Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Zdravím kočky, tak sme sa cez vik snažili(1.x po vysadeni HAK). A vnútorný pocit mi hovorí, že to vyšlo. Totiž 1.deň po ma bolelo podbruško a 2. deň po, ma dosť bolia prsia a sú citlivé. Čo je u mňa teda nezvyklé. Nečakala som také skoré príznaky teda. Uz len počkať na MS a testík 🙂
@senselinka čítala si toršku viac o tej megaskorpickej liečbe? lebo pri dávkach 2-3g za den sa nedá hovoriť o megaskorbickej liečbe ale hlavne ze ti to pomáha!!! podla mna by ho preventívne mal uzívať kazdý a tak ako píšeš to DM-kové vo vyšších dávkach rozhodne v pomere 4:1 so sodnou bikarbonou to jednoznačne dobre robíš len tak v tom pokračuj 🙂
@inngrid ale ja nehovorím, že ja momentálne uplatňujem megaskorbickú liečbu, len o nej viem a keď je problém, tak ju aplikujem 🙂
Ja beriem Cčko ako doplnok kvôli tomu, že mám trombofíliu a beriem lieky na riedenie krvi, takže aby som moc nekrvácala a nerobili sa mi rany, musím brať Cčko a aj oveľa vyššie dávky kyseliny listovej, ako bežné snažilky.
ahojte,, po kolkych dnoch si môžem urobiť tehotensky test??? 😉
@nikol2515 ahoj. drzim palce, aby to tak naozaj bolo a vnutorny pocit ta nesklamal 🙂 ale ako pises, bolo by to velmi skoro, aby si dva dni po snazeni mala taketo priznaky. Min. bolestive bradavky sa objavuju az so stupajucim hcg po uhniezdeni. moze to kludne suvisiet aj s vysadenim hak, tiez to mozu byt bezne priznaky pocas ovulacie. ale nechcem kazit radost, prajem aby si si nasla pozit. tehu test. 😉
@beruska2327 Ďakujem, dúfam že to výjde, počkám ako sa zachová menzes a spravím si testík.
@inngrid hm, to ma fakt veľmi mrzí že si na tom takto, takže nejaký zdrav. problém? ja mám tiež známu, ktorej povedali že nech sa rýchlo vydáva as nažilkuje lebo inak deti mať ani nebude, a šup šikovne mali svadbu, hned sa zadarilo a dnes má krásnu slečnu...takže hlavu hore, plne ťa chápem ako sa cítiš... žena to má ťažké ked veľmi chce a nedarí sa... to pochopí len ten čo to zažil
@senselinka som nejako prehliadla 🙂 lebo ja hej tak to čo si dávaš je tak denná dávka zdravého človeka nato aby mu posilnovala imunitu to je super ze to takto riešiť to by sa malo skoda ze ja som to nevedela skôr 🙂
@inngrid no, u nás v rodine je to tak, že môj brat má 3 synov, takže sa odo mňa "očakáva" dievčatko 🙂 aj preto to budem chcieť vedieť. 🙂
Aj môj otec chcel strašne vnučku, no bohužiaľ sa nedožil ani toho, aby som mu mohla niekedy povedať, že som tehu... ☹
ale by sa zadaril chlapák, tak sa budem tešiť rovnako 🙂

@inngrid no, neviem, ja som Cčko ako doplnok nikdy neužívala a podľa návodu na škatuľke Cčka z DMky sa berie denne asi 10 odmeriek, čo ja ich mám asi 30... Teraz som začala len kvôli anopyrinu, inak som Cčko nepotrebovala vôbec