Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux nemam.. aj tak by na nom nebolo nic vidiet..dnes je to 3 den co ms meska..tak neviem..
@inngrid zacni si merat bude to lahsie..
@tonjadabik2 začnem ak mi pride najbližšia ms začnem 🙂 ale iba preto aby som vedela či mam ovu pekne všetko ako má byt 🙂
@zuzu1104
@zuzik_24 baby preco sa to rata od zaciatku MS?podla tehu kalkulacky by som mala byt 5tt aj dva dni.podarilo sa to na prvy sup co som pozerala v kalendari toho 10septembra sme zacali.31augusta mi zacali mala som ich 2,5dna.a to mi 6dni meskali. ako pisem zacali sme 10septembra a cakala som dalsiu 27septembra.test som robila 30 sept. vychadza to ze k oplodneniu doslo 13 sept.moze byt.myslite ze 15sept.uz bde vidiet babo ked pojdem k dr?rozmyslam ist az 21
@inngrid hej hej aj mne to meranie velmi pomohlo..
takze baby ms meska 3 dni..teplota 37,03 cize dobra.. zeby to vyslo??? v sobotu som robila test a jedna ciarka a druha jemnulinka..ako minule tento tyzden testnem znova.. co myslite??? mam aj grafik 🙂
tak to vyslo super..gratulujem..o par dni skus znova a vyjde silnejsia ta druha 🙂 ja som sirobila den pred ms a nic ao 4dni uz ukazala ked mi meskali 4 dni
Dobre ranko, vcera som bola 28 DC, doobeda mi bolo dost zle, tak som si urobila najlacnejsi pepino test, lebo som bola presvedcena, ze dostanem menzes a vysli 2 ciarky, tak sa tesiim, drzte palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂
@anndy1 hej hej dakujem pockam par dni a spravim si dalsi testik. 🙂
@murcia Gratulujeeeeeeeeeeeeem 😀
@tonjadabik2 jéééééééj silno drzím palčeky
@tonjadabik2 urcite ti to vyslo🙂 Ja mam tiez zvysenu teplotu, kvoli tomu mi je aj strasna zima, doma som ako snehuliak, az ma striasa a ciarka silnie zvysenim hCQ.. Inac, to je hrozne, lebo som si vzdy predstavovala romanticku chvilku, ako to oznamim muzovi a dopadlo to tak, ze 5 minut som studovala test a presviedcala ho, ze ta druha ciarka nie je mozno na spravnom mieste... šiši.. miesto toho, aby som sa tesila, som zacala pochybovat a nedochadzalo mi to..
@subbinka no ved práve preto som sa chcela sledovať, ja som vysadila tušim niekedy v auguste, uz som mala 2 ms cykly a všetko v pohode dokonca prvú ovuláciu mi potvrdila gynekologička - druhu som ala s ovu testami potvrdenú teraz tretia neviem čo strajkuje počkam ešte dens zatjra poztajrat dnes som 14DC tak snád.... 🙂
ja kupujem tu na mk testy od lauritka kočka predáva ich po 0,40 eur. uplne ze najsuper lacné v obochode ta vyjdu aj 0,80-0,90 cenvot ale predavajú to ze 5 v jednom a tak neni to moc drahé - ale teraz chcem ak nedostanem ovulku další cyklus sa budem pre istotu meriat iba preto aby som vedela ze je po vysadení všetko ok - a ty ked nedostanemš počkaj ešte vela kočiek písalo ze sa im natiahol cykus aj na 40-45 dni ak ti nepríde potom chod ku gyndovi dá ti bud vyvolávačku alebo ti dá niečo iné
Ahojte,som trocha zmatena,mozem byt tehu?
totiz neviem,ako si mam vyratat periodu,v jun*-jul som mala oba mesiace menzes 8 den v mesiaci,v auguste 4.8. a v sept. 1.9.....kedy mam menzes vlastne ocakavat?chcem kupit test,ale bjim sa sklamania 1 / ....
dakujem

caute baby poradte mi neprisla my druha menzes po vysadeni hak ako je to s ovulaciou? mozem aj tak otehotniet ked mi meska cez dva tyzdne menzes? ale teraz niesom tehu urcite