Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 aha, tak uz chapem...no ja som mala pred HAK kazdych 28 dni, potom HAK a ked som prvykrat vysadila, tak hned pekne znovu 28 dnovy. Tak s tym aj teraz cca kalkulujem, ale pocitala som to tak ze az 10teho som ratala prvy den cyklu. Tym padam by som mala MS dostat uz v nedelu, tj 6.10 a nie v pondelok?
@vertyeux takze tak som zabudla napisat ze na teste su dve ciarky.. ale ta druha je slabucka..zatial..som si vsimla az neskor..tak ako minule.. inak nic nove teplota dobra..
@danielka20101989dadus keby si tak mala pravdu, by som bola najšťastnejšia mamka na svete. Samuško robí veľkú radosť a ešte keď príde súrodenec, tak budeme prešťastní 🙂
Moja svokra tiež nebola našim sobášom nadšená, ale však s ňou nežijem, nie? A ani ty s tou svojou, tak ju maj na sláme 🙂
@zuzu1104 jezisi ja som skoro oblizala monitor 😀 boze neskutocnu chut mam na taketo nieco, no ja mam lave ruky, este tak navarit nieco,a le kolac som este v zivote neupiekla a pritom ich zboznujem 😅 Ale ja viem kde je problem, nemam taky personal ako ty...keby mam takeho sikovnicka, tak aj u nas isto kolacik vonia 🙂
No vsak od januara budem mat casu dost, tak mozem prist na kurz 🙂 A kedy oslavujete?
@tonjadabik2 no supeer, tesim sa. tak drzim palce, nech ciarocka silnie 🙂
@denka_pk super, tak teraz testuj kazdy den a urcite sleduj aj hlien, ten je super indikator ovulky a ja som sa teda riadila hlavne tym hlienikom+test a vyslo nam to 🙂 takze hlienik ma byt taky priesvitny ako vajecny bielok a takisto sa ma natahovat. niektore zeny ho maju vela- tym vypadava pri cikani rovno do zachoda, ine maju pomenej, tak ked sa ti bude javit, ze hlien nikde, tak radsej skontroluj prstom pri krcku, ci tam takyto hlienik nahodou nie je. Ja som mala takyto "schovany" hlienik a vyslo 🙂
@zuzu1104 waaaau..to sa ale nepatri, robit mi taketo chute navecer! doteraz som si myslela, ze mam chut na pizzu s cibulou 😀 ale po tejto fotke mam chut na sladkeee...uuuzasne, sikulka..a asi mi uslo, lebo netsiham vsteko citat (ked sa da, tak len spim, taka som unavena stale), preco teraz vypekas? chystate nejaku oslavu alebo nieco? inak maly je zlatunky, musi byt super pomocnik, kolko ma rockov?
@zuzik_24 @inngrid kocky, pribezne sledujem vase stavy, len nevladzem odpisovat, lebo som cely den s malym, nao vbed sem rychlo kuknem, potom sii dem pospat (lebo som stale velmi unavena) a potom sa sem dostanem az vecer a to uz ma opat lame do postele..ale som s vami, sledujem vas, drzim palcee 🙂

@danielka20101989dadus och a to co je za kriterium ze dievca z dediny? A ona je odkial? NYC? 😀