Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@danielka20101989dadus haha dobré 🙂 takže po pregnyle už budete teraz snažiť ostošesť?
@tonjadabik2 tak ja som si teda myslela, že má byť vysoko, ale Angelika - huncut včera písala, že má byť tvrdý a nízko pri tehu,t ak už neviem, všade sa píše inak
tak baby teplota 36,9..test stale negativny..13dpo.. vzdavam to..
@monika541 no jasné 🙂
Tak to máš dobrú oblasť podľa mňa 🙂
Ja by som mohla učiť slovenčinu, na tom kvalifikáciu a ešte aj nosku- ale na tú by som bola len s polovice kvalifikovaná, bola by som v nižšej platovej triede, lebo ja som prvé tri roky študovala učiteľstvo slovenčiny a nosky, ale moc ma to nebavilo a chcela som radšej vedecký smer vyskúšať, tak som si dala čistú slovenčinu, chcela som si urobiť z nej doktorá,a le prišiel Samko a už bolo po doktoráte. 🙂 Tak som urobila aspoň to minimum.
@tonjadabik2 ešte to nevzdávaj, ešte počkaj ak mrcha nedorazí, tak to bude fajn ak dorazí, tak pôjdete nové kolo.🙂
@zuzu1104 neviem..hej vsade sa pise inak.. o tom krcku.. kaslem ja uz nato..moc som sa nato upla..ale este pockam do zajtra..lebo teplota dobra.. ak nepride do nedele tak potom sa budem tesit..
@zuzik_24
@zuzu1104
@gladriel
Tak poslušne hlásim, že už som po kontrole, plodik odpovedá 6 tt, tak ako som predpokladala. Srdiečko este nebolo vidieť, sice sa jej niečo zazdalo, ale to bolo veľmi slabé. Kontrola o 10 dni. Takže potom aj tehu knižku a pod. Tak teraz sa modliť, aby sa slniečko a aj srdiečko poriadne ukázalo 🙂 ale povedala, že je rada, že niečo vidí, lebo jednu už takto dnes posielala do nemocky na čistenie... 😔
No a k tomu ako to muž vedel, je taká story 😉 bol v kostole, a farár mu povedal pred všetkými, že vidí, že už jedno dieťa ma a ďalšie je na ceste, že to bude chlapec a dáme mu meno david. Nikdy tam predtým nebol a s farárom nerozprával. Mne to nepovedal, až o 2 týždne na to, keď som mu povedala, že som tehotná. Zevraj už viac krát predpovedal ľuďom veci. Sranda 😉 hlavne, nech je babo zdravé 😵
Ja oslavujeme veternikom dneska 😉 mňam po dlhej dobe 🙂
Tak dievcata, bola som vcera u gyn, na ultrazvuku maternica zvacsena, sliznica vysoka a napriek tomu krv negativna :( v pondelok mam ist na vyvolavacku.. vobec tomu nechapem, lebo uplne ako tehotna sa citim, priznaky aj BT .. tak neviem :(
@zuzu1104,
Nooo,jasné,i keď nám už dochádzadzaju sily(a nervy) ale keď musís tak musís🙂 Ja sa ešte teraz smejem,bože,ktovie čo si pomyslela tá sestrička😀
@denka_pk to je v pohode, ja som mala 18DC slabu ciarku, 19DC rovnako silnu ako kontrolnu, 20DC opat slabu a otehotnela som 🙂 mozno mas ovulku neskor, nemusime mat vsteky presne 14den 🙂 14den je len "zvycajne", ked ma zena 28dnovy cyklus.
@tonjadabik2 sak nie si tehotna prvy raz...niekto chodi na prvu prehliadku okolo 6tt, niekto pocka az do cca 8-9.tt, kazdy lekar je iny.
@tonjadabik2 neviem, kazdy test je iny, ale tak asi do 3-5min..tak nejak...
Čaute kočky, zaujala ma Vaša téma. Snažíme sa s manželom otehotnieť od marca a stále nič. Len smutný pohľad na negatívny tehotenský test :( Viem, že to nie je dlho ale ja som z toho dosť vyvedená z miery. Lebo jedného štvorročného "červíka" doma už máme. Ale to bolo tiež také kuriózne. To som otehotnela tak, že som ani nevedela a dozvedela som sa to až v piatom mesiaci. Aj to som k lekárke išla s tým, či vôbec môžem mať deti. Lebo MS som vôbec nemávala asi rok pred tým možno viac. A manžel sme sa dohodli, že on pôjde na vyšetrenie hlavy /s hrčkou/ a ja ku gynde. Tá mi oznámila že som v piatom mesiac, skoro som z kozy spadla. :D Preto som si teraz myslela, že to pôjde ako po masle lebo už mi MS chodí pravidelne /mala som zavedenú Mirenu do februára/ a potom pohodička. Aj zdravotne sa cítim lepšie ako pred štyrmi rokmi. No ale takto som dopadla. Máte nejakú dobrú radu? U lekárky som zatiaľ s tým nebola, zdá sa mi priskoro. Či?

@zuzu1104 sak maa ho vysoko..nedotiahnem nanho..