icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
7. okt 2013

@subbinka tak uvidíš ale tehu test tiez ukase az po 15-20 dnoch 🙂 či si tehu

@tonjadabik2 fúúúú silno drzím palec!!!! budem čakat na info 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid neviem v tom tehotenskom teste co som si robila pisalo po 5-6 dnoch sa da zistit

gladriel
7. okt 2013

@inngrid dakujem

zuzik_24
7. okt 2013

@tonjadabik2 otestuj, ocikaj a hlavne odfoť, nech to tu môžeme zhodnotiť. 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel nech ten Tvoj pocit, je ten správny tehuľkovský, želám Ti to 🙂

inngrid
7. okt 2013

@subbinka aha tak fuha to ide tá doba dopredu 🙂 o chvílu budu predávat testy ktoré ti ukázu kedy máš snazilkovat 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid to by vsetko zjednodusilo

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 dakujem len neviem kedze zajtra je den je necajanej ms kedy testik

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel ja by som skúsila približne 4-5 dní po meškaní MS, ale testík môže byť ešte slabučký, ale môže už niečo ukázať. 🙂

subbinka
7. okt 2013

baby ako dlho vam meskala menzes po vysadeni HAK

inngrid
7. okt 2013

@subbinka 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid 😉

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 polovicka by najradsej zajtra rano bol keby som si robila testik ale ja sa bojim.akurat ma zabolelo brucho akoby som mala dostat

senselinka
7. okt 2013

@gladriel kludne testni v deň očakávanej MS, mne už vždy ukázalo aspoň pekného dušíka 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@monika541 no moja, už len pár dní a budeš vedieť výsledok 🙂

inngrid
7. okt 2013

fú ako keby sa tu vrece rozpadlo s testujucimi tehulkami a ja stale len ovu čakám ato som 14DC a dnes zase nič :(

zuzu1104
7. okt 2013

@huncut ďakujeme Angelika 🙂teším sa, že sa ti to páči 🙂

monika541
7. okt 2013

@zuzu1104 veď už mi zo seba začína šibať, zas sa pozorujem a to nie je dobre. už nech viem, na čom sme, lebo toto čakanie na ms je fakt horor! dúfam, že vám sa zadarilo🙂)

monika541
7. okt 2013

@inngrid netráp sa a pokračujte v snažení, možno tehu test hneď vyjde s 2// aj keď ovu nereagoval🙂). len vytrvať🙂)

inngrid
7. okt 2013

@monika541 neviem monika neviem, som z toho zmatená bolesti mam ako keby som ms mala dostat a ovu stale neprichádza to ma asi boli bruško z toho, ze sa vajíčko prechadza mi po brušku ale prečo neni ovu nerozumiem

inngrid
7. okt 2013

@monika541 a vy ako? ste mali teraz vase dni? teraz čakate na ms ?

monika541
7. okt 2013

včera ma drahý potešil. sa pýta, že čo som tak ticho, ja že rozmýšľam, či už to konečne vyšlo, veď rok sa pokúšame a zatiaľ nič. a on zase, to je v pohode, neboj, raz to vyšlo, vyjde aj druhý raz. no, ešteže máme tú našu malú čerticu, to už neviem, čo by si na mňa vymyslel!

monika541
7. okt 2013

@inngrid ja neviem, napr.ja vôbec nemávam ani ovu bolesti ani hlien. divné, ale pravda. a ovu mávam (aj podľa sona aj podľa testov) a aj tak sa nám nedarí ☹ . možno chem od života priveľa, keď chcem ešte jedno bábo? včera som si aj poplakala, tak aby ma muž nevidel, ja už fakt nevládzem, je mi z toho smutno. aj teraz... a niekto nechce a hneď na prvý šup.

rencici27
7. okt 2013

Babulky tak plod vykend za nami.Moj manzel chudak nevladal vcera uz ,ale ked chce dietatko aj on musi sa snazit 😅 .Dufam a drzim palce aj vam babulky,ze sa nam zadarilo a za par dni budeme vsetky hadzat dvoj ciarkove testiky. 🙂

monika541
7. okt 2013

@inngrid 10.by som to mala dostať, nedostať... tak som zas zvedavá. bola som síce chorá, ale plodné dni sme stihli aj ovu.

zuzu1104
7. okt 2013

@anndy1 Ahoj, pretože tak sa to ráta, je to nepochopiteľné,a le jednoducho sa to ráta od poslednej menštruácie aj keď prvé dva týždne ešte tehotná nie si, ale je to tak. Čiže, keď ti to tehu kalkulačka takto vyrátala, si v 5tt plus mínus pár dní. Ja by som osobne k lekárovi šla aj teraz, ale len na odber krvi na HCG hormón, s ultrazvukom by som počkala ešte asi 2 týždne. Srdiečko dieťatku začína byť až v šiestom týždni, niekedy až v siedmom, tak by som šla až vtedy. A gratulujem 🙂

tamarka9
7. okt 2013

@inngrid hm no tak uvidime ako to bude pokracovat, prvy cyklus bol tym padom Ok a dalsi pockame co urobi...aj ked najlepsie by bolo keby uz neprisiel 🙂 a ty ako znasas vysadenie HAK? Citala som hrozne scenare, ale mne je uplne normalne ziadna zemna, akurat pri HAK som mala v obdobi menstruacie silne bolesti hlavy aj 4 dni a teraz nic. A ty ovulaciu aj citis alebo len merias?

huncut
7. okt 2013

@zuzu1104 😉

tamarka9
7. okt 2013

@murcia tak to je uzasne, verim ze si velmi stastna, ale ale aj my z toho velmi stastne, ked vidime, ze sa dari a pomalicky si kazda z nas najde tu druhu ciarku 🙂
vela zdravicka a drz sa 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@zuzik_24 krásny testík moja 🙂