icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid určite budete mať🙂 Si to dnes pekne užite, možno sa aj dnes zadarí🙂 A budze šicko jak má buc! (máš to pekne po vychodňarsky, ako pre teba) 🙂
Mňa dnes pobolieva pravý vaječník, asi sa tam už niečo deje, dozrieva vajko 🙂 Poobede zrobím ovu testík, myslím, že zbytočne, ale istota je guľomet 🙂

inngrid
2. okt 2013

@murcia počuj akurát som nad tym minule premýšlala, ze uz budú teraz júlové babence o chvílu 🙂

inngrid
2. okt 2013

@huncut ale no, a čoze ta rozplakalo to ze si mala menses musiš zase vidiet najlbižšiu vidinu plodných dni pred sebou a ratat si tešit sa na ne hm?

zuzu1104
2. okt 2013

@nkem Dia, dúfam, že nám dáš vedieť, ako si u doktora dopadla, sme zvedaveeee a držíme veľmi veľmi palceee

inngrid
2. okt 2013

@zuzu1104 myslis ze uz? ved si mala menses po mne 🙂 aj ja si poobede urobím ovu testík btw milujem vyhodnarčinu 🙂

huncut
2. okt 2013

@inngrid no štve ma to, lebo podľa lekárky je všetko v poriadku, snažilkujeme vtedy ked treba a stále nič...každú jednu by to asi rozplakalo...ale jasné ideme dalej, chcem si splniť vianočné prianie

zuzu1104
2. okt 2013

@murcia ahoj, ja som otehotnela počas užívania HAK, takže sme sa vôbec nesnažili🙂 Druhé prišlo hneď na šupu, ale hneď aj odišlo :( a teraz skúšame druhý mesiac, tak uvidíme či sa zadarí.

nkem
2. okt 2013

@zuzu1104 jasné Zuzi, však máme dohodu 😉 ďakujem, dúfam a modlím sa, že je všetko tak ako ma byť...

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid nieee myslím, že ešte nie, ale chcem robiť každý deň ovu testy, aby som vedela, že kedy tá ovulka presne príde, nič nechcem tento mesiac zmeškať.
Ja viem, že ju miluješ, preto som ti to tak napísala 🙂
A kde nám dnes zmizla Zuzanka?

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut počuj moja a snažíte sa len počas ovulky? Alebo skúšate celý mesiac, prípadne aj počas menzesu. Niektorým ženám práve to pomohlo a splodili dieťa počas menzesu.
A hlavu hore, nesmieš sa opúšťať, budúci cyklus to už určite vyjde. 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@nkem Dobre Dianka, už sa veľmi teším na správy od teba 🙂 Dúfam, že je miminko v poriadku, malé zlatíčko .🙂 V koľkom týždni by si mala byť?

monika541
2. okt 2013

@murcia my sme sa snažili cca 1,5 roka, i keď vtedy som to brala trošku s rezervou, pretože sme mali tzv.víkendové manželstvo. Od piatku do nedele. Takže od nás si príklad moc neber 😉. Potom sme si povedali, že na druhom začneme "pracovať", keď bude mať Anička cca 1 rok. Takže máme za sebou cca 12 mesiacov snaženia a ešte nič ☹ . A tak som tu, aby som sa pozitívne nakazila od tých, ktorým sa to už podarilo 🙂 .

inngrid
2. okt 2013

@huncut tak inak ja som dnes stretla kamaratku uz sa ani nepytam ja som sa nikdy ani nepýtala lebo viem, ze niečo tam je 5rok sa snazia tak sú ludia čo to stale nevzdávajú netreba to vzdávat treba verit verit verit a ked ja budem mat slabu chvílu treba to aj mne vysvetlit aj ja niekedy zvyknem 🙂

@zuzu1104 Zuzanka nám maká ako šrób 🙂 🙂
ja sa tak o hodku testnem ked sa mi bude chciet cikat 🙂

inngrid
2. okt 2013

@monika541 neboj moni som zavelila ze toto bude plodna skupinka tak bude a az budete všetky bruchaté he budete ma chváliť a velebit a pretekat sa ktorá ma vačšie bruško 🙂 🙂 ( srandujem ) ..........

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 nie, snažíme sa vlastne celý cyklus, len po ovu trošku menej no a cez menzes vobec... žeby som vyskúšala? inak ja si meriam teplotu takže v podstate viem kedy mám plodné dni a stále nič

huncut
2. okt 2013

@inngrid ja viem, ja veríííííííííííííííííím, veľmi verím.... len vieš každý mesiac ked dorazí ms tak som smutná...to prejde, bude další cyklus a nová nádej

monika541
2. okt 2013

@inngrid beriem Ťa za slovo, lebo ako sme si tu myslím včera písali, chlapi pre pocit ženy po neúspechu pochopenie moc nemajú. ale ako som pred chvíľou písala o snažení sa o Aničku, tak som si spomenula, že som pred mužom v podstate nechtiac strašne plakala, keď som dostala ms. On to, samozrejme zľahčoval 😠 . Ale, čuduj sa svete, po tomto som už krámy nedostala🙂)). Prišli síce iné trápenia, ale to už bolo aspoň spojené s tešením sa na bábo🙂).

zuzik_24
2. okt 2013

Ahojte dievčatá moje, dnes makám o sto-dvesto ako napísala Ingridka 🙂, nestíham moc písať, ale čítam Vaše príspevky. 🙂
Sa polepším v písaní, len musím porobiť najdôležitejšie veci a šup za Vami 🙂

inngrid
2. okt 2013

@huncut ale hej rozumimem ja mávam tiez slabšie chvílky neboj nič

@monika541 tak vidíš a bude to ešte raz ozaj ako máš stare dieta?

@zuzik_24 v pohode Zuzik pracuj dnes ty zajtra tu ja moc nebudem 🙂

monika541
2. okt 2013

@inngrid Anička bude mať 20.10. dva roky. Preto sme chceli mať 2.bábo skôr než pôjde do škôlky, aby som nemusela nastúpiť do práce. Tým, že som sa počas materskej odsťahovala zo svojho rodiska sem za manželom, tak budeme musieť pravdepod.potom riešiť aj moju novú prácu, aby sme nemali opäť víkendové manželstvo. Nebolo by to dobré ani pre Aničku, pendlovať hore-dolu každý víkend.

monika541
2. okt 2013

len tak na okraj: dá sa vám poslať na mail. história z tej appky - menštr.kalendár? mne to dá zakaždým prázdny mail. niežeby som to nejak fest potrebovala mať aj v maily, ale jedna nikdy nevie🙂. dík. a navyše som zvedavá, ako by to vyzeralo

zuzik_24
2. okt 2013

@monika541 áno, dá, ja si to posielam na gmail-ovú adresu a posiela to v pohode 🙂

zuzik_24
2. okt 2013

@inngrid no to tu budeš zajtra chýbať 🙂

inngrid
2. okt 2013

@monika541 a kde robí mm a kde by si ty sú to ako rôzne mestá?

inngrid
2. okt 2013

@zuzik_24 zlatá 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid však pozerám, že je pracovitá ako včelička 🙂
Aj ja sa chcem testovať, tak okolo pol druhej.Už sa mi chce cikať teraz, ale ešte počkám a o pol druhej budú dve hoďky, čo som nič nepila 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut tak šup na to aj cez menzes, veď za to nič nedáš a čo ak sa vtedy podarí, naozaj treba skúšať, budem siiiilno držať palce, aby to vyšlo. Aj keď meriaš BT aj tak to nie je na 100% všetko, nie?

zuzik_24
2. okt 2013

@zuzu1104 no pracovitá, mám už toho po krk, milión vecí naraz aby človek robil... 😠 😀

zuzu1104
2. okt 2013

@zuzik_24 Zuzankaaa, už si nám tu chýbala, konečne si dorazila, ty včelička jedna pracovitá 🙂

monika541
2. okt 2013

@zuzik_24 no, niekde robím chybu, ale snáď na to raz prídem🙂.