icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 no tak to je potom super že sa takto zadarilo 😉 a ked si brala antiku si otehotnela?

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 mne to nič nerobí, nie každý si však vie nahmatať krčok

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut no áno aj počas užívania, ale teraz som šťastná, že to tak je. S manželom sa ľúbime, náš syn je úžasný, takže naozaj neľutujem, že sa stalo, čo sa stalo.
No a vyčítala si niečo z toho môjho grafu?

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut ja som si nahmatala a aj napriek tomu, že som to nikdy nerobila, tak som vedela, že kedy je mäkký, kedy tvrdý, kedy vyššie a kedy nižšie, ale proste bolo mi to také divné a hlavne mi to prišlo nehygienické a to aj napriek tomu, že som mala ruky dôkladne umyté.

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 určite je super, že máte synčeka..je veľa prípadov ked napriek antike žena otehotnie, ktovie ako je to možné...hádam aj teraz sa vám čoskoro zadarí a rozrastiete sa o dalšieho člena rodiny, joj želám to všetkým nsnažilkám
no a z grafu, podľa hlienu by som povedala že ovu bude až o pár dní, treba vydržať a merať, uvidíš kedy príde

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 ja si stále umyjem intímnym mydlom, ktoré používam pri sprchovaní a nerobí mi to žiaden problém

zuzu1104
3. okt 2013

@huncut ďakujem si veľmi zlatá,🙂 aj ja to fakt zo srdca prajem tebe a každej jednej z nás, čo sme tu. Dieťatko je najkrajší dar, čo nám Pán Božko môže dať. Ja už sa fakt teším na to obdobie, keď mi bude kopkať v brušku, je to krásny pocit. 🙂
Ako sa voláš? Lebo neviem, ako ťa mám oslovovať.
Dnes som zmerala a teplota 36,6, takže ešte je čas. Ešte raz ďakujem, že si mala včera trpezlivosť na moje otázky, a že si mi to tak krásne vysvetlila 🙂
No a teplomer si čím oplachuješ? Ja práve tým spomínaným intímnym mydlom.

huncut
3. okt 2013

@zuzu1104 dobré ránko, volám sa Angelika 🙂 nemáš začo, fakt som rada ak môžem niekomu pomôcť...ja si tiež oplachujem tým intímnym mydlom...
no a ja som dnes 1DC, ms predsa len dorazila 😒 tento mesiac však chcem vypnúť od merania a nechať to voľne plynúť..nech sa deje čo sa má diať a hotovo

zuzik_24
3. okt 2013

Dobré ránko dievčatá, prajem krásny dník 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@huncut dobré ránko Angelika, máš krásne meno 🙂, ja som Zuzka, teší ma 🙂
Tak to ma naozaj mrzí, tá mrcha to je hnusoba:(. Ale asi je dobre, že si dáš pauzu od toho všetkého a skúste teda cez tú menštruáciu, hádam sa to vtedy podarí.

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 dobré ránko Zuzik 🙂

bibi263
3. okt 2013

@huncut nno ani ne ze rozhadzal ale tyzden pred menstruaciou niekedy aj dlhsie som mala taky spinavy vytok.. a potom ked dosli kramy tak som mala take silne ze som myslela ze mi vsetko vypadne.a nenormalne bolesti som mala. no potom som ho prestala brat a teraz som znova zacala tak uvidime. berem aj ten clostil tak uvidime. dufam ze pomoze ty nemas skusenosti stym liekom?

bibi263
3. okt 2013

@ciaaa fuha no pekne, tak dufam ze ja nebudem mat cysty lebo ma drbne. hned to prestanem uzivat kks. jahaj

huncut
3. okt 2013

@zuzu1104 dakujem...meno mám podľa filmu Angelika, lebo vtedy práve frčal 😀 aj mňa tp hnevá že dorazila, ale u mňa je úspech že cyklus bol kratší a ovulka prišla skor takže tento mesiac si dám pohodičku, vínko s manželom a užívať si že sa máme a že máme krásnu dcérku

huncut
3. okt 2013

@bibi263 tak ja ho beriem 2 mesiace, ale kedže mávam dlhé cykly tak vlastne jeden a pol cyklu...prvý cyklus bol dlhší ako opbvykle, ovulka sa posunula, bola som vyhádzaná, unavená...teraz zasa mi ovulku posunul dopredu, cyklus skrátil o kusok...takže som sa rozhodla že ho budem užívať tak, že len do ovulky, max.deň dva po ovu si dám a potom už len kys.listovú

bibi263
3. okt 2013

@inngrid no mala som to take divne ze tyzden pred kramami a niekedy aj skor som mala spinenie

ciaaa
3. okt 2013

@bibi263 neboooj.. nebudes mat 😉

monika541
3. okt 2013

Dobré ráno všetkým🙂! Anička je už 24 hodín bez teploty, huráááá! S ľahkým srdcom tak pôjdem zajtra do školy, prídem na iné myšlienky a možno sa medzi spolužiačkami nájde nejaká tehotná, od ktorej by som sa mohla nakaziť🙂. Síce ešte nemôžme ísť dnes von, ale slniečko krásne svieti i keď je riadna zima (omrzol mi vinič, chudák), tak je hneď krajšie i spoza okna svet sledovať. Majte pekný deň, idem čítať zameškané a vvzdelávať sa 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@monika541 Krásne ránko Monika, sme radi, že Anička je už bez teploty. 🙂
Ak stretneš teda nejakú spolužiačku tehuľku, tak jej povedz, nech aj nás príde nakaziť 😀
pekný dník aj Tebe 🙂

bibi263
3. okt 2013

@huncut no aj ja som sa strasne z neho vyhadzala na celom čele. a nejako mi to neprechadza hm ☹ davlaa si si nieco na tie vyrazky ci nie? no tak ja som ho zascla teraz zas brat tak uvidime hm.

bibi263
3. okt 2013

@ciaaa no to dufam hmm. a namiesto babatka budem mat cysty ne? ach jo ☹

ciaaa
3. okt 2013

@bibi263 musis mysliet pozitivne 😉 ja sa tiez vsetkeho bojim, zvlast teraz po MA 😖 Negativne myslenie nepomoze ani mne, ani k otehotneniu a ani miminku.. takze myslim uz len na dobre veci 😀

monika541
3. okt 2013

@zuzik_24 ahoj. Veru asi pod krk chmatnem🙂. Min.semester sme mali dve, v lete odrodili, ale nenakazili ma:(. Asi mi nechceli dopriať, potvory🙂. Pri Aničke ma takto nakazila kamoška, bola v 8.mes. a hneď najbližší víkend sa zadarilo🙂.

zuzu1104
3. okt 2013

Dobré ránko dievčence🙂,tak máme tu nový deň🙂 pre mňa čisto pekársky, idem piecť Samkovi koláčiky na oslavu. Už sa teším. Práve si pripravujem cesto na medové rezy. Tak krásne vonia, mňam 🙂 A ten môj malý šarmantný asistent samozrejme asistuje 😀
No a čo sa týka cyklu, tak dnes 10DC a už nastúpil hustý krémový hlien, počítam ešte také 2-4 dni a príde ten správny plodný. 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@huncut to faaaakt? Tak to je super!🙂
Okrem Inofolicu si skúšala aj niečo iné na cyklus?

bibi263
3. okt 2013

@ciaaa no ved jasne. treba mysliet pozitivne o tom je to. hi. len nie vzdy sa to da nom. ale budeme snazit hi 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@monika541 sa hovorí, že keď pohladíš brucho tehotnej, že sa to "prenesie" aj na Teba... ak by som mala byť toľko krát tehotná, čo som kamoškám a známym pohladila tehu bruško, ajáj, mala by so detí na rozdávanie 😀

ciaaa
3. okt 2013

@bibi263 no vidis.. tak sa mi to paci 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@zuzu1104 krásne ránko Zuzinka pekárka 🙂 dobre napeč, asistent nech len pekne pomáha, hlavne ochutnávať 😉
ja som dnes 8DC, cez víkend to prepukne - plodné dni budú 😀

monika541
3. okt 2013

@zuzu1104 to by bolo krásne, keby sa vám bábätko podarilo teraz na Samkove narodky🙂. Vôňu med.rezov až sem cítiť🙂, s takým pomocníkom radosť pracovať🙂.