icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

vertyeux
1. okt 2013

@tonjadabik2 nevesaj hlavu, uvidis, este pockaj, este sa moyno len uhniezduje alebo hladina hcg nie je dost vysoka. uvidis, pockaj na datum mrchy.

monika541
1. okt 2013

Baby, kašlime na vek! Aničku som mala v 33,5. Teraz mám 35,5 a manžel 41. Nič zlé si nepripúšťam, inak by som tu nebola. Počas školy som chodievala do tábora s postih.. deťmi. Nemyslím na to, čo všetko som tam videla a zažila. Posilnilo ma to a o to viac si život vážim. Sme jedna z mála krajín, kde ženy nad 35 sú považované za staré prvorodicky a indikuje sa im pôrod sekciou. Takže kašlime na vek a tesme sa z toho, že mame po boku chlapa, s kt.sa môžme snažiť 🙂 . A nebojte sa, na ihrisku budete za kratuchmi behať rýchlejšie ako dajme tomu 22-rocne matky🙂.

murcia
1. okt 2013

@zuzu1104 no mas pravdu, akurat to pozeram na viacerych strankach, hej, teplota klesne.. 🙂

monika541
1. okt 2013

Môj príspevok k veku možno s oneskorením, ale dlho mi trvá, kým dopisem, slečna chcela tancovať na šlágre českej dychovky 😀

vertyeux
1. okt 2013

@senselinka ahoj, drzim ti velmi palceky! tebe to prajem azda najviac! 🙂 ked isiel manzel do Talianska, nemohol nechat sampionov doma v pohariku? 😀

zuzik_24
1. okt 2013

@senselinka no klobúk dolu druhý krát, obdivuhodná práca, no určite veľmi namáhavá. Silná žena si Ty. 😉
Sladká nevedomosť je niekedy život poľahčujúca záležitosť... niekedy by som tiež chcela radšej nevedieť 😉

zuzik_24
1. okt 2013

@inngrid rodia aj 40-ročné, ale predsa obavy sú a budú, čo všetko som napríklad počula o amniocentéze, ktorú robia rodičkám nad 35 tuším povinne... ale nebudem predbiehať, zatiaľ nie som ani tehu, báť sa budem radšej potom keď príde čas 😉

zuzik_24
1. okt 2013

@monika541 to si pekne napísala 🙂 povzudilo ma to, naozaj 🙂 ďakujem.

zuzik_24
1. okt 2013

@monika541 no tak Ty si mala tanečné vystúpenie? Super 🙂

monika541
1. okt 2013

@zuzik_24 amniocentezu môžeš odmietnuť, nemôžu ta nútiť. Na to je dobrý onen informovaný súhlas čo sa u dr vždy podpisuje🙂.

zuzik_24
1. okt 2013

@monika541 tak fajn, ale odporúča sa to, či? Dali by ste si ju spraviť dievčatá?

voskovka
1. okt 2013

@inngrid tak to ja budem asi riadna vynimka ze chcem tretie v coskoro 26tich 🙂

tonjadabik2
1. okt 2013

@vertyeux diki..mam nakupene testy rano robim dalsi.. ale ja uz neverim.. uvidime..zatial ziadne hnede vytoky.. iba slabe biele.. vo stvrtok uvidime den mrchy..podla datumu.. podla teploty az v piatok..mozno dostanem v posledne dni ma boli hlava..Dakujem uvidime snad sa nieco objavi..ak nie tak pockame co dalsie dni..dnes 12dpo a teplota zatial 36,9..

tamarar
1. okt 2013

@monika541 tak, presne tak! ja mam 39 a som tehotna🙂. Teda, asi som. Testy pozitivne. Zajtra idem k lekarovi. Vek je len cislo. Citim sa super. Baby, drzim vam palce🙂!

monika541
1. okt 2013

@tamarar Gratulujem🙂! Krásne a pohodove tehotenstvo želám 🙂. Moja mama bola 3.dieta, babi mala 38 a deduš 47 rokov. Všetko v pohode 😀. Keď sú testy pozit., tak si tehulka🙂! Aspoň mne to pri Anik dr povedal. Robila som si pre istotu 3 počas dvoch dní. Držím palčeky.

monika541
1. okt 2013

@zuzik_24 neviem, čo urobím, ak mi amnio dr odporučí... budem riešiť, keď bude čo riešiť. 😉

inngrid
1. okt 2013

@zuzik_24 no presne no stress 🙂 aj naše celebrity rodia okolo 35 čo my sme iné ? 🙂

inngrid
1. okt 2013

@voskovka tu možno hej ale inak asi nie, bud rada a vdačná ze si mala s kym a ze stale máš s kym - a hlavne ze si zdravá a môžeš a aj detičky máš zdravé - netreba to nejako inak brat ja keby som mala s kym a dalo by sa tiez by som skôr ale tam ten hore to chcel takto tak to tak je 🙂

voskovka
1. okt 2013

@inngrid no ale toz neviem ci vobec sa dopracujeme k tretiemu..... ked nie aspon si hovorim ze mame dvoch 🙂

inngrid
1. okt 2013

@voskovka 2 deti su krásne a ked sú zdravé čo viac si priat 🙂

voskovka
1. okt 2013

@inngrid ved ano 🙂 uz rok pracujeme aj clostil bol aj kde co a nic....

senselinka
1. okt 2013

@vertyeux ďakujem, zlatko :*

tamarar
1. okt 2013

@monika541 dakujem🙂

senselinka
1. okt 2013

@zuzik_24 ja na amnio určite nepôjdem... aj keby mi to odporučila celá nemocnica. Ak bude bábo postihnuté, tak čo? Dáte si ho vziať? A ak nebude a niečo sa stane?
Minule som čítala príspevok od jednej baby, ktorá po amnio dostala infekciu a v 24 tt jej odumrelo úplne zdravé bábätko...
Takže amnio prenechám menej odvážnym, ktoré sa boja budúcnosti 😉

zuzu1104
1. okt 2013

@senselinka Presne Zuzi, ako keby si mi hovorila z duše aj keby zistili, že bábätko by malo byť postihnuté, nikdy by som si ho nedala zobrať a starala by som sa s takou istou láskou, ako o svoje zdravé dieťa.
A tiež som čítala ten príspevok, až mi išiel mráz po chrbte a tiež by som nikdy na amnio nešla

wildroses
1. okt 2013

@inngrid ahoj, ako sa mame, co nove v snazilkovani 🙂 nam to minuly cyklus nevyslo takze ideme do dalsieho kola 🙂

inngrid
1. okt 2013

@voskovka a neboj o chvílu vystrelí motyka a bud fazulka v brušku 🙂

voskovka
1. okt 2013

@inngrid to som si vravela od minuleho roka presne od septembra..... kazdy mesiac.... :-/
teraz uz len testujem ci prebehla ovu ani nemeriam bt nic...
dost by ma potesilo kebyze na vianoce uz mam v pase tt 🙂

inngrid
1. okt 2013

@senselinka @zuzik_24 - ja mam od gynekologického zdroja ze tá amniocentéza je dost nebezpečná a keby bola moja rodina tak mi to ani nedoporučí takže tak

huncut
1. okt 2013

@voskovka to sme na tom rovnako 😉 tiež snažilkujeme od minulého septembra... hádam tieto vianoce budú šťatsnejšie, aj tebe to želám...pekne sa ti ovu rozbehla to je dobrý základ 😉