam chodievate vy? 🙂btw - ešte ma napadlo ze je super ze maly chodi do lesa mne sa to moc páči ak takto sa s detmi chodí skôr ako do nakupnych center a akoze do obchodov to nahodou ak mi niečo dojde a musím fakt v nedelu do tesca som v šoku kolko je tam rodín s detmi !!! a vonku krásne

@monika541 aj Tebe pekný dník - neboj nič aj my pracujúci sme zavretý dnu he a to nie sme ani chorí 🙂

@lady36 fúúú to mi je lúto :( ale asi to tak malo byt teraz treba mysliet dopredu ze si v pozitívnej skupine ktorá bude plodná a tak čo ti poviem bude dobre!!!! 🙂

lady36
27. sep 2013

@inngrid Pobolieva matrochu v podbrušku akokeby som mala dostať menzes, ale nemám žiadne špinenie a to som mala doteraz stále. Bojím sa tešiť dopredu...

anulqua
27. sep 2013

@zuzu1104 zuzi ja som tiez citala ze vysoko potom paru tehuliek pisali ze ma byt nizko ze ony ho tak maju.. tak ja uz neviem, uz to nechvam tak a uvidime co z toho bude, zatial som 31DC a ms nikde..

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid vianocny stromcek budem zhanat aj ja, kedze toto budu nase prve spolocne vianoce v nasom dome 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid o Adele som čítala aj ja, no stať sa to môže každej, niekedy je príroda mocnejšia a zaúraduje za nás, možno by to mimi nebolo OK...

inngrid
27. sep 2013

@lady36 viem asi čo píšeš tešit sa dopredu - tak mysli nato že uhniezdenie fazulky je len 33% usmešnosť potom je ešte 33% donosenie dietatka a zvyšok je pôrod takze tešit sa stale musime len tak poskromne a potichúčku 🙂

@denka_pk my sme tak mali minulý rok - prvé naše spoločné na byte 🙂 toto budú druhé, stromček sme mali požičaný čo ti poviem od maminky ale tento rok chcem lepší krajší a hlavne náš 🙂 ale sú to príjemne starosti ze kupovať vianočný stromček uz som aj na nete pozerala 🙂 tento sa nám páči
http://www.soba.sk/eshop/vianocne-stromceky/via... čo na nho hovoríš 180cm nam asi bude stačit 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 hej hej ved ja viem ale prišlo mi to lúbo viem, ze dlho tuzila po babatku a tak to mi vzdy pride luto a možno musí byt tehotná s nami 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 tak pri malom sa to asi ani inak riešiť nedá, ako rýchlovečkami... treba Samka na víkend dať k babkám a dedkom, nech sa starajú, aby ste si mohli snažilkovanie aj užívať 🙂
ale keby sa nedalo, tak šup kúpiť si peknú nočnú košieločku a len tak sa v nej doma poprechádzať, malý z toho ešte rozum nemá, nebude mu to divné a ocinko sa bude môcť zblázniť, že kedy už pôjde malý spať, aby ste si užili 😉

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid správne 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid stačí ak drahého dotiahneš niekde pod rozkvitnutú čerešňu a dáte si sladký božtek 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 čo ti poviem ešte som nedostala pusu pod rozkvitnutou čerešnou to premyšlam či nemam brat ze som vlastne ešte nepobozkaná ja som vlastne taka panna asi ze ano 🙂 🙂 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 fíííha, to je super recept, dnes to nákup v obchode istí a šup šup zajtra variť 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid čo blázniš s Vianocami, tento rok nemusíme kupovať darčeky, v bruškách budeme mať tie najkrajšie a najdrahšie darčeky na svete 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@denka_pk aj skromné Vianoce môžu byť nádherné, stačí mať jeden druhého 😉

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 🙂 usmev jak lečo 🙂 ano ano b ruškách darčeky 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 aj ja by som išla na hríby... ale tu u nás žiadne nie sú... ☹

zuzik_24
27. sep 2013

@tonjadabik2 veľmi Ti prajem aby sa zadarilo, a aj keby nie, nie je všetkým dňom koniec, môžete skúšať ďalej a hlavu hore!

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 aj chodíte s parnerom na hríby?

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid joooj tak to je paráda, berte aj mňa 🙂, hneď by som šla, ale u nás teraz nerastú, asi pred dvoma týždňami bol taký booom, ale to sme so Samkom ležali s chrípkou, ale asi pred troma týždňami sme boli a veru sme nazbierali celkom hojne. 🙂 Aké hríby zbierate? y chodíme na hríby buď do Tatier alebo za Poprad. Vy kde chodievate?
Ja to tiež tak pociťujem. My do nákupných centier chodíme veľmi málo a ak chodíme, tak len s manželom nakúpiť to, čo do domácnosti potrebujeme. Veľmi často sa zdržiavame v lese. My totižto bývame na dedine a les máme za bránkou 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@lady36 vitaj a želáme nech sa čím skôr zadarí 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@anulqua a prečo si moja ešte neotestovala? Aké máš dlhé cykly?