Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@murcia my sme sa snažili cca 1,5 roka, i keď vtedy som to brala trošku s rezervou, pretože sme mali tzv.víkendové manželstvo. Od piatku do nedele. Takže od nás si príklad moc neber 😉. Potom sme si povedali, že na druhom začneme "pracovať", keď bude mať Anička cca 1 rok. Takže máme za sebou cca 12 mesiacov snaženia a ešte nič ☹ . A tak som tu, aby som sa pozitívne nakazila od tých, ktorým sa to už podarilo 🙂 .
@huncut tak inak ja som dnes stretla kamaratku uz sa ani nepytam ja som sa nikdy ani nepýtala lebo viem, ze niečo tam je 5rok sa snazia tak sú ludia čo to stale nevzdávajú netreba to vzdávat treba verit verit verit a ked ja budem mat slabu chvílu treba to aj mne vysvetlit aj ja niekedy zvyknem 🙂
@zuzu1104 Zuzanka nám maká ako šrób 🙂 🙂
ja sa tak o hodku testnem ked sa mi bude chciet cikat 🙂
@inngrid beriem Ťa za slovo, lebo ako sme si tu myslím včera písali, chlapi pre pocit ženy po neúspechu pochopenie moc nemajú. ale ako som pred chvíľou písala o snažení sa o Aničku, tak som si spomenula, že som pred mužom v podstate nechtiac strašne plakala, keď som dostala ms. On to, samozrejme zľahčoval 😠 . Ale, čuduj sa svete, po tomto som už krámy nedostala🙂)). Prišli síce iné trápenia, ale to už bolo aspoň spojené s tešením sa na bábo🙂).
Ahojte dievčatá moje, dnes makám o sto-dvesto ako napísala Ingridka 🙂, nestíham moc písať, ale čítam Vaše príspevky. 🙂
Sa polepším v písaní, len musím porobiť najdôležitejšie veci a šup za Vami 🙂
@inngrid Anička bude mať 20.10. dva roky. Preto sme chceli mať 2.bábo skôr než pôjde do škôlky, aby som nemusela nastúpiť do práce. Tým, že som sa počas materskej odsťahovala zo svojho rodiska sem za manželom, tak budeme musieť pravdepod.potom riešiť aj moju novú prácu, aby sme nemali opäť víkendové manželstvo. Nebolo by to dobré ani pre Aničku, pendlovať hore-dolu každý víkend.
len tak na okraj: dá sa vám poslať na mail. história z tej appky - menštr.kalendár? mne to dá zakaždým prázdny mail. niežeby som to nejak fest potrebovala mať aj v maily, ale jedna nikdy nevie🙂. dík. a navyše som zvedavá, ako by to vyzeralo

@inngrid určite budete mať🙂 Si to dnes pekne užite, možno sa aj dnes zadarí🙂 A budze šicko jak má buc! (máš to pekne po vychodňarsky, ako pre teba) 🙂
Mňa dnes pobolieva pravý vaječník, asi sa tam už niečo deje, dozrieva vajko 🙂 Poobede zrobím ovu testík, myslím, že zbytočne, ale istota je guľomet 🙂