icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

emilia25
1. okt 2013

@zuzik_24 dakujeme velmi pekne.a drzkam palceky az sa aj vam podari hned na prvy sup.

zuzik_24
1. okt 2013

@emilia25 ďakujem. 🙂

monika541
1. okt 2013

@emilia25 gratulkaaaa! Pohodove a bezstarostne tehotenstvo.

emilia25
1. okt 2013

@monika541 dakujeme.

inngrid
1. okt 2013

@emilia25 jééééééééj no tak gratulujem!!!!! to je krásne

@zuzik_24 takze
ja - ty
ms začala 23.9 - 26.9
plodné dni - 2.10 - 5.10
ovulka - podla tvojich výpočtov by som mala mat ovulku 7.10 - 10.10 - mne vyšlo ze by som mala mať 5.10 ovulku 🙂 tak uvidíme budeme obcikaváť

takze od zajtra mame krásne odboie veríme, ze podlné a ty začínaš v sobotu 🙂

monika541
1. okt 2013

Btw: niekde v inej diskusii som čítala, že na ovu je dobré piť grep.. džús, mrkvova šťava pozitívne vplýva na otehotnenie - veríte tomu? Ja neviem.... A možno na pobavenie - v jednej knihe od D.. Dána bolo, že konzumácia syra zvyšuje tvorbu spermií. Keby to bolo také ľahké, kupujem grepy aj keď mám na ne alergiu, zmykam mrkvu rovno zo záhradky a mmm (rozumej mojmu milovanému manželovi) denne servirujem syr. 😀

emilia25
1. okt 2013

@inngrid dakujeme.

lukaskam
1. okt 2013

@emilia25tak to je super veľká gratulácia 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 kokos Zuzi zle je asi som dostala ms som bola teraz na Wc-ku, a to mi vlastne min. tyzden vo štvrtok skončila

senselinka
1. okt 2013

@monika541 grepy alebo grepový džús pred ovulkou a ananás po 🙂
Asi 3-5 dní pred treba piť 0,3-0,5 dcl 100% grepového džúsu a po ovulke buď piť ananásový džús aj s kúskami an. alebo si kúiť celý ananás, nakrájať na 5 krúžkov a každý deň jeden spapať, dôležitý je hlavne stred, pomáha to uhniezďovaniu 😉

Takže dievčatá, nakúpte džúsiky a ovocie a pochutnajte si 😎

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid tomu nerozumiem, ako si mohla dostať MS? Nemôžeš zavolať dokymu? Ak áno, šup šup zavolať, spýtaj sa ho, či je to normálne... Predpokladám, že by bolo treba aj vyšetrenie... Máš silné krvácanie?

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 no podla mna to budu ešte následky z vysadenia HAK lebo tak vysadila som ju vlastne koncom augusta to ešte môze byt do 3 cyklov by si mala mat problem - nie je to iba take jemnunké som sa utrela a mala špinu na papiery ale včera som aj mala bolesti brucha ale som to brala ze to pre ovulku sakra :( no nič kupim infolic a uvidím

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 vidiš to je to moje štastie ze teším tešim ze plodné dni ovulka a hned supa toto mám stale 🙂

emilia25
1. okt 2013

@lukaskam dakujeme.

tonjadabik2
1. okt 2013

@vertyeux test negativny..

tonjadabik2
1. okt 2013

@zuzu1104 ahoj hej.. test negativny

tonjadabik2
1. okt 2013

@zuzik_24 tak test negativny..

zuzu1104
1. okt 2013

@monika541 no je to tak, mňa napr. muž riadne znervózňuje s tým jeho salamistickým prístupom, by som ho niekedy za to najradšej s niečim obúchala 😀
Ale vidím Monči, že nie som vôbec sama.
Tak to ma mrzí, že má Anička teplotku, nech len pekne oddychuje a aj ty, aby ste boli skoro zdravé a aby si sa mohla potom konečne opäť vrhnúť na plodenie. 🙂 Budem držať palce. Mne už je celkom dobre. Dnes som na seba natiahla pod tepláky hrubé pančuchy a je mi takto dobre teplo, tak ani mechúr sa zatiaľ neozýva. 🙂 Vidím to tak, že konečne po troch týždňoch bude plodenie 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@zuzik_24 dobré odpoludnie Zuzik, máš pravdu, muž bude radosťou bez seba 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@senselinka No Zuzi, ja už žiadne ilúzie nemám, ale fakt. Dnes ráno mi zavalil, však pri Samkovi sme sa vôbec nesnažili a vidíš podaril sa, ja som myslela, že mu jednu strelím v tom momente!
Prežila si si toho naozaj veľa, ale verím tomu, že ťa to posunulo ďalej a ešte viac posilnilo. Tvoja situácia je veľmi ťažká a ani jedna ťa v tomto smere nevieme celkom pochopiť, lebo 4 potraty tu asi ani jedna neprežila. Ja som vďaka Bohu prežila len jeden a dúfam posledný. Viem, že to tak strašne bolí, ale neostáva nám nič iné, len sa s tým zmieriť, však?
S tými vitamínmi sme na tom presne rovnako, Kúpila som ich v júni a ešte sú skoro všetky. :(

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid Ďakujem Inuška, popozerám. Tak ja budem mať plodné dni asi od soboty, budeme oslavovať synove narodky, tak sa hádam dostaneme aj k plodeniu, lebo tu budem mať celú mužovu famíliu a v podstate nebudeme mať ani kde plodiť, možno to skúsime na zemi, keď bude malý spať, ale bude to fakt divné. Zas len rýchlovka, ale tak dnes si urobíme pekný večer, som sa rozhodla 🙂 Na pondelok vychádza ovulácia, tak uvidíme, kedy príde. Muž v utorok ráno ide na služobku a príde asi až v piatok, tak musíme ešte aj v utorok rána zarobiť 🙂
Ja mužovi hovorím o všetkom, ale asi by som mu nemala hovoriť nič a bolo by to najlepšie. 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 no Zuzinkka a ja som dnes dostala slabé krvácanie zatial je to len na papiery a mala som kvapku uz aj na intimke takze uz mam po snazení a to mi min. tyzden skončil normal menses :(

zuzu1104
1. okt 2013

@zuzik_24 máš pravdu s tým výrokom 🙂, muž prehodnotil svoje rozhodnutie a teda odchádza na služobku až v utorok a to by sa mohlo podariť. 🙂
Presne tak som presne dva dni pred tebou, som 8DC 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid čo blázniš moja, veď to môže byť aj znakom ovulácie, testovala si? ževraj aj v čase ovulácie môže žena trošičku krvácať, keď sa vajko uvoľní

zuzu1104
1. okt 2013

@tonjadabik2 tak to ma mrzí, ale ešte nie je nič stratené, treba veriť 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 fakt? som nevedela nie netestovala, mám si urobiť ovu test?
pôjdem hned ako sa mi bude chciet cikat, pozerala som do misy krv nemočím mam len intimku a mam tam malinko ale mam bolesti v brušku ako keby som krámik mala dostat ja som myslela, ze či to nemam koli tomu ze som 2 mesiace dozadu vysadila antinu vies.....skusim omočit ovu testík lebo ovulku by som mala mat tento tyzden v piatok - sobotu

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104
@zuzik_24

Ovulačné krvácanie je krvácanie v strede menštruačného cyklu. Kedy k nemu dochádza? Pri nerovnováhe hormónov. Počas cyklu sa uvoľňuje vajíčko z vaječníka a začína sa tvoriť hormón progesterón. Nerovnováhou hormónov vyplavených do krvného obehu sa krvácanie objaví v strede cyklu.

Žena pri ňom žena krváca v čase ovulácie, t.j. na 12. až 16. deň menštruačného cyklu. Môže byť aj výrazné, nielen špinenie, ktoré trvá niekoľko hodín až 2 dni. Niekedy je sprevádzané bolesťou v podbrušku.

inngrid
1. okt 2013

3. Ovulačné obdobie (cca. 13.-16.deň):

Deň D, alebo radšej deň O??? Nastal čas ovulácie.. a tá je pre každú ženu veľmi dôležitá. Môžete pociťovať zvýšený výtok a občas aj nejaké pobolievanie v podbrušku, niektoré ženy dokonca mávajú aj slabšie krvácanie. Ale toto všetko je v poriadku.

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid no vidíš to, takže to môže byť to, tak si už ocikala alebo ešte nie? Nikde nie je napísané, že nemôžeš mať ovuláciu skôr. Veď si vysadila HAK a nemusí to mať presne každý cyklus rovnako.

inngrid
1. okt 2013

no nič kočky uvidím ako sa to bude tváriť tak ale čo uz som zase dosnazilkovala a to som ani nezačala :(