icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
4. okt 2013

@zuzu1104 zeby? 🙂

@tamarka9 júúúúúj nesmieš byt taka smutná z tohoto , neboj bude další ak nie tento nato sme tu skupinka aby sme sa podporovali !!!! 🙂

tamarka9
4. okt 2013

baby ja som si dnes rano robila test, v nedelu mam dostat MS a take ciste policko ze az 😢 normalne mi je riadne smutno, hlavne preto, lebo nam uz ostavaju len dva pokusy a ak sa to nepodari, musime to odlozit na dobu neurcitu, kvoli praci 🙄

andrejka2424
4. okt 2013

@tamarka9 ...hej,mešká,ale test negatívny....tento mesiac už štvrtý,to ani priateľovi nehovorím,že som sa zase testovala...trápne mi to už príde 🙂

tamarka9
4. okt 2013

@inngrid zlata si velmi dnes som sa prvykrat usmiala pri tvojom prispevku 🙂 keby som aspon nebola tak casovo obmedzena, mozno preto ma to tak sklamalo ☹

inngrid
4. okt 2013

@tamarka9 júúúúúúúúj nehovor tak jednoducho bude kedy bude nesmiete byt smutní!!!

@andrejka2424 hehe ja tiez mm nehovorím ked si robím ovu testíky pozeral by čudno asi na mna mm toto nechápu 🙂
nevešame hlavu jasné?

tamarka9
4. okt 2013

@andrejka2424 no to ja tiez mojmu nepoviem ze to dnes bolo negativne, ja si to radsej prezijem sama a potom ked to dostanem tak mu poviem ze nepodarilo sa, aby nebol pod tlakom a hlavne radsej vam tu o tom popisem 🙂 a uz sa aj citis ze mrcha ma prist?

danielka20101989dadus
4. okt 2013

@zuzu1104
Presne😀 mám ju na salame🙂 Tak želám krásny víkend,nech sa oslava podarí😉 A neboj,čoskoro budeš baliť tašku do pôrodnice 😵 😵 😵 Samko je krasny,koláčiky mňam,peknucke,ty si šikulka,dnes odychuj,keď si unavená,inak...Moja sestra tiež bývala unavená,dlho vyspavala ,a naraz bumm a bola vtom😉Želám rovnakú diagnózu 😵 😵 😵 😵

inngrid
4. okt 2013

@tamarka9 neviem či si čítala historiu ale ja som napríklad dost tazko chorá lekári mi vysadili lieky preto, ze chceme s mm babo ak sa mi zhorší zdravotný stav naspat ma dajú na lieky a môzem zabudnút na snazilkovanie...........tak bud rada ze máš hrozbu iba v odialení práce fakt viem čo píšeš takze ja nestresuem nesmieš ani ty jasné? 🙂

tamarka9
4. okt 2013

@inngrid ano ano budem dufat ze tie dalsie dva pokusy vyuzijeme lepsie a ked nic nebude, no tak dame dlhsiu pauzu a cas pride...len som velmi chcela teraz, nechce sa mi znovu rok a viac cakat....

andrejka2424
4. okt 2013

@inngrid ...nie ,nevešáme...snažíme 🙂

tonjadabik2
4. okt 2013

@vertyeux ahoj tak dnes zase vysoka teplota..ale test nerobim..lebo stale ten isty vysledok.. pockam par dni..a potom uvidime..

tamarka9
4. okt 2013

@inngrid hm to som nejako prehliadla o tej chorobe...takze teraz si bez liekov, lebo skusate babo ale hned ako by sa ti stav zhorsil musis znovu brat lieky a prestat sa snazit? Nie je nejaka ina terapia, ine lieky?

andrejka2424
4. okt 2013

@tamarka9 áno,trochu tlaky v podbrušku a málo cikám...asi telo zadržuje vodu...aj keď,pri prvom som cítila,že mrcha príde a bola som v tom,ale dva dni po termíne mi už vyšiel pozitívny a teraz nie..

inngrid
4. okt 2013

@tamarka9 ja viem Tamarka ja to poznám mne pred rokom a niečo lekári zakázali práve ked sme boli nadstavení ze ideme sa snazit takze vies viem čo to je velmi velmi chciet a nie raz som si poplakala preto ale som tu a snazim sa teraz a beriem to tak, ze všetko je tak ako má byt h? 🙂

@andrejka2424 no vidíš tak sa mi páčiš 🙂

danielka20101989dadus
4. okt 2013

@tamarka9
Neboj,dajako bude,treba veriť,ja tiež pomaly 4roky snažím a nič a nevzdávam to,hoci mi z toho je zle,plač mi nepomôže,iba čo som potom deprimovana,hlavu hore,dajako bude,ok?Dievčata chce to úsmev 😀 😀 😀 raz bude dobre 🙂 😉

andrejka2424
4. okt 2013

snažilky aj vy občas riešite kočík,aj keď ušte ani nie ste tehu?či len ja som tak úchylná? 😉 Camarelo Juluetta ma očaril...už len tie dve čiarky chýbajú 😀

tamarka9
4. okt 2013

@inngrid no ja som taky hlupy typ cloveka, ze ja sa strasne pre vec nadchnem (nemyslim len babo ale vo vseobecnosti), strasne si to vsetko vysnivam, idealizujem a ked sa to nepodari, som velmi sklamana. Ale viem sa potom rychlo vratit do reality, takze ako si napisala, poplacem, ale idem dalej a postupne aj ja dojdem k presvedceniu, ze vsetko bude ako ma byt...len mi to chvilu trva 😅

tamarka9
4. okt 2013

@andrejka2424 tak ja mam rovnake priznaky, ale uz dlhsiu dobu, ze pobolieva podbrusko a velmi malo cikam. Ale u mna to moze byt aj tym ze som vysadila HAK tak telo teraz nastavuje svoj system. Tak informuj dalej 🙂

tamarka9
4. okt 2013

baby zlate ste vsetky, ani som netusila, ze tu najdem taku podporu a pomoc, tak ja verim, ze ked takto vieme zdielat neprijemne pocity, ze o chvilu budeme zdielat tie najsamstastnejsie 🙂

danielka20101989dadus
4. okt 2013

@tamarka9
K tej svokre...No ona nebola nadšena,že ja,lebo predtým chodil s doktorkinou dcérou,a pre ňu to bola partia,a navyše som mala 15 a on 20🙂 Ale teraz je to už ok,až na jej občasne komenty🙂 A ako povedala Zuzik,mám ju na salame 😀

tonjadabik2
4. okt 2013

Caute Baby.. tak som 30 den cyklu a 14 DPO.. teplota 37,07.. testy s jednou ciarkou..druhu slabulinko vidiet skoro vobec..zatial.. co myslite Baby? podarilo sa ci?????? 🙂

danielka20101989dadus
4. okt 2013

@andrejka2424
Ak si uchýlna,tak ja tiež😀 ,môj muž by ma vysmial,že už obzerám,ale mne to nedá,tak mu nič ani nevravím a radšej to riešim s babami😉 No,ozaj už aby sme boli tehule 😀 a to už budu iné debaty😉

tamarka9
4. okt 2013

@tonjadabik2 no ak je druhu slabo vidiet tak to uz by mohlo nieco byt...ved by mala casom asi tmavnut, hlavne ze uz test nieco zachytil. Podla mna mas sancu 🙂 Ja dnes 26 DC a 12 DPO a test uplne biely ani naznak ducha...velmi ti drzim paste!!! A citis sa na mrchu?

tonjadabik2
4. okt 2013

@tamarka9 mojka ani ja som mala biely s jednou ciarkou.. ale po par dnoch naraz pozeram ked som dala na cierny podklad,..tak tam druha ciarka..taka jemnulinka.. neboj budes 🙂 .Dakujem aj ja ti drzim palce 🙂 . praveze vobec sa na mrchu necitim..brusko vobec neboli..

ewik333
4. okt 2013

@zuzu1104 no tak áno nemyslieť sa nedá. Do teraz som sa fakt snažila. Teraz by som to asi začala naozaj riešiť. Len sa bojím, že mi začne z toho všetkého šibať a manžel sa bude cítiť iba ako plemenný býk. Doteraz sme iba skúšali a skúšali... Neviem či to iba ja som na tom tak ale už ani "skúšať" sa mi nechce. Rozmýšľala som nad tými ovutestami. Že trochu tomu pomôcť. Teraz mám MS tak potom asi začnem testovať. V ktorom dni sa má začať?

bibi263
4. okt 2013

@huncut no neviem ani ja. ja berem 2 za den he. no pocula som ze inofolic aj upravuje vahu ale ja som akurat este pribrala prinom he.

vertyeux
4. okt 2013

@tonjadabik2 supeeeer, tak je to na dobrej ceste..urcite vydrz par dni, to by uz ciarka mala zosilniet 🙂

vertyeux
4. okt 2013

@tonjadabik2 never testu po par dnoch, potom sa tam moze hocico vyzrazat a nemusi to byt realna ciarka. skor by som verila tvojej teplote a ta je vysoka, takze uz len pockat, aby sa ciarka objavila hned 🙂

tonjadabik2
4. okt 2013

@vertyeux snad zosilnie lebo uz manzelik ce vidiet krasnu ciarku aby mohol oslavit hehe 😀 ale tak mala by zosilniet ta ciarka nie? ci? ako hocico vyzrazat??? nechapem.. akoze nemusi byt realna ciarka? hej sak ja verim teplote sak toto.. ta snad sa objavi..len kedy..

murcia
4. okt 2013

Dobre ranko, ako sa dnes mate? Chcem sa spytat, vcera ma pri zakaslani a pri kychnuti pichlo v celom dolnom podbrusku, az ma prehlo a pri tom kychnuti ma bruatlne rozboleli pichavou bolestou oba vajecniky.. neviete, co by to mohlo znamenat? :( Prechladnutie, zapal, nic??