Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
baby ja som pri prvom dietatku mala presne priznaky ako pred MS.len som cakala kedy konecne dostanem hup 9 mesiacov nic...dnes mam 15DC a pravdu napisat rano mi mi uz 3 den byva xi zle keby ze mam pred MS myslim si ze som tehu...a ako vy babenky stale nic?
ahojte kočky 🙂 s priateľom sa o babo snažime uz vyse pol roka a stle nic. Uzivala som HA kvoli nepravidelnemu cyklu a teraz mi doktor odporucil Nosifol, tak drzte palce, nech sa zadari 🙂
@inngrid určite počkaj až keď ti bude meškať. Nechcem byť zlá, ale aj keď si nájdeš čiaročku pred menzesom môže sa stať, že sa nakoniec oplodnené vajíčko vyplaví meškajúcou menštruáciou.
A určite nerob nič, čo by si mohla ľutovať, nikdy nevieš. Ber to tak ako keby si bola tehotná a v zahraničí sa tak aj správaj, veľmi zodpovedne. 🙂
@inngrid po vysadeni HAK asi tak pol roka som mala cyklus pravidelny (nejakych 5 dni hore dole) ale upravil sa mi , no a potom znovu zacal blbnut ako predtym
@lenuska1990 tak ma to prekvapuje vačšina zien práve máva toho pol roka po vysadený nepravidelný cyklus a potom sa stave pravidelny ale ty si to mala si preto tak, ze si brala antinu preto, ze si ju mala nepravidelne tkaze si sa za pol roka dostala do normal a kolko sa snazite?
@inngrid presne ako vravis. Ja som ju brala kvoli nepravidelnemu cyklu a kedy mi to aspon nejako pomohlo ale nic moc, jedine co som z toho pribrala a teraz mi doktor vravi ze musim schudnut, ze aj kvoli tomu mam nepravidelny menzes :( a ako dlho sa snazime zachvilu to bude rok a stale nic :( a vy?
@lenuska1990 ale tiez som po vysadení hak tak uvidime čo to spraví s mojim telom

@emilia25 juuj emily, bodaj by si mala pravdu, dakujem 😉