Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@dovea
Nie,ja mám(nemám) dostať 15.10.mrchu,takze nie,zatiaľ nemeskam,ale mohla by meškať a celých 9mesiacov 😀 Na zblaznenie to čakanie,že? Koľko sa snažíte o drobca?
@danielka20101989dadus no to by veru mohla! 🙂 Kto je na nu zvadavy... 😀 my sme iba teraz zacali 🙂 Snad to dlho nepotrva 😉
@danielka20101989dadus aké magnézium papáš? Ja užívam od Galvexu 500mg a je super, mne pomáha veľmi, môžeš aj dve tbl. denne. 🙂 A užívam už pár dní Femibion 800, nechcem zakríknuť, ale mám pocit, že tie vitamíniky mi celkovo pomáhajú na únavu a tak. 🙂
@dovea
No presne,nik ju nechce,nemá rád,taká je protivna,vtierka je to! Tak držím palce,nech dáš mužovi pod stromček ocikany pozitívny tehu test 🙂 Vlastne nech si všetky naše polovičky nájdu takéto darčeky 😵 😵 😵
@zuzik_24
Joj,ja ani newiem ako sa volá. Určite skúsim,ďakujem za tip 😉 Dám vedieť ako zaberajú na mňa 🙂 No Femibion nemajú v lekárni,až v stredu mi objednaju,hej,kočky chvália Fem,zato som chcela aj ja skúsit,uvidíme😉
@zuzik_24 nee uz nedejm tak skoro robit.. maximalne v piatok alebo tak.. aked nedostanem dovtedy tak pojdem na tyzden k dr..asi
@danielka20101989dadus ja mam dostat mrchu 14.10. a dufam, ze nedojde, uz sa par mesiacov snazime o druhe, a furt nic ☹

@danielka20101989dadus no jo, pockam do konca tyzdna a uvidime🙂 Ja tebe tiez drzim palce! Meskas?