Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@lenuska1990 fúú dlho roky - najprv preto ze som chcela byt chránená a neskôr preto, ze som brala tak silné lieky, ze by som ihned po otehotnení potretila tak to bolo pre mna pohodlné tak som zvedavá ja som vysadila pred nedávnom ešte som nemala prvú ale bola som pred tyzdnom na gynde a tam ma pekne pochválila, že mám krásnu ovuláciu vaječníky všetko tak ked ovulka bola verím, že bude aj menses 🙂 tak čakam
dobra ranko snažilky ale máme počasíčko akurát tak na posteľ 🙂 čo nám snažilkám asi vyhovuje 🙂 tak vyuzite zajtrajší den tak pekne ako sa má a hned zrána 🙂 ja budem za hranicami tak budem na vás mysliet 🙂
Ahojte dievčence no ako sa máte??? ja odpočítavam minúty kedy mi nezvaná návšteva odíde a mohli sme sa venovať tomu najlepšiemu🙂)
Ahoj baby, pridavam sa aj...snazime sa dva mesiace ale nedari sa, kedze mam stale zblbnuty cyklus po HAK...zacala som vsak uzivat vyzivovy doplnok Inofolic tak uvidim ako zaberie. Berie ho niektora z Vas? resp. ak ste niektora mala problem, ze po vysadeni HAK ste nemali cyklus ako ste to riesili?
@suzanne2103 ahoj ja som brala aj beriem inofolic a femibion 800 a som spokojna s tym sa mi vsetko upravilo 🙂
ahojte nevie mi niekto poradit nejaku dobru ginekologičku v BA? dakujem pekne 🙂
@tinky09 dakujem za pozitivnu spravicku 🙂 snad upravi cyklus aj mne...mozes mi este povedat ako dlho ho beries a po akom case si zacala pocitovat nejake zmeny?
@majusik26 ja som chodievala k Dr. Zackovi, ktory ordinuje v Ruzinove, no teraz si idem kartu prelozit k Dr. Vargovej, pretoze som na nu zatial pocula len same chvaly a pozitiva. Moj sucasny gynekolog nic neriesi, tak kaslem na nho
@suzanne2103 ja som vybrala 3 balenia a myslim, ze mi to pomohlo, len ja som mala aj 3 krat potrat, ale pijem ho znovu. netusim, po akom case, lebo ja som bola este na kyretazach ci aj toto nemalo vplyv na moj cyklus lebo sa mi skratil zo 7 dni na 4 a zacal byt pravidelny
@suzanne2103 ahojky, ja beriem Inofolic už mesiac aj niečo. Keď som ho začla brať, tak mi pekne nabehla ovulácia a aj menštruácia došla skoro presne na 27 deň. Dnes už mám 4 deň mrchy a už mi pomaly ale isto končí. O chvíľu sa budeme snažilkovať. 🙂
Ja som HAK nebrala, ale ja som si zas chcela upraviť cyklus pretože som potratila a bola som na zákroku a chcela som, aby mi menzes prišiel ako ma a hlavne, aby aj ovulka prebhla
@tinky09 aj mne sa po kyrete zmenil cyklus, tiež mám menej dní menzes, že vraj by to malo mať na to vplyv.
Je veľmi smutné čítať, že si prekonala tri potraty. Musí to byť veľmi ťažké. Ja som prekonala len jeden a dúfam, že ma už nič zlé nečaká. Aj ti zistili, že čo bola príčina tých potratov?
@majusik26 to je zena MUDr. Vargova a ordinuje tiez v ruzinovskej poliklinike, len som pocula, ze ma strasne vela pacientiek a ked ides bez objednania na presny cas, tak sa nacakas...
@suzanne2103 a prečo ti ju odmietol? Veď to už je veľmi veľa dní, to už by ti mal normálne pichnúť vyvolávačku
@zuzu1104 no lebo vraj po vysadeni HAK to moze trvat aj pol roka kym sa to upravi a podla neho je lepsie nechat vsetko na prirodu. Len aj ta preventivka unho stala za....takze som sa rozhodla, ze menim doktora
@suzanne2103 určite to urob, keď chcete dieťa, tak potrebuješ doktora, ktorý ťa bude podporovať. Aj ja som po otehotnení zmenila lekára, pretože moja bývalá gynekologička nemala ani vlastný ultrazvuk a bola úplne naprd. Teraz mám úžasného gynekológa, veľmi empatický a perfektný človek, ale aj výborný odborník.
@suzanne2103
hm tak to potom asi ma ani nezoberie kedze ma vela ja som s vrakune a tu na pesej zone je ties ginka len neviem ci tiez nebude mat vela. a ty ties planujes babo?
no baby tak od nedele do piatku druhe kolo plodenia ak sa mi tento mesiac nepodari otehotniet ma uz naozaj slak trafi asi.vzdy som si myslela ze som jak ceresnicka plodna ved pri 3 krasnych detoch by som povedala ze 4 nebude vobec problem.tak uvidime hadam sa nam to v niektory den buduceho tyzdna podari.drzte palce.
@majusik26 ano rada by som babo, preto som vysadila aj tabletky a teraz cakam na prvu normalnu mrchu

@inngrid teraz mi lekar odporucil uzivat Nosifol, tak uz ho uzivam skoro 2 tyzdne tak som zvedava ci mi to zaberie, lebo uz som s nervami na dne niekedy 😒
aj kamosky, co uzivali HAK tak sa im cyklus upravil a nie ako mne zasa blbne a ako dlho si uzivala hak?