icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 fuuu no ja ti poviem ja sa tiez toho trošku obávam môj mm je ze samí chalani môj otec detto a ja mam len bratrancov vsade samí chlapi sestra má dcéru ja by som moc moc chcela babu ale obávam sa ze to by moc som chcela Tolko toho naraz takze hlavne nech je zdravé

inngrid
30. sep 2013

@huncut fakt si to cítila? si mala taký počit vnútorny?

huncut
30. sep 2013

@inngrid áno, mala som vnútroný pocit a dokonca aj pri výbere mien som mala len 1 dievčenské hned vybraté- Sofi a čo sa týka chlapčenksých som vobec nebola rozhodnutá... ale inak ked mi potvdrili že bude dievčatko nikto mi to nechcel veriť 😀

nikol2515
30. sep 2013

Kočky môžem sa ešte opýtať, existuje niečo proti bolesti prsníkov? myslím nejaká masáž, mastička,obklad ... Či treba jednoducho vydržať? nie som na to zvyknutá a je to dosť silná bolesť, ktorú som zatiaľ nikdy nepocítila. Ďakovala 🙂

anndy1
30. sep 2013

@zuzu1104 potichuucky ..presne si t ovystihla.

tonjadabik2
30. sep 2013

@vertyeux uz zacinam mat slabe biele..test mam ale asi az rano testnem..

tonjadabik2
30. sep 2013

@zuzik_24 test uz mam zakupeny ten 2v1 co je.. ale asi testnem az rano na ranny moc.. vraj podla teploty asi nebudem ked dnes uz len 36,9..

inngrid
30. sep 2013

@huncut tak intuicia matky sa nezaprie 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid 😵 presne tak

zuzu1104
30. sep 2013

čaute ženičky moje, tak bola som u toho môjho gyndíka. Zobral mi ster na kultiváciu, že čo mi to tam šarapatí. V stredu idem na kompletný krvný obraz a hormonálny profil a mám doniesť aj moč. Tak sama som zvedavá, čo z toho bude. V pondelok budem mať výsledky, ale povedal mi, že sa máme teraz cez plodné dni snažiť, teda usúdil tak, keď ma palpačne vyšetril. No a som sa ho pýtala, že ako často sa máme milovať, tak povedal, že najlepšie každý deň v čase plodných dní. Tak ja už neviem, asi čo gynekológ, tak to iný názor. Ale tak asi dáme na jeho názor.

vertyeux
30. sep 2013

@tonjadabik2 skus ranny moc, tam je najvyssia koncentracia a bude to najpresnejsie 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 no aj ja som uvazovala ze teraz niekedy uz budem mat plodené dni kedy Ti začala menštruácia mysliš ze uz mate plodné dni? ja som sa rozhodla ze budeme riešiť kazdý druhy den aby nám pekne dozreli spermie vela som o tom čítala tak tak 🙂 a ako uz sa cítiš lepšie? som rada, ze ti urobia vyšetrenia treba 🙂

inngrid
1. okt 2013

Dobré ranko dievčence, tak uz začínam citit presun vajíčka bolesti bruška su takze mi začínajú plodné dni 🙂 ovulku by som mala mat piatok - sobotu takže dnes začínam obcikávat papieriky - ovu testíky a ideme sa pekne krásne venovat jeden druhému 🙂 len čo je zlé je ze mm idu v piatok reaz trošku krk tak snád bude cez víkend schopný he 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@tonjadabik2 dobré ránko, tak čo, testovala si?

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid dobré ránko Inuš, menzes mi začal 24.9, takže dnes som 8DC. Plodné dni ešte nezačali, takže ešte mám pár dní čas.
Dnes sa už cítim lepšie, kúpila som si to C-čko z DM a hneď som si večer urobila. Zuzka-senselinka mi poradila pomer 3 dcl vody, kávová lyžička C-čka a na špičku lyžičky sódy, hovorila, že ma môže prehnať, ale zatiaľ prehánky nemám.
Moja, chcela by som skúsiť aj synovi dávať, len mám trošku obavy či môžem a hlavne v akom pomere.
AAj ja som rada, že sa konečne rozhýbal a dal mi zrobiť nejaké vyšetrenia, lebo už som bola z toho všetkého na nervy. Ale zo všetkého najšťastnejšia budem, keď mi nič nezistia a všetko sa ukáže len ako prejav mojej psychiky.
Dnes som mala s mužom hneď z rána výmenu názorov, lebo som bola nasratá, že len ja sa snažím, aby sme to bábo mali. Meriam, testujem, napchávam sa vitamínmi a on si nedokáže naplánovať pracovnú cestu tak, aby sa nám to podarilo. A pritom to môže. Tak keď som už na neho so slzami v očiach nahúkala, tak už bol ako baránok, že si to skúsi zariadiť, aby bol cez plodné dni doma. S tými chlapmi to je strašné, najradšej by som to dieťa mala len sama so sebou, keby sa to dalo 😀

monika541
1. okt 2013

@zuzu1104 veru aj ja si niekedy poviem, že by to bez chlapskej účasti boli menej stresujúce. Hlavne keď zavali, že nevadí, nanabudúce to vyjde. Akosi ten môj stále nedokáže pochopiť, aké prázdno citcítim vždy, keď príde ms. ☹ tento mesiac sme to asi kvôli mojej a Aničkinej chorobe nestihli, ale október to musí byť konečne úspech 😀 . Už sa cítiš lepšie? My sme ešte soplave, Anik má aj teploty, asi konečne zadné stoličky začnú liezť 😝 . Pekný deň🙂.

zuzik_24
1. okt 2013

@tonjadabik2 vykašli sa na chvíľu na teplotu a urob test, daj vedieť ako si dopadla 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@zuzu1104 dobré ranko Zuzik, aj všetkým dievčatám pekné ránko 🙂
Myslím, že názor Tvojho dokyho na milovanie každý deň najviac poteší Tvojho mužíčka, tak šup tepláky na "ostro" a veselé snažilkovanie želám. 😉

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid dobré ránko Ingridka, tiež som si už objednala ovu testy, ja by som mala mať plodné dni od 5.9. a ovu 10.9., no my trénujeme už osto-dvesto 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid pekne sa venujte jeden druhému a o drahého sa neboj, či bude schopný, stačí ak si ľahne na chrbátik a Ty sa mu môžeš povenovať dosýtosti. 😀

senselinka
1. okt 2013

@zuzu1104
@monika541
Baby, nechcem vám brať ilúzie, ale oni to nepochopia nikdy, naozaj... 😀 nikdy to nebudú cítiť tak, ako my, proste sú to otcovia, ktorí to dieťa chcú, budú ho milovať, ale materinská túžba a láska je niečo nadpozemské, čo muž nedokáže nikdy obsiahnuť.
A Zuzi, ja prežívam to isté... my sa snažíme "len" rok a trištvrte, mám za sebou 4 potraty a čo všetko som si prežila, prešla, "odjedla", to ani nechci vedieť... od môjho muža som chcela iba to, aby bral vitamíny (mal brať 2 denne, bolo ich 60, kúpené v júni, v septembri ich bolo ešte 37) a nedával si notebook priamo na kolená... Myslíš?
Po troch mesiacoch sme sa konečne dočkali toho, že ideme do CAR na IUI...a vieš čo? Môj muž musel vtedy odísť na 5 dní do Talianska... presne v deň mojej ovulácie. Nechci vedieť, ako som sa doma tých 5 dní cítila... absolútna krivda celého sveta. Nechápu to... proste žijú v inej galaxii 😀

zuzik_24
1. okt 2013

@zuzu1104 pekné ránko Zuzanka, s tými mužmi je to niekedy strašné, to Ti verím... Ako sa ale hovorí, "s mužom zle, bez muža ešte horšie", každý z nich nás dokáže niečím vytočiť... Hlavu hore, trošku na neho zatlač, nech len pekne zostane doma, sprav potom peknú atmošku pri krbe s vínkom, budem sa tešiť s Tebou, ak Vám to vyjde a budete sa môcť snažilkovať.
Inak, máme rovnaký cyklus, si dopredu len o dva dni. 🙂 Ja som 6DC dnes. 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 dobre ti poradila presne tak ja mam čisty askorbát sodný takze uz nemusím davit tu sodu bikarbonu - pomer toho C-čka z DM-ky a sody by mal byt 4:1 🙂 ale tak +- - a čo sa týka malého jemu tak max tu odmerku čo je v C-čku kludne môžeš davit ja to neterke tiez dávkujem a má 5r. a v pohode 🙂 len nedávam jej take dávky ako sebe - len ešte takú vec, nezabúdaj, ze by si nemala vtedy jest sladké moc lebo sladké C-čko zabíja 🙂 a ano môze ta prehnat ak by si to prestrelila to je jediné negativný účinoc C-čka ale tak zase mne sa nestalo a jem 200 nasobné dávky čo si dávaš ty - len je dobre si tu dennu dávku rozdelit - zarobit si do poharika a pit to duškami počas celého dna - ta kočka pila rano večer - všade dopouručjú dávkovat to počas dna tak uvidíš al ved to je jedno hlavne nech máš v sebe to C-čko a fakt sa nemesis bát uvidíš ako ti to pomôze ja pri týchto mega dávkach chcem ostat aj počas tehu je to moja terapia teraz to C-čko
aj včera som čítala pozri
http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/cl...

Ked mne bolo najhoršie tiez som o tom uvazovala a mám tos tale v zálohe🙂 takze sa toho fakt nemesis bát lebo to čo si dávaš ty su vôbec neni mega dávky je to bezná dváka zdravého človeka môj mm si dáva viac 🙂 🙂

počuj a čo sa týka plodných dní - ja mám ms od 23*9 takze den pred tebou ale ratm ze plodné dni by mi mali zakat teraz 2-3.10 ty kedy tak rátaš ze by ti mali zakat plodné dni? ked máš o 1 den ms po mne a btw aký dlhý si mala cyklus?

čo sa mm týka ja mu ani nehovorím kedy mam plodné dni 🙂 iba ho zvádzam načo stresovat jeho spermii su nam teraz vzácne 🙂

inngrid
1. okt 2013

@monika541 jasné ze oktober to istí!!!

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 ovu az 10.teho? plodné od 5.teho - ty si kedy mala posl. menstu. a aký dlhý cyklus rátaš? Inak krásne ranko 🙂

inngrid
1. okt 2013

@senselinka hlavne mam pocit, ze sa s nim tak o tom nemôzem rozpraávat ako tu s vami 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@senselinka súhlasím s Tebou... muži nikdy nebudú vedieť pochopiť ženu tak, ako by sme si priali... sú skrátka z inej planéty, na tú našu Venušu sa nikdy nedostali 😀

emilia25
1. okt 2013

baby tak nam sa to podarilo testy sice az na 3 den po meskani ms vysli uz nadherne pozitivne ale vysli to je hlavne.tak vsetkym snazilkam drzkam palceky aby aj vam to tak krasne vyslo ako nam a potom uz len krasne a hlavne zdrave tehulkovanie prajem.

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid posledný cyklus bol 24 dní. MS mi začala 26.9.2013, skončila 28.9.2013, t.j. 1DC bol 26.9.2013, plodné dni od 5.10.2013, ovu +- 10-teho, niečo tam nesedí? Mne to vychádza... krásne ránko 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@emilia25 gratulujeme a držíme palčeky, nech bábo v brušku pekne rastie 🙂