icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
3. okt 2013

@danielka20101989dadus och a to co je za kriterium ze dievca z dediny? A ona je odkial? NYC? 😀

zuzik_24
3. okt 2013

@gladriel ja verim, ze to citi spravne, drzim palceky nech to tak je 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@tamarka9 ano hak som vysadila na konci augusta potom prva ms prvy cyklus, teraz uz mam 8dc druheho cyklu od vysadenia 🙂

tamarka9
3. okt 2013

@zuzik_24 inak trapos otazka zase, ale ako mam ratat kedy ma prist MS...lebo ja som minule dostala 9.9 a teraz neviem, ci vratane toho 9teho alebo az den po nom bol prvy DC...

zuzik_24
3. okt 2013

@tamarka9 prvy dc pocitas v prvy den ms, t.j. ze prvy dc pre teba je 9.9.. dalsi cyklus ti zacne zase ked dostanes ms. A kedy to bude to neviem zalezi ako sa tvoje telo po vysadeni hak nastavi. 🙂

zuzik_24
3. okt 2013

@tamarka9 ja som druhy cyklus zacala po 24 dnoch prveho cyklu

tamarka9
3. okt 2013

@zuzik_24 aha, tak uz chapem...no ja som mala pred HAK kazdych 28 dni, potom HAK a ked som prvykrat vysadila, tak hned pekne znovu 28 dnovy. Tak s tym aj teraz cca kalkulujem, ale pocitala som to tak ze az 10teho som ratala prvy den cyklu. Tym padam by som mala MS dostat uz v nedelu, tj 6.10 a nie v pondelok?

tonjadabik2
3. okt 2013

@vertyeux takze tak som zabudla napisat ze na teste su dve ciarky.. ale ta druha je slabucka..zatial..som si vsimla az neskor..tak ako minule.. inak nic nove teplota dobra..

denka_pk
3. okt 2013

@vertyeux asi to tak bude...dnes uz bola slabunko viediet uz aj druha čiarka, takze ovulka bude neskor

denka_pk
3. okt 2013

@kirriana super, tak budem cakat aj ja...dnes uz bola trosku vidiet aj druha čiarka, tak som zvedava

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 super super moja, len nech sa ten hlienik rozbieha 🙂 Ja už mám teda riadny, Včera bol ako bielok a dnes je taký krémovitý, tak uvidíme, kedy to príde 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@danielka20101989dadus keby si tak mala pravdu, by som bola najšťastnejšia mamka na svete. Samuško robí veľkú radosť a ešte keď príde súrodenec, tak budeme prešťastní 🙂
Moja svokra tiež nebola našim sobášom nadšená, ale však s ňou nežijem, nie? A ani ty s tou svojou, tak ju maj na sláme 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@nkem ja som bola v Anglicku a robila som aupair rodine z Nigerie 🙂 ale vydrzala som iba 3 tyzdne heh

zuzu1104
3. okt 2013

No kočky, tak toto sú moje dnešné výtvory a samozrejme môj šarmantný asistent-najväčší pracant 😀

tamarka9
3. okt 2013

@zuzu1104 jezisi ja som skoro oblizala monitor 😀 boze neskutocnu chut mam na taketo nieco, no ja mam lave ruky, este tak navarit nieco,a le kolac som este v zivote neupiekla a pritom ich zboznujem 😅 Ale ja viem kde je problem, nemam taky personal ako ty...keby mam takeho sikovnicka, tak aj u nas isto kolacik vonia 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@tamarka9 tak príď na ochutnávku a ja ťa niečomu priučím a môžno aj ten môj šikovník 🙂

tamarka9
3. okt 2013

No vsak od januara budem mat casu dost, tak mozem prist na kurz 🙂 A kedy oslavujete?

denka_pk
3. okt 2013

@zuzu1104 budem vikendovat s vami 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@denka_pk ok, priložím ešte jeden tanier 🙂

tamarka9
3. okt 2013

@denka_pk aj ja budem vikendovat s vami 🙂 Aj ked uz by mala prist mrcha, ale kym nepride tak si uzijeme, lebo sme uz skoro tyzden chori, takze abstinujeme teraz. Nuz plodenie to asi nebude, ale tesim sa aj tak 😉

tamarka9
3. okt 2013

@denka_pk jaj ja som teraz pochopila ze myslis na tu hostinu a nie na to, ze baby pisali, ze idu uzivat sexik cez vikend 😅
ale aspon vidim co mi rozume beha 😀

denka_pk
3. okt 2013

@tamarka9 heh...neboj, mne beha po rozume tiez sexik, lebo bude cez vikend ovulka..teda mala by byt

tamarka9
3. okt 2013

@denka_pk tak to spojite prijemne s uzitocnym 🙂 my uz len tak na prijemno hehe, tak vam drzim palce, nech sa to pekne podari!

gladriel
3. okt 2013

@zuzik_24 bodaj by som u vedela odpoved.1 test som si robila zo srandy robila v 20dc neg dost ale skoroba teraz mam strach ale verim

nkem
3. okt 2013

@gladriel no neviem popravde, ale mne je tiež tak miestami 😉

nkem
3. okt 2013

@zuzik_24 dakujem Zuzinka 🙂 no takého farára by som najradsej poslala každej snazilke 😀

nkem
3. okt 2013

@denka_pk no nečudujem sa 😀

kirriana
3. okt 2013

@denka_pk dnes uz si mala nejakeho ducha? a ty mas dnes 14DC co? ja dnes 13 a nist nist nist!!

vertyeux
3. okt 2013

@tonjadabik2 no supeer, tesim sa. tak drzim palce, nech ciarocka silnie 🙂
@denka_pk super, tak teraz testuj kazdy den a urcite sleduj aj hlien, ten je super indikator ovulky a ja som sa teda riadila hlavne tym hlienikom+test a vyslo nam to 🙂 takze hlienik ma byt taky priesvitny ako vajecny bielok a takisto sa ma natahovat. niektore zeny ho maju vela- tym vypadava pri cikani rovno do zachoda, ine maju pomenej, tak ked sa ti bude javit, ze hlien nikde, tak radsej skontroluj prstom pri krcku, ci tam takyto hlienik nahodou nie je. Ja som mala takyto "schovany" hlienik a vyslo 🙂
@zuzu1104 waaaau..to sa ale nepatri, robit mi taketo chute navecer! doteraz som si myslela, ze mam chut na pizzu s cibulou 😀 ale po tejto fotke mam chut na sladkeee...uuuzasne, sikulka..a asi mi uslo, lebo netsiham vsteko citat (ked sa da, tak len spim, taka som unavena stale), preco teraz vypekas? chystate nejaku oslavu alebo nieco? inak maly je zlatunky, musi byt super pomocnik, kolko ma rockov?

@zuzik_24 @inngrid kocky, pribezne sledujem vase stavy, len nevladzem odpisovat, lebo som cely den s malym, nao vbed sem rychlo kuknem, potom sii dem pospat (lebo som stale velmi unavena) a potom sa sem dostanem az vecer a to uz ma opat lame do postele..ale som s vami, sledujem vas, drzim palcee 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@vertyeux prepáč moja zlatá🙂, ale musela som sem dať moje celodenné dielo 🙂
Malý bude mať v nedeľu tri rôčky,t ak robíme v sobotu oslavu, príde celá manželova rodina, tak chystám, varím, vypekám 🙂
A ďakujem, je naozaj zlatý. 🙂
Už si bola u lekára?