Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 ta robi mi nervy 🙂 hehe ale aj tak si pojdem kupit.. snad sa to podari a snad nieco testik ukaze,,bojim bojim
@inngrid mne MS skončila v sobotu (čiže MS som mala len 3 dni), odvtedy mám také divné špinenie, asi tak raz-dva krát za deň, tak neviem, čo mám s tým cyklom. Ale keď to beriem tak, že mi MS skončila 28.9.2013, tak mi plodné dni vychádzajú od víkendu 5.-6.10.2013, ovulka by mala byť 10-teho (štvrtok budúci týždeň) 🙂
Tá appka do mobilu sa volá "Period Calendar" má to takúto ikonku. 🙂
@tonjadabik2 len pekne choď a nenechaj sa nervovať chlapom. Ja by som už ocikávala jedna radosť. Šup šup do lekárne, ocikať a napísať nám výsledok 🙂 A neboj, čo má byť bude, nestresuj sa.
@zuzik_24
@zuzu1104 baby??asi sa nam to podarilo na prvy raz....den pred ms neukazalo nic.o 4 dni pekne vidiet samozrejme nieje nejako mega cervena ale vidiet jasne.a volala som so sestrickou a ked som skoncila som sa rozrevala,stare zname pocity z pred dvoch rokov ozivaju.zacali sme tri tyzdne pred MS este to nebude vidiet,povedala ze okolo 15 mam prist ..keby som aspon mala nejake priznaky,len mam nafuknute brucho aked si damleginy a obtiahnut triko to vidiet...
@addrianna00 nádhera 🙂 ! Dúfam, že nás tu všetky pozitívne nakazis 😉 .
@inngrid ach moja zlatá, tak to je fakt pekný pohľad na tie hríbiky 🙂 si mi potešila dušičku, ďakujem.
Inuš, vďaka za radu. Celý čas som v teple, kríže si ohrievam ohrievačom, pijem urologický čaj, dávam si horúcu sprchu, dnes večer si dám aj horúci kúpeľ, je to oveľa lepšie. Ale už mi to tak trošku nejde do hlavy s tými zápalmi, preto požiadam gynekológa o kultiváciu, nech zistí čo mi je či mi tie zápaly nespôsobuje nejaká hnusná baktéria. Chcela som sa spýtať, že prečo práve toto C-čko z DM? Ja mám C-čko long efekt 500mg, myslíš, že to nestačí? Toto papám a mám kúpene aj Laktobacily aj na vaginálne použitie a aj na orálne. Takže hádam sa polepší tá moja expertica tam dole, lebo už mi občas žerie nervy. Od toho nešťastného dňa, keď mi robili kyret, tak od vtedy mám vkuse buď mykózu alebo zápal močového mechúra alebo bakteriálny zápal, už je to dosť na psychiku.
@zuzu1104 Zuzinka, to Cčko je neskutočne dobré, je to čistý vitamín, bez pridania čohokoľvek... Ja osobne ho užívam kvôli tomu, že denne beriem anopyrin, ale asi by som ho papala aj tak :D Vnútri škatuľky je taká malá odmerka, ale tú treba ignorovať, ja to nanič. Ja si dávam denne 2 čajové lyžičky do vody a je to super. Okrem toho, existuje niečo také (neviem, či si o tom počula), volá sa to megaskorbická liečba a pomáha v mnohých chorobách. A ešte je to Cčko aj príjemne lacné 🙂
@addrianna00 úžasné čiaročky, prajem veeeľa síl fazuľke a samozrejme aj jej mamke! 😵
samozrejme..kazde tehotenstvo je ine vid moja segra a kamoska,kazde mali uplne ine...tak som zvedava..hl.nech je to male v poriadku..
@senselinka moja, srdečná vďaka za odporúčanie, tak teda skúsim, len neviem kedy sa do tej DM ja dostanem, ale asi to pôjde v utorok, tak skúsim pozrieť.
O tej askorbickej liečbe som nič nepočula, čo to je? Ak budeš taká láskavá, skús mi to trošku priblížiť.
A ešte raz ďakujem za reakciu.

@zuzik_24 aku máš v mobile aplikáciu daj pozriem si 🙂