Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tonjadabik2 otestuj, ocikaj a hlavne odfoť, nech to tu môžeme zhodnotiť. 🙂
baby ako dlho vam meskala menzes po vysadeni HAK
@gladriel kludne testni v deň očakávanej MS, mne už vždy ukázalo aspoň pekného dušíka 🙂
fú ako keby sa tu vrece rozpadlo s testujucimi tehulkami a ja stale len ovu čakám ato som 14DC a dnes zase nič :(
včera ma drahý potešil. sa pýta, že čo som tak ticho, ja že rozmýšľam, či už to konečne vyšlo, veď rok sa pokúšame a zatiaľ nič. a on zase, to je v pohode, neboj, raz to vyšlo, vyjde aj druhý raz. no, ešteže máme tú našu malú čerticu, to už neviem, čo by si na mňa vymyslel!
@inngrid ja neviem, napr.ja vôbec nemávam ani ovu bolesti ani hlien. divné, ale pravda. a ovu mávam (aj podľa sona aj podľa testov) a aj tak sa nám nedarí ☹ . možno chem od života priveľa, keď chcem ešte jedno bábo? včera som si aj poplakala, tak aby ma muž nevidel, ja už fakt nevládzem, je mi z toho smutno. aj teraz... a niekto nechce a hneď na prvý šup.
Babulky tak plod vykend za nami.Moj manzel chudak nevladal vcera uz ,ale ked chce dietatko aj on musi sa snazit 😅 .Dufam a drzim palce aj vam babulky,ze sa nam zadarilo a za par dni budeme vsetky hadzat dvoj ciarkove testiky. 🙂
@anndy1 Ahoj, pretože tak sa to ráta, je to nepochopiteľné,a le jednoducho sa to ráta od poslednej menštruácie aj keď prvé dva týždne ešte tehotná nie si, ale je to tak. Čiže, keď ti to tehu kalkulačka takto vyrátala, si v 5tt plus mínus pár dní. Ja by som osobne k lekárovi šla aj teraz, ale len na odber krvi na HCG hormón, s ultrazvukom by som počkala ešte asi 2 týždne. Srdiečko dieťatku začína byť až v šiestom týždni, niekedy až v siedmom, tak by som šla až vtedy. A gratulujem 🙂
@inngrid hm no tak uvidime ako to bude pokracovat, prvy cyklus bol tym padom Ok a dalsi pockame co urobi...aj ked najlepsie by bolo keby uz neprisiel 🙂 a ty ako znasas vysadenie HAK? Citala som hrozne scenare, ale mne je uplne normalne ziadna zemna, akurat pri HAK som mala v obdobi menstruacie silne bolesti hlavy aj 4 dni a teraz nic. A ty ovulaciu aj citis alebo len merias?

@subbinka tak uvidíš ale tehu test tiez ukase az po 15-20 dnoch 🙂 či si tehu
@tonjadabik2 fúúúú silno drzím palec!!!! budem čakat na info 🙂