icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid Ja som normálne vo vytŕžení, že či to je ovulácia alebo nie, som taká zvedavá na tvoj test

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 no idem cikat počkaj skusim btw kedy mam potom skušat?

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid neber to tak, že "to je to moje šťastie", Ingridka, viem, že to vždy nejde, ale mysli na to, že to určite vyjde. Možno to je len také jednodňové krvácanie, že sa maternica dočisťuje, ja mám tiež ešte také špinenie, tiež je to nezvyklé u mňa. Tiež som HAK vysadila koncom augusta, tak sa tie naše telá potrebujú skrátka "naladiť" na nový režim bez HAK. Usmievaj sa a nebuď smutná, aspoň trošička, ok? 😉

zuzik_24
1. okt 2013

@tonjadabik2 ach jaj, skús urobiť ešte jeden zajtra ráno... nebuď smutná, tie testy zase nie sú 100%-né. Môžeš mať znížený HCG hormón, ešte nevešaj hlavu a otestuj zase ráno.

zuzik_24
1. okt 2013

@zuzu1104 aké vitamíny ste to kúpili tým chlapom?

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104
@zuzik_24 no dievčence ovu test negatívny - ale moč mám čisty na intimke malu bodku a iba mam trošku spinku na papiery takze nie je to uplne krvácanie je to ako keby take jemné špinenie
a ovulku by som mala mat az piatok - sobota
tak neviem uvidíme čo to bude a potom budem ocikávat ovu test teraz kazdý den tak uvidíme čo a ako ale nateraz nič ale ma to dostalo som toto ešte nemala

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid no som zvedavá, no tak ak myslíš skúšať sexovať, tak dnes , zajtra a aj pozajtra ak bude pozitívny test

zuzu1104
1. okt 2013

@zuzik_24 Zinok, Selén a Vit. E máme doma my

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid tak to bude naozaj len z tej antiny, neboj, to bude ok, hormóny sa musia dať do poriadku

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid @zuzu1104 no vidíš, môže to byť len ovulka... po vysadení HAK nemusíme mať cyklus "ako hodinky", takže ovulka môže prebiehať už teraz pomaličky a možno je to len dočistenie čo som už písala 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid nablázni a snažilkujte sa pekne aj dnes, aj zajtra, hlavu hore moja 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104
@zuzik_24 ja neviem ked mi ovu test neukazal pozitivne vysledky asi nebude z toho nič, počkám možno zajtra pozajtra bude ešte ovu pozitívny možno som len trošku napšinila pred ovulkou hm? to by mohlo byt nie? uvidime ako sa to bude tvárit dalšie dni ale aspon ma to utvrdilo ze ten infolic si objednám 🙂

zuzik_24
1. okt 2013

@zuzu1104 tie vitamíny sú na podporu tvorby spermií?

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid Ingridka, po HAK sme hormonálne nevyrovnané, ako som už písala, tiež mám z 5 cikaní 2x na papieri nejaké "špinenie" a aj keď sme sa včera s priateľom ľúbili, tak bol aj on trošilinka špinavý, takže si myslím, že je to také "vyrovnávanie sa" organizmu s vysadením HAK a nábehom na nový "bezhormonálny" cyklus 🙂
sme zdravé ako rybičky a budeme mať do Vianoc fazuľky v bruškách, neboj 😉

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem Zuzinka som rada, ze ta tu mám 🙂

senselinka
1. okt 2013

@inngrid Ingridka, ja som dva razy otehotnela posledný deň menzesu a viem to na 100%, lebo potom sme celý mesiac nešli na ostro... Dali sme si vypočítať Jonášovou metódou dni na počatie a bol tam práve tento, akurát sme v tom dni nemali životaschopné bábätko, čo som zistila až neskôr... ale skrátka tiež som kukala ako blázon a všetky jeho výpočty vychádzali na iný deň, ako bola ovulka a otehotnela som takto 2x. Takže vedieť, kedy ovulácia prebehne a všetko okolo toho je fajn, ale nespoliehajte sa len na to, žena môže otehotnieť aj inokedy. Kamoška takto otehotnela presne deň pred mrchou, povedala smelo mužíčkovi, že"neboj, už nemôžem otehotnieť" a je z toho malý beťár 😉

zuzu1104
1. okt 2013

@inngrid no možno áno, ešte som sa s tým osobne nestretla 🙂 tak ti neviem tak vierohodne poradiť 🙂 Objednaj a uvidíš, aký to bude mať na teba vplyv, mne s cyklom veľmi pomohol po kyretáži, tak v tomto môžem len a len odporúčať.
@zuzik_24 tie vitamíny sú na to, aby sa ich tvorilo viac a aby boli silnejšie

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid s radosťou Ingridka, budem tu pre Teba, neboj 🙂 My to zvládneme, aj tieto úvodné záležitosti, aj tehu, aj všetko, sme predsa ženy ako má byť. 😉

zuzik_24
1. okt 2013

@zuzu1104 OK, ďakujem, bežím do lekárne, od zajtra ho budem nimi " prikrmovať" 😀

som sa Vám zabudla pochváliť, že včera mi prišla zásielka z lekárne, kúpila som si Femibion 800, dnes som vzala 1 tabletku, takže šup šup telo moje, pripravovať sa na tehu 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzu1104 a aký to je vitamin? daj link pozriem

vies čo ja počkám uvidím ako sa to bude tvárit najbližšie dni poprípade či to neni len take dnešné - poprípade ocikám ovu testy poprípade zsitim čo a ako a potom budem riešit či idem gyndovi alebo nechavam to tak - ale infolic objednam zato nič nedám az na tých pár eur 🙂 ale istota je gulomet

@senselinka tak to si ma potešila týmto informáciami dakujem som z toho trošku zmatená lebo sam ito nestalo - hak som brala aj pre svoj zdravotný stav lebo som mala zákaz od lekárov a mm koza na penise nereagovala dobre na kondomy a babo som nemohla mat hned by som potratila pre tazké lieky takze ani nebolo moc na vyber časom uz :( tak snád to bude ok 🙂 tak uvidíme tak či tak to budeme sledovat ze ano 🙂

btw jonáš robi aj toto ne, ze či je zivotazdravé take nejaké analyzy? ale inak si prvá od ktorej počujem ze fakt to sadlo btw jonaša mam v zalohe keby dlho nič 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 ja beriem zatial iba kysleinu čistu teraz a to moje C-čko vysoké čo ma udrzuje v ofit stave 🙂 ale vitaminkuj vitamínkuj treba!!!!

senselinka
1. okt 2013

@inngrid ja poznám mnoho žien, ktorým pomohol, len u neho je ten "problém", že musíš byť úplne zdravá/ý, aby ten výpočet sedel a zafungoval... ak je nejaký problém, prečo bábätko odumiera alebo podobne (ako napríklad mne), darmo ti on vypočíta životaschopný plod, zázraky robiť nevie ☹
Takže ak máš aj ty zdravotné problémy, moc by som sa na to nespoliehala.

A inak, ja si objednávam inofolic tu (treba rýchlo, kým je akcia!!! 😀 )
http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/

a ešte som odtiaľ objednávala mm tieto vitamíny:
http://www.mojalekaren.sk/swiss-energyman-60tbl/

inngrid
1. okt 2013

@senselinka dakujem za linky uz aj si to dávam do košíka - tie vitamin pre mm musím prediskutovat ale infolic rychlo objednám dávaš 1 či 2 denne?

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 som bola zase na wc-ku uz nič som zmatená takze to bolo take 1-2 razové male špinenie takže asi tak ako máš ty tak tak 🙂

senselinka
1. okt 2013

@inngrid na začiatku, prvé balenie, som si dávala 2 denne a teraz už len jedno, ale beriem okrem toho ešte čistú kyselinu listovú s pridanými vitamínmi B, len to je z iných dôvodov 🙂

senselinka
1. okt 2013

@inngrid posielam ti ešte jeden link na tie vitamíny pre mm, je tu aj bližšie opísaný a cena je rozhodne príjemnejšia 😉
http://www.docsimon.sk/tovar/swiss-energyman-li...

A ešte jeden popis o ňom
Swiss ENERGYMAN libido je určen pro muže s nižší hladinou testosteronu, vhodný při problémech s erekcí, potencí a plodností. Dále pro období andropauzy k podpoře vitality, dobré nálady, kondice svalů a kostní hmoty. Velmi vhodný doplněk pro aktivní sportovce. Swiss ENERGYMAN obsahuje Tribulus Terrestris, který stimuluje libido u mužů přírodní cestou bez vedlejších účinků. Upravuje poruchy sexuálních funkcí a sexuální potence, Zkvalitňuje spermie a zvyšuje jejich počet, zvyšuje hladinu testosteronu a pomáhá při léčbě impotence. Tento extrakt je rovněž podpůrný při jaterních, ledvinových a močových potížích. Tribulus terrestris dokáže zlepšit vylučování mužského pohlavního hormonu. Laboratorní studie prokázaly, že Tribulus terrestris zvyšuje množství spermatu stejně jako jeho pohyblivost během 30 dnů. Produkt neobsahuje žádné konzervační látky, syntetická barviva, mléčné, kukuřičné, pšeničné a sojové produkty, kvasinky ani cukr. Proč doporučit? Podporuje kondici svalů a kostí. Přispívá ke správné spermatogenezi. Zvyšuje energiivitalitu. Kladně ovlivňuje libido u obou pohlaví. Dávkování: 1 tableta 1 – 2krát denně. U tohoto produktu je důležité dlouhodobější pravidelné užívání (min. 2 měsíce), výsledný efekt nastupuje do 5 - 6 týdnů. Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C. Balení obsahuje 60 tablet.

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid tak to je potom OK, som rada, že už je to v poriadku 🙂

inngrid
1. okt 2013

@senselinka kyselinu listovú beriem aj ja - ale čistú a beriem vitm. C vo vysokých dávkach 🙂 ale to uz tu všetci vedia tiez z inych zdravontých dôvodov 🙂
a počuj v tom ifnolicu nie je dostatok kyseliny?

a dakujem, za linky zlatá si 🙂

@zuzik_24 no uvidíme ako sa to bude vyvíjat ešte 🙂

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 lebo mam take divné brucho bolenie

senselinka
1. okt 2013

@inngrid pre mňa nie je dosť 😀 ja musím brať minimálne 1000 tých jednotiek denne a v inofolicu je 400