icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

subbinka
7. okt 2013

caute baby poradte mi neprisla my druha menzes po vysadeni hak ako je to s ovulaciou? mozem aj tak otehotniet ked mi meska cez dva tyzdne menzes? ale teraz niesom tehu urcite

tonjadabik2
7. okt 2013

@vertyeux nemam.. aj tak by na nom nebolo nic vidiet..dnes je to 3 den co ms meska..tak neviem..

tonjadabik2
7. okt 2013

@inngrid zacni si merat bude to lahsie..

inngrid
7. okt 2013

@huncut ani ja, začnem ak mi ms pride prvým dnom sa merat a inak sa meriavaš kde?

inngrid
7. okt 2013

@tonjadabik2 začnem ak mi pride najbližšia ms začnem 🙂 ale iba preto aby som vedela či mam ovu pekne všetko ako má byt 🙂

inngrid
7. okt 2013

@subbinka no ak ti mešká to je určite následok vy saenia hak, ja som tiez vysadila a 2 ms prišli načas všetko ako má byt tak som zvedavá, ževraj táto 3 byva problémov a ani ovu asi nemam tento mesiac tak uvidím I ked min. mesiac som ovu mala peknú 🙂

anndy1
7. okt 2013

@zuzu1104
@zuzik_24 baby preco sa to rata od zaciatku MS?podla tehu kalkulacky by som mala byt 5tt aj dva dni.podarilo sa to na prvy sup co som pozerala v kalendari toho 10septembra sme zacali.31augusta mi zacali mala som ich 2,5dna.a to mi 6dni meskali. ako pisem zacali sme 10septembra a cakala som dalsiu 27septembra.test som robila 30 sept. vychadza to ze k oplodneniu doslo 13 sept.moze byt.myslite ze 15sept.uz bde vidiet babo ked pojdem k dr?rozmyslam ist az 21

tonjadabik2
7. okt 2013

@inngrid hej hej aj mne to meranie velmi pomohlo..

tonjadabik2
7. okt 2013

takze baby ms meska 3 dni..teplota 37,03 cize dobra.. zeby to vyslo??? v sobotu som robila test a jedna ciarka a druha jemnulinka..ako minule tento tyzden testnem znova.. co myslite??? mam aj grafik 🙂

anndy1
7. okt 2013

tak to vyslo super..gratulujem..o par dni skus znova a vyjde silnejsia ta druha 🙂 ja som sirobila den pred ms a nic ao 4dni uz ukazala ked mi meskali 4 dni

murcia
7. okt 2013

Dobre ranko, vcera som bola 28 DC, doobeda mi bolo dost zle, tak som si urobila najlacnejsi pepino test, lebo som bola presvedcena, ze dostanem menzes a vysli 2 ciarky, tak sa tesiim, drzte palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid no som z toho dost nervozna z toho lebo snazime sa o babatko ale tak aj tak sa vravi ze prve tri mesiace sa ma aspon pockat po vysadeni hak tak uvidime dakujem

monika541
7. okt 2013

@murcia Gratulujem, teším sa s tebou🙂! Krásne tehuĺkovanie🙂. Držkaj sa.

tonjadabik2
7. okt 2013

@anndy1 hej hej dakujem pockam par dni a spravim si dalsi testik. 🙂

tonjadabik2
7. okt 2013

@murcia Gratulujeeeeeeeeeeeeem 😀

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel ahojček, nie je problém, kľudne prídi 🙂

inngrid
7. okt 2013

@tonjadabik2 jéééééééj silno drzím palčeky

inngrid
7. okt 2013

@murcia krása gratulujem!!!

inngrid
7. okt 2013

@subbinka júúúúúj nesmieš byt z toho nervozna 🙂 neboj bude dobre ja sa pre istotu asi začnem merat lebo mam pocit ze som tento cyklus ovu nemala ešte dnes zajtra uvidím čo mi povie ovu test

murcia
7. okt 2013

@tonjadabik2 urcite ti to vyslo🙂 Ja mam tiez zvysenu teplotu, kvoli tomu mi je aj strasna zima, doma som ako snehuliak, az ma striasa a ciarka silnie zvysenim hCQ.. Inac, to je hrozne, lebo som si vzdy predstavovala romanticku chvilku, ako to oznamim muzovi a dopadlo to tak, ze 5 minut som studovala test a presviedcala ho, ze ta druha ciarka nie je mozno na spravnom mieste... šiši.. miesto toho, aby som sa tesila, som zacala pochybovat a nedochadzalo mi to..

subbinka
7. okt 2013

@inngrid a kolko stoji taky ovu test? a nemyslis z je to somarina?ja som na taketo testy neni mame staly sex takze ovu by som nemala premeskat ale mam taky blby pocit z toho po vysadeni hak co ak sa menstr. nedostavi :D

inngrid
7. okt 2013

@subbinka no ved práve preto som sa chcela sledovať, ja som vysadila tušim niekedy v auguste, uz som mala 2 ms cykly a všetko v pohode dokonca prvú ovuláciu mi potvrdila gynekologička - druhu som ala s ovu testami potvrdenú teraz tretia neviem čo strajkuje počkam ešte dens zatjra poztajrat dnes som 14DC tak snád.... 🙂
ja kupujem tu na mk testy od lauritka kočka predáva ich po 0,40 eur. uplne ze najsuper lacné v obochode ta vyjdu aj 0,80-0,90 cenvot ale predavajú to ze 5 v jednom a tak neni to moc drahé - ale teraz chcem ak nedostanem ovulku další cyklus sa budem pre istotu meriat iba preto aby som vedela ze je po vysadení všetko ok - a ty ked nedostanemš počkaj ešte vela kočiek písalo ze sa im natiahol cykus aj na 40-45 dni ak ti nepríde potom chod ku gyndovi dá ti bud vyvolávačku alebo ti dá niečo iné

subbinka
7. okt 2013

@inngrid no vd najviac sa tohoto obavam tej vyvolavacky zase dalsie hormony su to vsetko oblbovaky akoze anti neni nebezpecna uz to chciet nebudem

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 dik.inak dnes som 27dc ach som nervozna.polovicka sa ku mne sprava uplne akonku tehulke

krissy1
7. okt 2013

Ahojte,som trocha zmatena,mozem byt tehu?
totiz neviem,ako si mam vyratat periodu,v jun*-jul som mala oba mesiace menzes 8 den v mesiaci,v auguste 4.8. a v sept. 1.9.....kedy mam menzes vlastne ocakavat?chcem kupit test,ale bjim sa sklamania 1 / ....
dakujem

huncut
7. okt 2013

@inngrid no ja si meriavam v pošve tam je to najpresnejšie, niektoré si merajú aj v ústach

ewik333
7. okt 2013

@gladriel musíš myslieť pozitívne, veď možno chlapi majú nejaký ten šiesty zmysel ... I keď bolo by veľmi milé, že tehotenstvo cíti skôr otec ako matka :D Ale tak sú to jeho bunky, možno je prepojení s tou najrýchlejšou :D Držím Vám obom prsty, moc....

zuzik_24
7. okt 2013

Prajem všetkým krásny dník dievčatá. Ste tu toho zase popísali, kým som sa prepracovala na poslednú stránku, riadne som sa zapotila 😀
Správy z víkendu: snažilkovanie osto-dvesto, dnes som si robila ovu testík, mám 12DC, fotečku prikladám. 🙂
Želám Vám pekný týždeň, prišiel čas č, tento mesiac je náš 😉

murcia
7. okt 2013

@krissy1 urob si test, mala by si byt uz v 5 tt a 4 dni🙂)

inngrid
7. okt 2013

@subbinka ja som ju časom brala zo zdravotných dôvodov malas om silné lieky ak by som otehotnela hned by som potratila tak viac menej ani nebolo na výber ale uz to tiez budem riešit inak ale vies čo pre istotu počkaj!!!!