Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@murcia môžeš mať cystu na vaječníku, občas to takto bolieva, mňa aj keď sa prudko obrátim v posteli... ale možno to nebolo vôbec nič vážne, len si mala viac napäté bruško, keď sa ti kýchlo a vytvoril sa ti tam tlak a malý kŕč, neboj nič 😉
@tonjadabik2 no to by malo byt napisane tusim v kazdom baleni, ze sa to uz nema pozerat po par dnoch, lebo ten vysledok uz nemusi zodpovedat pravde. a ked sa tam zjavi ciarka po par dnoch, nemusi to znamenat, ze si tehotna. ja som to osobne nesledovala, ja som tie testy vyhadzovala do kosa 🙂
@tamarka9 testy rieš až keď bude meškať, inak sa utrápiš. mne po štyroch dňoch meškania stále ukazovalo nič, až po 15 dňovom meškaní tam zrazu boli dve čiarky. takže uži si krásny víkend, v nedeľu žiadna mrcha nepríde a v utorok na teste bude to, čo chceme všetky vidieť🙂). držím palčeky 🙂
@tonjadabik2 dúfame, že áno, budeme sa veľmi tešiť ak bude druhá / na teste silnejšia. 🙂
@senselinka dakujem za odpoved, len mna to zabolelo aj pri zakaslani, vcera dvakrat.. no a cystu by som teda teraz riesit nechcela, ked riesim tehotenstvo, ach..
@tamarka9 ano, presnejsie po ovulacii ti teplta stupne asi o 0,5stupna- u niektorych menej a mala by sa drzat teplota okolo 36,8-36,9 az vyssie. ked si tehu, tak teplota ostava takato vysoka, ak nie si tehu, tak teplota klesne na nejakych 36,7 a menej a to zanmena prichadazjucu mrchu, pocas ktorej sa teplota opat znizi na nejakch 36,3-36,4 a tam sa opat drzi az do ovulky. teplotu ale musis merat vzdy rano skor nez vstavnes z postele, mala by si mat aspon priblizne rovnako dlhy spanok a vstavat v rovnaku hodinu. ked nahodou vstavas o hodinu skor oproti normalu a zmerias si teplotu o hodku skor, tak si pripocitaj 0,1 sstupna a naopak, ked vstanes neskor, tak si zase odpocitas 🙂
@ewik333 moze sa aj ortutovym aj digitalnym, neviem ako hlboko, to nie je presne definovane. ja ho tam vzdy strkam po zaciatok tej hrubej casti, zmeriam a zapisem 🙂 teda tak sa to robieva, ja to uz nerobim. ale kao som pisala vyssie, merat vzdy v rovnaky cas alebo potom pripocitavat/odpocitavat teplotu 🙂
@danielka20101989dadus svokry proste netreba riešiť, iba zbytočne si my tým robíme nervy
verím tomu, že sa to tento cyklus podarí, ale moja únava nemá momentálne nič spoločné s tehotenstvom, ešte nemám byť z čoho tehotná 🙂
tak si držme palce všetky, aby sa to skoro podarilo, veď všetky po tom veľmi túžime
čaute baby🙂). tak som pekne dorazila do Žiliny. Som ani spať nemohla, čo som sa tak tešila🙂). Neviem, čo sa už so mnou deje, či je to tým, že o týždeň (ne)mám dostať ms, alebo krásnou jesennou prírodou, skrátka celá rozcitlivená, normálne ma tá ranná krása prírody rozplakávala, že som na cestu skoro nevidela. Tak, že by predsa nám to vyšlo a už pracujú hormóny? 🙂 🙂
@zuzu1104 no u mňa je to také zložité, cykli nemám vždy rovnako dlhé, to je na tom to čo ma hnevá. raz je to 28 potom 26 posledný som mala až 33 dní. Asi budem musieť začať s tým meraním teploty. Skúsim a uvidíme. Inak našla som tu na koníku zaujímavý odkaz na samovyšetrovanie krčka maternice, to ma tiež celkom zaujalo, asi vyskúšam aj to keď mi mrcha odíde :D
@zuzik_24 snad bude..testnem asi v sobotu alebo v nedelu alebo v pondelok rano.. snad uz daco vybehne.. sedim na gauci a zrazu daco tecie vela zo mna som sa zlakla a kuknem a ze biele vytoky.. 🙂
@ewik333 ja poznam tento www.fertilityfriend.com a taksito www.ovufriend.com 🙂
@vertyeux ved ja to tiez vyhadzujem.. len teraz som si ho nechala.. ale sak mam este odlozene nakupene testy.. 😀
@ewik333 ja používam http://www.womenzone.cz/

@vertyeux baby o akej teplote to hovorite? Predpokladam ze vaginalnej, alebo telesnej?