icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

senselinka
30. sep 2013

@inngrid no, neviem, ja som Cčko ako doplnok nikdy neužívala a podľa návodu na škatuľke Cčka z DMky sa berie denne asi 10 odmeriek, čo ja ich mám asi 30... Teraz som začala len kvôli anopyrinu, inak som Cčko nepotrebovala vôbec

nikol2515
30. sep 2013

Zdravím kočky, tak sme sa cez vik snažili(1.x po vysadeni HAK). A vnútorný pocit mi hovorí, že to vyšlo. Totiž 1.deň po ma bolelo podbruško a 2. deň po, ma dosť bolia prsia a sú citlivé. Čo je u mňa teda nezvyklé. Nečakala som také skoré príznaky teda. Uz len počkať na MS a testík 🙂

inngrid
30. sep 2013

@senselinka čítala si toršku viac o tej megaskorpickej liečbe? lebo pri dávkach 2-3g za den sa nedá hovoriť o megaskorbickej liečbe ale hlavne ze ti to pomáha!!! podla mna by ho preventívne mal uzívať kazdý a tak ako píšeš to DM-kové vo vyšších dávkach rozhodne v pomere 4:1 so sodnou bikarbonou to jednoznačne dobre robíš len tak v tom pokračuj 🙂

inngrid
30. sep 2013

@nikol2515 ahoj Nikol, tak to by bolo super!!!! uvidíte ako to dopadne

senselinka
30. sep 2013

@inngrid ale ja nehovorím, že ja momentálne uplatňujem megaskorbickú liečbu, len o nej viem a keď je problém, tak ju aplikujem 🙂
Ja beriem Cčko ako doplnok kvôli tomu, že mám trombofíliu a beriem lieky na riedenie krvi, takže aby som moc nekrvácala a nerobili sa mi rany, musím brať Cčko a aj oveľa vyššie dávky kyseliny listovej, ako bežné snažilky.

rovnanova
30. sep 2013

ahojte,, po kolkych dnoch si môžem urobiť tehotensky test??? 😉

beruska2327
30. sep 2013

@nikol2515 ahoj. drzim palce, aby to tak naozaj bolo a vnutorny pocit ta nesklamal 🙂 ale ako pises, bolo by to velmi skoro, aby si dva dni po snazeni mala taketo priznaky. Min. bolestive bradavky sa objavuju az so stupajucim hcg po uhniezdeni. moze to kludne suvisiet aj s vysadenim hak, tiez to mozu byt bezne priznaky pocas ovulacie. ale nechcem kazit radost, prajem aby si si nasla pozit. tehu test. 😉

nikol2515
30. sep 2013

@rovnanova Ahoj aj ja som bola zvedavá, naivne som si myslela, že mi test ukáže výsledok deň-dva nato 😀 😀 . Avšak dočítala som sa, že babám sa čiarka ukázala až keď si robili test pri meškaní menzesu...

zuzik_24
30. sep 2013

@lady36 no veľká gratulácia, nech je už teraz všetko v poriadku, tešíme sa 🙂 🙂 🙂

nikol2515
30. sep 2013

@beruska2327 Ďakujem, dúfam že to výjde, počkám ako sa zachová menzes a spravím si testík.

huncut
30. sep 2013

@zuzu1104 no tak potokm toto cčko je nato ako stvorené 😉

huncut
30. sep 2013

@inngrid hm, to ma fakt veľmi mrzí že si na tom takto, takže nejaký zdrav. problém? ja mám tiež známu, ktorej povedali že nech sa rýchlo vydáva as nažilkuje lebo inak deti mať ani nebude, a šup šikovne mali svadbu, hned sa zadarilo a dnes má krásnu slečnu...takže hlavu hore, plne ťa chápem ako sa cítiš... žena to má ťažké ked veľmi chce a nedarí sa... to pochopí len ten čo to zažil

inngrid
30. sep 2013

@senselinka som nejako prehliadla 🙂 lebo ja hej tak to čo si dávaš je tak denná dávka zdravého človeka nato aby mu posilnovala imunitu to je super ze to takto riešiť to by sa malo skoda ze ja som to nevedela skôr 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut no ja aj chcem aj potrebujem o to je to tazšie a ostat so psychikou v klude je o to horšie preto to tu milujem na MK kazdý ma ukludnuje a to je super 🙂 vie ze tu chodia aj horší ludia ale v tejto našej skupine sa mi zatoal moc moc páči 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid možno, uvidíme, už som odpísala 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid no najhoršie je to byť v kľude a nestresovať, lebo prábve psychika a stres dokáže blokovať aj otehotnenie, mnoho báb ktoré uplne vypli, nemysleli nato šup a otehotneli...

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 áno, chcela, veľmi som chcela privádzať na svet deťúrence 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@rovnanova po koľkých dňoch od?

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid máme prima skupinku 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut ja viem snazím sa moc nato nemyslieť 🙂
teda snazím sa uplne byt v pohode čo len najviac to ide

@zuzik_24 ano ano najsamlepšiu!!! 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid no ja to robím rovnako, prvé mesiace po kyrete som bola zrelá na prášky 😖 stále som myslela že v ktorom mesiaci by som bola a tak podobne, teraz som sa ukľudnila, ved to príde vtedy ked má, ked bude telo pripravené

inngrid
30. sep 2013

@huncut tak to hej, ja iba o tom stale snívam 🙂 ty uz doma jedného huncutáa máš a čo by ste chceli druhé? dievčatko či chlapčeka?

huncut
30. sep 2013

@inngrid vieš čo mne je to uplne jedno že čo by bolo....myslím to úprimne aj pri prvom mi bolo jedno čo to bude... hlavne nech je to zdravbučké a už nech je aspoň u mňa v brušku 😉

pupavkaa
30. sep 2013

@zuzik_24 jeeej super uz mam aj ja tu appku a je uplne super dufam ze funguje bo ja som v auguste vysadila HAK tak ani neviem aky mam cyklus takze setko som si zapisala tam a super 🙂

inngrid
30. sep 2013

@huncut moja reč, ja som tu aj písala že ja to budem chciet mat prekvapenie 🙂 nebudem chciet vedieť čo to bude 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@pupavkaa nemá to chybu, všetko Ti to tam vypočíta, mne to zatiaľ všetko sedelo, tak verím, že aj Tebe to pomôže pri sledovaní Tvojho cyklu. 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid ja to zase budem chcieť vedieť, lebo som zvedavá stráááááááááášne. 🙂

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 fakt? vies aké to bude vzrušo nevediet to 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid no ved to je najlepšie, ja som tiež nechcela nikomu povedať ani vedieť...ale potom každý vravel že bude chlapec a ja som cítila že dievčatko tak mi lekrá povedal ale to tesne ped pôrodom

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid no, u nás v rodine je to tak, že môj brat má 3 synov, takže sa odo mňa "očakáva" dievčatko 🙂 aj preto to budem chcieť vedieť. 🙂
Aj môj otec chcel strašne vnučku, no bohužiaľ sa nedožil ani toho, aby som mu mohla niekedy povedať, že som tehu... ☹
ale by sa zadaril chlapák, tak sa budem tešiť rovnako 🙂