icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzanka, veru pomáha, ale viac neplechy robí, po celej kuchyni mám múku 😀, lebo veľmi pečie a popri tom vyjedá linecké kolieska, čo sme piekli včera, takže naozaj poctivo degustuje, čo ti budem hovoriť, je to odborník 😀
No aj tebe sa to už blíži moja, sa teším, mám takého tušáka, že sa vám tento mesiac podarí.
Ja som dnes 10DC a mám z toho až motýliky v bruchu, že sa už blíži deň D.🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@monika541 Monči, ty my snáď čítaš aj myšlienky, práve som presne na to isté myslela, že by bolo úžasné, keby sa nám práve na Samkove narodky podarilo.🙂
No už voňajú, prvý plát už mám v trúbe, na tie medové mám senzačný recept, taký mäkkúčky a hlavne vôbec nie suchý.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41286
Robím podľa tohto receptu stále a všetci si pochvaľujú. Ak by si mala záujem tak popozeraj. 🙂
Samulo je expert, vždy chodí len do špajzy degustovať linecké kolieska, čo sme napiekli včera🙂 A vidím to tak, že pri jeho spotrebe by som mala napiecť ešte jednu dávku 😀
Monči, ja mám dnes takú dobrú náladu, neviem prečo, ale som taká šťastná a spokojná. 🙂
Som rada, že sa Aničke polepšilo, hlavne, aby bola zdravúčka.
Moni, a ty čo študuješ a kde?

zuzu1104
3. okt 2013

@monika541 teraz pozerám, čo som ja napísala, že my, som ja trúba malo byť mi 🙂

huncut
3. okt 2013

@bibi263 no ja som si len klasicky čistila pleť a potom som si dávala prípravky čo mám od oriflame, hojivú tyčinku aj taký gel...ale to bude asi hormonami

kirriana
3. okt 2013

baby dnes 13DC ovu testy stale negat 🙂

huncut
3. okt 2013

@zuzu1104 ja som piekla min. týždeň tieto boli fantastické..mňam a hned mäkučké http://varecha.pravda.sk/recepty/medove-rezy-fo...

zuzu1104
3. okt 2013

@huncut to je presne ten istý recept na cesto, ako som dala aj ja 🙂 len o 50 g múky tam je viac 🙂

huncut
3. okt 2013

@zuzu1104 no to sa také uplne tenulinké cesto vyvaľká ale upečie sa toho dosť 😉

denka_pk
3. okt 2013

@kirriana ja som dnes 14 DC..uvidim vecer ako vyjde ovu test...dufam ze uz konecne bude pozitivny...ty si ho o kolkej robis? ja az o 18:00 ked pridem z roboty..neni to uz neskoro? skor sa mi ale neda kedže som v robote

zuzu1104
3. okt 2013

@huncut presne, úplne tenúčke, ja teraz pečiem 6 plátov, inak robím len 4, ale teraz som si povedala, že nech sú teda poriadne, keď bude oslava🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@zuzu1104 no pekného pomocníka Ty máš, posielam mu pusinku na čelíčko 🙂
Tiež sa na snažilkovanie teším a to že máš tušáka, to som rada, zvykneš mať takéto "predzvesti" často? 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@zuzu1104 už som si ten receptík uložila medzi oblľúbené, asi ho spravím cez víkend, zajtra má môj drahý meninky 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@zuzu1104 ja milujem medové rezy, ale este som ich nikdy nerobila

monika541
3. okt 2013

@zuzu1104 určite kuknem a vyskúšam, linecké milujem a to aj anik môže. Minulý rok som začala tzv.pedagogické minimum. Keďže som sa presťahovala na Liptov, po materskej, ktorejkoľvek🙂, si tu budem hľadať robotu, rozširuje mi to možnosti. A samozrejme, aj kvôli tomu, aby som na sebe pracovala, učila sa nové veci. V lete by som mala končiť.

kirriana
3. okt 2013

@denka_pk robim tiez o 18tej, len kdesi som citala ze ked odoberies moc, mal by sa schladit na izbovu teplotu, ked som to raz tak spravila tak mi visiel duch a to bolo 9DC, odvtedy to robim hned po odobrati a ani len naznak ducha, tak neviem co robim zle... idem napisat tej lauritke 🙂 ale ja to davam za vinu prechladnutiu, takze je mozne ze sa mi ovu posunie

denka_pk
3. okt 2013

@kirriana ja to tiez robim hned po odbrati, necakam na žiadnu teplotu...a mavam slabu aj kontrolnu čiarku...no napis teda lauritke a potom daj vediet co ti napisala 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem, odovzdám mu 🙂
no tak zvyknem, ale čo sa týka tehotenstva som ešte nemala, väčšinou mám predtuchy o smrti, je to tak trošku pre mňa desivé, ale mám aj predtuchy, čo sa týka bežných situácií

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 určite vyskúšaj Zuzi, sú výborné, ja pečiem podľa toho len cesto a plnku si robím klasickú, z mlieka, múky-ale to nájdeš na nete
ale podľa mňa aj tá plnky, čo tam je písaná, tak bude výborná

monika541
3. okt 2013

@zuzu1104 fakt to vyzerá dobre, žeby som sa inšpirovala? Aj si môžem pláty vopred upiecť a potom menej zhonu. Anička sa už tiež vykrúca v kuchyni, tak mám spoločnosť. Na narodky dostane kuchynku🙂, a všelijaké hluposticky k tomu. Papáme🙂, konečne od.min. utorka!

zuzu1104
3. okt 2013

@denka_pk Deni, tak skús upiecť tie, čo som pridala, sú fakt chutné a nie sú vôbec zložité 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@monika541 Hehe sranda ja som si minimum robila minulý rok, v januári som mala skúšky 🙂
Tak nech sa ti to pekne podarí, budem držať palce 🙂 Ja som sa rada učila tie veci, lebo pedagogika mi je asi najbližšia. 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@zuzu1104 no ked budem mat tento rok už urobenu kuchynu tak možno skusim 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@monika541 no vyskúšaj, isto neoľutuješ 🙂 a manžel a aj Anička sa budú až za ušami olizovať. 🙂 U nás vždy ten koláč, tak maximálne deň vydrží.
Takže z nej bude malá kuchárka, to je milé, mojej známej malá má takú kuchynku a vždy keď prídeme k nim, tak so Samkom varia kávu 😀. My sme malému kúpili smetiarske auto, lebo už o ňom spieva asi mesiac a ešte rozprávkovú knižočku a ešte také CD na počúvanie rozprávok. 🙂
To je úžasné, že papáte. Asi preto nepapala, lebo mala teploty a nechutilo jej.

zuzik_24
3. okt 2013

@zuzu1104 tak to je zaujímavé, že mávaš takéto predtuchy... Tie o smrti musia byť síce desivé pre Teba, ale smrť patrí k životu, ľudia sa rodia a ľudia umierajú, to je kolobeh života...
takže hovoríš, že sa máme cez víkend moc snažilkovať? Tak by to mohlo vyjsť, máme víkend sami pre seba, už sa tešíííííím 😉 Budem aj na Teba myslieť, aj na všetky, čo im prichádzajú plodné dni. 🙂 Nech nám to vyjde všetkým a budúci mesiac si už snáď budeme písať o ranných nevoľnostiach, alebo blížiacich sa príznakoch tehu 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@zuzu1104 vyskúšam ten koláčik, budeme popri snažilkovaní s priateľom dobíjať energiu dobrým koláčikom 😀

monika541
3. okt 2013

@zuzu1104 už len zohnať fleka v školstve. Ale ja Veľa využijem aj pri svojej profesii ak nebudem učiť. Tak zatiaľ som ešte cca rok doma, uvidíme, hádam aj dlhšie🙂

inngrid
3. okt 2013

fuha som tu na skok uz vidím, kolko zase strán pribudlo 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 no je to naozaj niekedy desivé, hlavne ak sa to týka členov rodiny, som potom z toho veľmi deprimovaná :(
No samozrejme, že sa máte snažilkovať a pekne za sexíkom sa posilníte koláčikom na druhé kolo 😀
My tiež sa budeme snažiť, ale nebude to až také ľahké, kvôli tým naším návštevám. Skúsime tak potichúčky, ale v sobotu to asi ani nepôjde. Chlapi budú piť a to potom, keď muž vypije, tak náš sex nemá konca kraja 😀 Skúsime len v piatok a potom zas v nedeľu. 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@monika541 no a akú máš teda profesiu?
Určite budeš dlhšie doma, to je úplne jasné. Robota sa na 4 roky ešte presúva 🙂

danielka20101989dadus
3. okt 2013

Baby,musím sa podeliť🙂
Ráno som šla na Pregnyl,teda sestrička mi ho mala pichnut,a ja newiem či som ešte spala či čo,ja som si vykasala rukávy,že doktorej to dáme?Sestrička smiech,že do ritky😉 😵 A potom smiech aj ja,keď mi to došlo po chvíli,bože ja som uz fakt na hlavu🙂