icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

danielka20101989dadus
4. okt 2013

Ženičky,tak ja tiež zdrham z roboty, ešte kúpiť nejake vínko na večer a víkend môže začať 😵 😵 želám veľa chuti do snaženia 😉 Pofotim new zaclonky,v pondelok som tu ako na koni, plodeniu zdar 🙂
Krásny víkend😉

zuzu1104
4. okt 2013

@danielka20101989dadus pofoť pofoť, ja som osobne zvedavá 🙂
príjemný plodiaci víkend prajem 🙂

gladriel
4. okt 2013

@zuzik_24 dnes som sa inak na nom nasmiala sa mi polovicka prilepila na brucho a pocuval ja ze co pocuvas ved nic nemozes pocut.on na to:ja pocujem aj delenie buniek.skoro som umrela.aspon chvilu optimizmu a energiw kedze sa citim dnes mierne malatna stale od rana.a studenim potom na chrbte doobeda

ewik333
4. okt 2013

@zuzik_24 áno takýto oddych od pracovných povinností by som aj ja potrebovala. To by bolo fakt super
ono to síce nie je dovolenka ale človek sa riadne zrelaxuje obzvlášť oceňujem čas strávený s deťmi keďže robím s dospelákmi a robota s ľuďmi je fakt náročná... všeliakí sme :D

ewik333
4. okt 2013

@gladriel tak na tomto som sa pobavila, super polovička :D takéto chvíľky a humor to je to prečo ich napriek toľkým chybám milujeme :D

gladriel
4. okt 2013

@ewik333 humor ich neodpusta a sme spolu ani nie rok a uz toto robi xixixi 😀

zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem za pochvalu 🙂
Ty máš doma malého šikovníčka, tiež som za to, aby sa dieťa od malička učilo upratovať po sebe, pomáhať a tak. Mám jeden príklad, že nie vždy to tak rodičia robia a potom sa po skoro 11 ročnej dievčinke upratujú poháre a pod. ale to je na inú debatu, možno aj súkromnú. 😉
áno, máme takú mini farmu, máme 3 koníky. Priateľ mal postavený dom. Keď sme sa zoznámili, tak sa nám naskytla taká príležitosť, že kúpiť vedľajší pozemok aj s domom, tak som do toho išla, kúpila som to (predala byt v BA) a získali sme veľký pozemok pre koníky a dom pre moju maminku, ak by sa rozhodla bývať pri nás (otec mi už zomrel pred 5 rokmi).
Viac napíšem potom, musím už bežať, čas č nastal, ide sa domooooooooooooooooooov. 🙂

Krásny víkend plný snažilkovania želám Tebe aj všetkým dievčatám, majte sa peknučko. 🙂

gladriel
4. okt 2013

@ewik333 zabudla som pripisat ze akurat len dnes sa slabo citim a minimalne brucho a prsia niekedy zacitim a uz tyzden tvrdi ze som tehu.necitim sa ale tak skor akoby som sla byt chora

gladriel
4. okt 2013

@zuzik_24 ty mas kone?takze ocakavaj navstevu 😀 ja kone priam milujem aj rekreacne jazdim

murcia
4. okt 2013

baby, kolko zvycajne cakate, kym test ne/ukaze 2 ciarky? Cakate 5 min alebo je to indivindi? Neviem, kolko mam cakat a kedy mam verit danemu vysledku. Citala som, ze niektorym babam ukazal 1 ciarku a na druhy den, ked vynasali smeti bola na nom slaba ciarka.. Dik

tamarka9
4. okt 2013

@murcia na kazdom teste je napisane dokedy mas odcitat vysledok, byva to do tych 5 minut. A taktiez tam aj pisu, ze po cca 30 minutach by sa nemali interpretovat vysledky testu. Neviem ako je na tvojom, ale zhruba je to vsade rovnako.

murcia
4. okt 2013

@tamarka9 viem, co je na teste, skor som chcela vediet, ako je to v reale.. lebo na niektorych pisu, ze uz po minule ukaze, niekto mozno napise, ze az po 10 minutach.. mna zaujimaju realne skusenosti...

rencici27
4. okt 2013

Babulky drzte palce zacali mi plode d,tak dufam, ze ked vecer pridem s prace moj manzel skoci na mna a zadari sa nam.Tak isto drzim palce aj ostat snazilkam

tamarka9
4. okt 2013

@murcia no v reale by to malo byt tak ako sa to na tych testoch pise...prebehli isto studie a testovania, preto tam pisu to co pisu. Ale samozrejme mozu byt vynimky, nic nie je na 100%, takze mozno aj ty jedna budes 😉 hlavne nech vysledok je taky, aky by si chcela, to je naj naj 🙂

anulqua
4. okt 2013

@nkem ja tomu tiez nechapem, na testoch duchovia, a to rozne znacky a krv negativna, vkuse mi je zle, chut mam len na kysle veci, a protim niesom ta tom tak ze sa neviem ako strasne upinam na tehotenstvo, meriam BT stale je vysoka, po ovulke som mala pokles implatacny, potom 14dni od ovulky slabe spinenie, co by malo byt to implatacne ... tak nechapem vazne.. ☹

inngrid
4. okt 2013

dnes sme boli celý deň na hríbov, potom som sa testovala negativné ovu ale konečne sa mi ešte len dnes začal robiť hlienik tak čo vám poviem asi sa večer vrhnem na mm 🙂

anulqua
4. okt 2013

tak že mi nabehlo špinenie, prvdepodobne sa mi spúšťa mrcha 😠 nevadí, pokračujeme tento mesiac 😵

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 Zuzanka, no normálne život ako zo seriálu, musíš napísať viac, toto sami páči🙂
Užívaj víkendík a nech je maximálne plodný. 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@inngrid aj ja testík negatívny, ale hlien ako vaječný bielok, tak už je asi ten správny čas, plodné dni začali 🙂
Tak Inuška ideme dnes znásilňovať obe 🙂
Ja už mám s mužom dohodnutú spršku, už sa na to teším 🙂

denka_pk
4. okt 2013

@zuzu1104 ja uz tiez dnes ovu test konecne pozitivny, takze dnesna noc bude naša baby 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@denka_pk takže ovulka by mala prebehnúť do 24-48 hodín od posledného pozitívneho testu, takže snažiť sa dnes, zajtra a aj pozajtra ak bude aj zajtra pozitívny, tak to znamená že zajtra, pozajtra a popozajtra. Pekný víkend teda prajem. 🙂

denka_pk
4. okt 2013

@zuzu1104 zničim toho mojho chlapa 😀

zuzu1104
4. okt 2013

@denka_pk ale neboj, zvládne to 🙂

denka_pk
4. okt 2013

@zuzu1104 no bude musiet 😀 ale ja mu verim ze bude zvladat heh aj napriek tomu ze je unaveny z roboty a potom este z prerabky nasho domu....

denka_pk
5. okt 2013

Dobré ranko žienky 🙂

tonjadabik2
5. okt 2013

Krasne ranko prajem 🙂 . Caute baby.. takze 31 den cyklu.. od ovulky do ms je to uz 15 dni.. co ja mavam 14.. teplota 36,9.. test som nerobila dnes..zatial.. 🙂 a vy ako?

denka_pk
5. okt 2013

@tonjadabik2 no my vcera prvy krat snazenie po pozitivnom ovu teste..este dnes, zajtra a dame aj pozajtra 😀

tonjadabik2
5. okt 2013

@denka_pk tak tak treba.. 😀 aj my sme tak stale sa snazili.. aj cez ms aj cez plodne dni aj cez ovulku..stale.. 😀 najlepsie 2-3 dni pred ovulkou v den ovulky a den po ovulke to mas obrovsku sancu 😀

denka_pk
5. okt 2013

@tonjadabik2 no budeme..dufame ze sa podari

tonjadabik2
5. okt 2013

@denka_pk ak budete tak jak som ti poradila tak 100 percent otehotnies 😀