Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Baby, kašlime na vek! Aničku som mala v 33,5. Teraz mám 35,5 a manžel 41. Nič zlé si nepripúšťam, inak by som tu nebola. Počas školy som chodievala do tábora s postih.. deťmi. Nemyslím na to, čo všetko som tam videla a zažila. Posilnilo ma to a o to viac si život vážim. Sme jedna z mála krajín, kde ženy nad 35 sú považované za staré prvorodicky a indikuje sa im pôrod sekciou. Takže kašlime na vek a tesme sa z toho, že mame po boku chlapa, s kt.sa môžme snažiť 🙂 . A nebojte sa, na ihrisku budete za kratuchmi behať rýchlejšie ako dajme tomu 22-rocne matky🙂.
Môj príspevok k veku možno s oneskorením, ale dlho mi trvá, kým dopisem, slečna chcela tancovať na šlágre českej dychovky 😀
@senselinka ahoj, drzim ti velmi palceky! tebe to prajem azda najviac! 🙂 ked isiel manzel do Talianska, nemohol nechat sampionov doma v pohariku? 😀
@senselinka no klobúk dolu druhý krát, obdivuhodná práca, no určite veľmi namáhavá. Silná žena si Ty. 😉
Sladká nevedomosť je niekedy život poľahčujúca záležitosť... niekedy by som tiež chcela radšej nevedieť 😉
@vertyeux diki..mam nakupene testy rano robim dalsi.. ale ja uz neverim.. uvidime..zatial ziadne hnede vytoky.. iba slabe biele.. vo stvrtok uvidime den mrchy..podla datumu.. podla teploty az v piatok..mozno dostanem v posledne dni ma boli hlava..Dakujem uvidime snad sa nieco objavi..ak nie tak pockame co dalsie dni..dnes 12dpo a teplota zatial 36,9..
@voskovka tu možno hej ale inak asi nie, bud rada a vdačná ze si mala s kym a ze stale máš s kym - a hlavne ze si zdravá a môžeš a aj detičky máš zdravé - netreba to nejako inak brat ja keby som mala s kym a dalo by sa tiez by som skôr ale tam ten hore to chcel takto tak to tak je 🙂
@vertyeux ďakujem, zlatko :*
@zuzik_24 ja na amnio určite nepôjdem... aj keby mi to odporučila celá nemocnica. Ak bude bábo postihnuté, tak čo? Dáte si ho vziať? A ak nebude a niečo sa stane?
Minule som čítala príspevok od jednej baby, ktorá po amnio dostala infekciu a v 24 tt jej odumrelo úplne zdravé bábätko...
Takže amnio prenechám menej odvážnym, ktoré sa boja budúcnosti 😉
@senselinka Presne Zuzi, ako keby si mi hovorila z duše aj keby zistili, že bábätko by malo byť postihnuté, nikdy by som si ho nedala zobrať a starala by som sa s takou istou láskou, ako o svoje zdravé dieťa.
A tiež som čítala ten príspevok, až mi išiel mráz po chrbte a tiež by som nikdy na amnio nešla
@senselinka @zuzik_24 - ja mam od gynekologického zdroja ze tá amniocentéza je dost nebezpečná a keby bola moja rodina tak mi to ani nedoporučí takže tak

@tonjadabik2 nevesaj hlavu, uvidis, este pockaj, este sa moyno len uhniezduje alebo hladina hcg nie je dost vysoka. uvidis, pockaj na datum mrchy.