icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 aku máš v mobile aplikáciu daj pozriem si 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid no ja zasa tie ovu nemožem, lebo to ma ešte viac stressuje...ja radšej si meriam teplotu, ale už len tento cyklus, od budúceho nemeriam a nerobím nič, nechávam voľný priebeh 😉

tonjadabik2
30. sep 2013

@zuzik_24 ta robi mi nervy 🙂 hehe ale aj tak si pojdem kupit.. snad sa to podari a snad nieco testik ukaze,,bojim bojim

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid mne MS skončila v sobotu (čiže MS som mala len 3 dni), odvtedy mám také divné špinenie, asi tak raz-dva krát za deň, tak neviem, čo mám s tým cyklom. Ale keď to beriem tak, že mi MS skončila 28.9.2013, tak mi plodné dni vychádzajú od víkendu 5.-6.10.2013, ovulka by mala byť 10-teho (štvrtok budúci týždeň) 🙂
Tá appka do mobilu sa volá "Period Calendar" má to takúto ikonku. 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@tonjadabik2 len pekne choď a nenechaj sa nervovať chlapom. Ja by som už ocikávala jedna radosť. Šup šup do lekárne, ocikať a napísať nám výsledok 🙂 A neboj, čo má byť bude, nestresuj sa.

inngrid
30. sep 2013

@huncut a mne zase toto vyhovuje obcikám a viem ale ja si to tiez tak +- sledujem ale viem ze tento vikend by som mala mat ovulku 🙂

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 idem si to pozriet na nete 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid OK, daj si ale vyhľadať "Period Calendar app Android", inak Ti to nenájte, lebo je to len app-ka do mobilu. 🙂

anndy1
30. sep 2013

@zuzik_24
@zuzu1104 baby??asi sa nam to podarilo na prvy raz....den pred ms neukazalo nic.o 4 dni pekne vidiet samozrejme nieje nejako mega cervena ale vidiet jasne.a volala som so sestrickou a ked som skoncila som sa rozrevala,stare zname pocity z pred dvoch rokov ozivaju.zacali sme tri tyzdne pred MS este to nebude vidiet,povedala ze okolo 15 mam prist ..keby som aspon mala nejake priznaky,len mam nafuknute brucho aked si damleginy a obtiahnut triko to vidiet...

monika541
30. sep 2013

@addrianna00 nádhera 🙂 ! Dúfam, že nás tu všetky pozitívne nakazis 😉 .

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 hej hned som to nasal 🙂 jked sa mi vráti phone z opravy hned si to inštalujem 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid no každému niečo iné vyhovuje... len nech sa nám zadarí 😉

zuzu1104
30. sep 2013

@inngrid ach moja zlatá, tak to je fakt pekný pohľad na tie hríbiky 🙂 si mi potešila dušičku, ďakujem.
Inuš, vďaka za radu. Celý čas som v teple, kríže si ohrievam ohrievačom, pijem urologický čaj, dávam si horúcu sprchu, dnes večer si dám aj horúci kúpeľ, je to oveľa lepšie. Ale už mi to tak trošku nejde do hlavy s tými zápalmi, preto požiadam gynekológa o kultiváciu, nech zistí čo mi je či mi tie zápaly nespôsobuje nejaká hnusná baktéria. Chcela som sa spýtať, že prečo práve toto C-čko z DM? Ja mám C-čko long efekt 500mg, myslíš, že to nestačí? Toto papám a mám kúpene aj Laktobacily aj na vaginálne použitie a aj na orálne. Takže hádam sa polepší tá moja expertica tam dole, lebo už mi občas žerie nervy. Od toho nešťastného dňa, keď mi robili kyret, tak od vtedy mám vkuse buď mykózu alebo zápal močového mechúra alebo bakteriálny zápal, už je to dosť na psychiku.

senselinka
30. sep 2013

@zuzu1104 Zuzinka, to Cčko je neskutočne dobré, je to čistý vitamín, bez pridania čohokoľvek... Ja osobne ho užívam kvôli tomu, že denne beriem anopyrin, ale asi by som ho papala aj tak :D Vnútri škatuľky je taká malá odmerka, ale tú treba ignorovať, ja to nanič. Ja si dávam denne 2 čajové lyžičky do vody a je to super. Okrem toho, existuje niečo také (neviem, či si o tom počula), volá sa to megaskorbická liečba a pomáha v mnohých chorobách. A ešte je to Cčko aj príjemne lacné 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@anndy1 Z celého srdca Ti ale blahoželám a teším sa, že to vyšlo, kúp ešte testíky a testuj, či čiarka silnie. 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid budeš mať potom na pár hodín čo robiť, je to sranda, všetko si to ponastavuješ, potom zapisuješ, superkove to je 🙂

zuzu1104
30. sep 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzanka, vtipní sú tí moji chlapi, nie?
Budem vás teda informovať, ako som dnes dopadla u gyndíka, už sa k nemu celkom aj teším, on je taký super človek a mám ho veľmi rada, mimochodom je to arab 🙂

anndy1
30. sep 2013

@zuzik_24 dakujem kupim asi este dva a uvidime...ale kludne by mi stacili nejake priznaky...jaj boze..aj ja drzim palce kazdej ktora sa o to snazi ci uz kratko al.dlhsie...

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 jasne, daj nám vedieť, ako si dopadla, verím, že budeš OK. 🙂
araba dokyho som ešte nevidela, ale verím, že o to je snaživejší a lepší 🙂

zuzu1104
30. sep 2013

@huncut neboj, teraz to už dáme 🙂 Ja som zas bola v skupine marcovky 2013, aj tam už je kopec báb tehotných, ale sú tam aj nejaké, ktorým sa nederí, ale verím, že táto skupina bude naozaj plodná a že sa nám všetkým podarí 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@anndy1 nemusíš mať hneď nejaké príznaky. každé ženské telo reaguje inak, veď počkaj pár dní a uvidíš, možno príznaky prídu nečakane a náhle. a možno budeš jedna z tých, čo sa celé tehu cítia ako keby ani tehu neboli 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 tiež v to verím, že sme super skupinka budúcich podvianočných fazuľkáčok 🙂

zuzu1104
30. sep 2013

@addrianna00 úžasné čiaročky, prajem veeeľa síl fazuľke a samozrejme aj jej mamke! 😵

anndy1
30. sep 2013

samozrejme..kazde tehotenstvo je ine vid moja segra a kamoska,kazde mali uplne ine...tak som zvedava..hl.nech je to male v poriadku..

inngrid
30. sep 2013

@huncut ja si to ani neviem predstaviť ze by sa konečne na mna usmialo tolké štastie moc som ho v zivote nemala tak nejako tak vnutri tomu moc neverím, ze mne sa raz zadarí

huncut
30. sep 2013

@zuzu1104 jasné, určite to dáme...verím že tieto vianoce budú plodné 😉

huncut
30. sep 2013

@inngrid neboj, každej z nás sa určite zadarí, niektorej skor inej zasa neskor, ale na také mimi sa oplatí čakať 😉

zuzu1104
30. sep 2013

@anndy1 nestresuuuuuj, všetko bude v najlepšom poriadku, straaaašne držím palce a potichuuučky blahoželam 🙂

zuzu1104
30. sep 2013

@senselinka moja, srdečná vďaka za odporúčanie, tak teda skúsim, len neviem kedy sa do tej DM ja dostanem, ale asi to pôjde v utorok, tak skúsim pozrieť.
O tej askorbickej liečbe som nič nepočula, čo to je? Ak budeš taká láskavá, skús mi to trošku priblížiť.
A ešte raz ďakujem za reakciu.

huncut
30. sep 2013

@zuzu1104 inak to cčko mám aj ja, dávam si ho bežne do čaju, aj malej pridávam do čaju...aspoň ako prevenciu a vitamínom nikdy nič nepokazíš...prečo vlastne potrebuješ C vitamín? inak stojí necelé 2eurá a ja ho mám už od marca a ešte polovica ostala