Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@danielka20101989dadus pofoť pofoť, ja som osobne zvedavá 🙂
príjemný plodiaci víkend prajem 🙂
@zuzik_24 dnes som sa inak na nom nasmiala sa mi polovicka prilepila na brucho a pocuval ja ze co pocuvas ved nic nemozes pocut.on na to:ja pocujem aj delenie buniek.skoro som umrela.aspon chvilu optimizmu a energiw kedze sa citim dnes mierne malatna stale od rana.a studenim potom na chrbte doobeda
@zuzu1104 ďakujem za pochvalu 🙂
Ty máš doma malého šikovníčka, tiež som za to, aby sa dieťa od malička učilo upratovať po sebe, pomáhať a tak. Mám jeden príklad, že nie vždy to tak rodičia robia a potom sa po skoro 11 ročnej dievčinke upratujú poháre a pod. ale to je na inú debatu, možno aj súkromnú. 😉
áno, máme takú mini farmu, máme 3 koníky. Priateľ mal postavený dom. Keď sme sa zoznámili, tak sa nám naskytla taká príležitosť, že kúpiť vedľajší pozemok aj s domom, tak som do toho išla, kúpila som to (predala byt v BA) a získali sme veľký pozemok pre koníky a dom pre moju maminku, ak by sa rozhodla bývať pri nás (otec mi už zomrel pred 5 rokmi).
Viac napíšem potom, musím už bežať, čas č nastal, ide sa domooooooooooooooooooov. 🙂
Krásny víkend plný snažilkovania želám Tebe aj všetkým dievčatám, majte sa peknučko. 🙂
baby, kolko zvycajne cakate, kym test ne/ukaze 2 ciarky? Cakate 5 min alebo je to indivindi? Neviem, kolko mam cakat a kedy mam verit danemu vysledku. Citala som, ze niektorym babam ukazal 1 ciarku a na druhy den, ked vynasali smeti bola na nom slaba ciarka.. Dik
Babulky drzte palce zacali mi plode d,tak dufam, ze ked vecer pridem s prace moj manzel skoci na mna a zadari sa nam.Tak isto drzim palce aj ostat snazilkam
@murcia no v reale by to malo byt tak ako sa to na tych testoch pise...prebehli isto studie a testovania, preto tam pisu to co pisu. Ale samozrejme mozu byt vynimky, nic nie je na 100%, takze mozno aj ty jedna budes 😉 hlavne nech vysledok je taky, aky by si chcela, to je naj naj 🙂
@nkem ja tomu tiez nechapem, na testoch duchovia, a to rozne znacky a krv negativna, vkuse mi je zle, chut mam len na kysle veci, a protim niesom ta tom tak ze sa neviem ako strasne upinam na tehotenstvo, meriam BT stale je vysoka, po ovulke som mala pokles implatacny, potom 14dni od ovulky slabe spinenie, co by malo byt to implatacne ... tak nechapem vazne.. ☹
dnes sme boli celý deň na hríbov, potom som sa testovala negativné ovu ale konečne sa mi ešte len dnes začal robiť hlienik tak čo vám poviem asi sa večer vrhnem na mm 🙂
tak že mi nabehlo špinenie, prvdepodobne sa mi spúšťa mrcha 😠 nevadí, pokračujeme tento mesiac 😵
Dobré ranko žienky 🙂
Krasne ranko prajem 🙂 . Caute baby.. takze 31 den cyklu.. od ovulky do ms je to uz 15 dni.. co ja mavam 14.. teplota 36,9.. test som nerobila dnes..zatial.. 🙂 a vy ako?
@tonjadabik2 no my vcera prvy krat snazenie po pozitivnom ovu teste..este dnes, zajtra a dame aj pozajtra 😀
@denka_pk tak tak treba.. 😀 aj my sme tak stale sa snazili.. aj cez ms aj cez plodne dni aj cez ovulku..stale.. 😀 najlepsie 2-3 dni pred ovulkou v den ovulky a den po ovulke to mas obrovsku sancu 😀
@tonjadabik2 no budeme..dufame ze sa podari
@denka_pk ak budete tak jak som ti poradila tak 100 percent otehotnies 😀

Ženičky,tak ja tiež zdrham z roboty, ešte kúpiť nejake vínko na večer a víkend môže začať 😵 😵 želám veľa chuti do snaženia 😉 Pofotim new zaclonky,v pondelok som tu ako na koni, plodeniu zdar 🙂
Krásny víkend😉