icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
30. sep 2013

@janiinka2 ahoj Janinka, dakujeme no vlastné ked si to tak beriem všetky presuvame snazilkovanie na oktober 🙂 a ty kedy máš své dni?

zuzik_24
30. sep 2013

@huncut vitaj a nech sa fazuľka v brušku zadarí čo najskôr 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@tonjadabik2 ahoj a testuj o sto-dvesto 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@janiinka2 no my sme tu snažilky nie len v snažilkovaní o tehu, ale aj v písaní o všeličom možnom 🙂
pekný dník 🙂

tonjadabik2
30. sep 2013

@zuzik_24 sak chcem ale stary mi nechce kupit test.. ☹ sak ja si kupim sama 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid tiež som včera odpadla pomerne skoro do postele, som bola po lete opäť na jóge, tak som bola vyničená a dnes ma všetko bolí, au 😉

huncut
30. sep 2013

@zuzik_24 dakujem, no bodaj by sme všetky boli do Vianoc tehu 😉 volala som si o výsledky, takže hormony a štítka su v poriadku, len železo slabšie, predpíše nejaké vitamíny...ale to mám stále málo železa...pri mojej mušej váhe 😀

zuzik_24
30. sep 2013

@tonjadabik2 prečo Ti nechce kúpiť test?

zuzik_24
30. sep 2013

@huncut železo sa dá doplniť vitamínmi, tak si nejaké kúp a šup šup papať. 🙂

huncut
30. sep 2013

@zuzik_24 no lekárka mi napíše asi ferretab comb, ten možu aj tehulky, to je železo a kys.listová...z toho mi ani ťažko nebýva lebo niektoré železo-vitamín mi nerobilo dobre 😒

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 fúúú no tak jogá to je iná zaberačka to ano 🙂 tak to ti verím, ze si mala doho dosti ja som tiez skoro som bola unavená ale ešte som stihla niečo prečítať 🙂 čítaš knihy či ani nie? 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut krásnu máš Sofinku krásnu!!!

addrianna00
30. sep 2013

Tak uz tomu asi verime 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid dakujem, no už je to veľká slečna 😉 budúci rok ide do školy, dovtedy sa hádam zadarí aj surodenec lebo samej jej je smutno

huncut
30. sep 2013

@addrianna00 super, blahoželáááááááám

inngrid
30. sep 2013

@addrianna00 no wau super, gratulujem!!!! tak nech všetko ide tak ako má mm uz vie? 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut aj sestrina dcéra ma tak 5 a tiez tak sestra zmýšla a ja sa smejem aké by to bolo keby sme spolu mali 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@huncut inak, ešte aj v tehu vitamínoch je potrebná dávka železa a kys. listovej, mne doky povedal, že sa môžu a aj odporúčajú jesť pred otehotnením.

huncut
30. sep 2013

@inngrid no to by ste mali fakt super 😉 potom spoločné krstiny :D

huncut
30. sep 2013

@zuzik_24 ja pijem ten inofolic a lekárka povedala že uplne stačí pred otehu brať čistu kys.listovú

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid no presne, jóga sa nezdá, ale dá zabrať 🙂
knihy čítam a veľmi rada, len nie vždy mám čas. Najradšej mám "Evitovky" a Ty? 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@addrianna00 fíííha, krásne testíky, gratulácia 🙂

janiinka2
30. sep 2013

@addrianna00 perfektneeee,gratulujem,nech vsetko ide ako po masle

@inngrid no mne by mala zajtra zacat MS,uz to citim a plodnost by mala byt cca od 10.oktobra

@zuzik_24 ved vidim,ze tu komunikacia neviazne,len mne je tazko s nou stihat 😀

Inak baby,uz davnejsie som vam chcela odporucit jefnu aplikaciu na mob,mne to ide na androide,ine neviem ako to tam ide.Je to menstruacny kalendar s fantastickymi moznostami.Vsetko si tam mozete znacit,ako zaciatok MS,koniec,bazalku,vahu,poznamky,symptomy ako sila hlienu,nalada,chute,bolesti,sprievodne telesne reakcie,pohlavny styk...a vsetko je velmi prehlad!ne,dokonca sa to premieta do grafov...ozaj velmi prakticka premyslena vec do mobilu.Info sa dokonca zalohuju tak,ze si ich poslete na mail.Vola s!a to Period calendar ale najdete to v hladanych aplikaciach aj pod menstruacnym kalendarom.Je v slovencine a samozrejme zadarmo! Ma take logo ako ruzova knizocka na vrchu s kvietkom.Ozaj odporucam.

zuzik_24
30. sep 2013

@huncut veď to je na Tebe aké vitamínky budeš papať, v tých lekároch sa človek niekedy nevyzná. Jeden povie tamto, druhý toto... čím sa má potom človek riadiť. 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut aj ja beriem iba čistu kyselinu listovú 🙂
nad tym infolicom uvazujem asi si ho na vyplatu objednám aj ja a uvidíme 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@janiinka2 presne takú v mobile mám a dá sa tam nastaviť aj tehotenský mód, keď už žena zistí, že je tehu. Fakt super vec, odporúčam aj ja 🙂

huncut
30. sep 2013

@zuzik_24 no ved aj ja vravím, vieš oni odstávaju od tých veľkých firiem nejaké dotácie len aby prezentovali ich lieky...ale je na nás čo si vyberieme, ja som aj predtým užívala len kys.listovú a pomohla, teraz som začala aj ten inofolic, hoci je to dosť drahé ale pre bábo to robím veľmi rada ak pomôže 😉

huncut
30. sep 2013

@inngrid čítala som o nom fakt len dobré veci takže uvidíme či zaberie, u mňa napríklad nieje vraj žiaden problém, akurát ja som mala ovu dosť neskoro od 19-24DC takže aj cykly boli dlhšie, teraz som pila inofolic 2 mesiace a ovu bola na 16DC tak asi zaberá

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid ja som si objednala Femibion 800, som tu na MK čítala na neho dobré recenzie, tak ja skúsim ten 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut ja sa az tak ensledujem 🙂
iba si ocikávam ovu testy 🙂
a tento tyzden čakám od stredy plodné dni a tak piatok sobota bude ovulka 🙂

@zuzik_24 ja som ten femibion brala tiez ale teraz som pre zmenu kupila iba kyselinu listovú kupim si ho zase az budem tehu to určite
btw ja budem mat tent otyzden uz plodné dni a cez víkend piatok sobota by mala byť ovulka tak drze si palčeky 🙂