Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid no ja musim pockat do soboty bohuzial manzel pracuje v prahe a chodi raz za mesiac domkou a na 5 dni.ale robila som si test a vyzera ze je to uz trosicka ruzove tak si este urobim zajtra dufam ze uz bude pekne uplne viditelna.ale duch uz to vyzera ze to nie je.tak uvidim.
@inngrid no predtym som si myslela kedze sme sa snazili hned po ms takze by mi mohol aj skor vyjst a tak som sa cely mesiac len testovala a furt len duchov som tam mala ku koncu sa mi duch zjavoval behom par sekund a vcera som mala dostat ale este nic a od soboty ma boli brucho ale iba na vecer a dnes som si robila test a vyzera ze uz to neni duch ale slaba ciarka slabunko zafarbena.
@inngrid hej ked uz meskala furt som si myslela ze uz ide ms a ona nikde to len vytoky aj teraz mam a aj brucho vzdy tak bolelo ako keby mala dojst.no termin vychadza na 1.5.tak ak to nedopadne ako minule ze po tyzdni som zacala krvacat a aj testy boli uz pozitivne tak kolo 6.9 by som mala ist na potrvdenie tak dufam ze to bude uz v poriadku.
@inngrid no malo by sa kazde tri dni ze vtedy ten hormon stupne raz tolko a hlavne kvoli tomu ze vtedy by ciarka mala byt silnejsia ale ja som testovala jak somar aj dva testy za den a pritom som vedela ze ten duch bude rovnaky a este aj slabsi ked ze ten moc uz bol po obede a vtedy sa hcg znizuje a rano zase zvysuje.ja som testovala par dni po styku uz ich mam tolko ze az ale som bola aj ked boli ty duchovia tak som si hovorila ze to nevadi ved este nemam termin ms.
@inngrid no ved preto som uz potom netestovala a hoovorila som si ze ved za par dni je nedela a tam sa to ukaze.aj teraz sa stale bojim ze este moze prist kazdy den tak este neni nic vyhrate aj teraz ma boli brucho jak by chcela prist tak sa budem tych 10 dni len modlit aby uz nedosla.
@emilia25 emily, ked Ta citam, tak sa rovno aj tu opytam. uz som sa pytala v snazilkach leto, kedy moze boliet brusko pred MS. Ja by som mala dostat zajtra (dufam, ze nedostanem) ale brusko boli, len neviem odkedy zacina boliet, alebo ako to s tou bolestou je. Ja viem, ze musim pockat, ci dostanem. len ma to zaujima, ze kedy brusko boli. Dakujem a drzim Ti paste
inngrid@
emilia25@
dakujem kočky, bo mna tiez zacalo boliet brusko dnes a zajtra mam podla kalendara den ms, ale, ale, neviem, bo mam pocit uz dlhsie, ako keby sa v bruchu nieco dialo, take ine, tak som zvedava

@emilia25 u mna je dost možné že ostaneme iba pri jednom pre môj zdravotný stav ešte uvidíme ako to bude ale viac menej aj to jedno bude obrovský zázrak 🙂 takže tak tak ti poviem ze ja napríklad ani nebudem chciet vediet čo to bude necham sa prekvapit hlavne nech uz to je 🙂