icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

hatapkagb
8. okt 2013

Ja mam dostat buducu stredu,lenze mne vzdy meska.Tak uvidime,snad sa to na prvy krat podarilo,co neverim...Mne nasadili lieky na ovulaciu a v pondelok minuly tyzden som bola na scan a povedala ze mi naskocila ovulacia tak a teraz cakam a cakam 🙂

subbinka
8. okt 2013

Ale ako vidím nielen ja sa teším ale všetky sme asi rovnake nedočkave

zuzu1104
8. okt 2013

@inngrid Ahoj Inuška🙂 tak my už máme po snažilkovaní, manžel šiel na služobku tak hádam stačilo, že sme teraz 4 dni do zadu pracovali ako včeličky.
Dnes mám dosť depresiu, som uplakaná, ma prenasludeje spomienka na nášho anjelika v nebíčku, je mi tak smutno. A neviem, ako to prekonať. Ale musím, lebo asi za dve hodiny idem po malého do škôlky a ľudia by nepochopili, prečo mám takýto stav

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel nestraš, verme, že sa MS nedostaví. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 budeme pracovať, len či sa mi priateľ neodsťahuje zo spálne po štvrtku 😀
no a ten telefón vo wc, si ma pobavila 😀 fungoval potom?
tiež som pred snažilkovaním nebola taká aktívna, ale myslím, že to bolo tlmené aj HAK, tak možno som taká aktívna aj kvôli bábu aj kvôli tomu, že už neberiem HAK, v každom prípade by som tiež sexovala ako blázon. 😀 😀 😀

zuzik_24
8. okt 2013

@inngrid obcikaj a daj pozor, aby Ti výsledný test nepadol do wc ako mne dnes 😀 😀 😀

zuzik_24
8. okt 2013

@tonjadabik2 neboj, všetko bude tak ako má byť 🙂 hlavu hore

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 ale neboj neodsťahuje 🙂
No ten telefón fungoval, som ho poctivo vyfénovala 😀, nejaké tlačítko občas vybehlo, ale bolo to fajn, to ešte boli stroje v tej dobe, nie ako teraz, keď spadnú na zem už je po nich 🙂
No ja ti vravím ja tak isto, doslova ako blázon

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka moja, nebuď smutnučká... Ťažko sa radí, čo by si mala robiť, ako najlepšie zahnať smútok, niekedy to musí prejsť samé, no ja verím, že anjelik hore Ťa stráži a určite Ti pošle fazuľku do bruška, aby si sa o 9 mesiacov mohla tešiť z nového drobca. 🙂
Mysli na Samka, ako Ťa poteší úsmevom, keď po neho pôjdeš do škôlky. 🙂 Zober ho po ceste niekde do parku alebo sa choďte niekde prejsť, nazbierajte jesenné listy a niečo pekné z nich vytvorte doma, aby si prišla na iné myšlienky 🙂

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 minuly mesiac som mala opacny pocit.necitila som ze dostanem a hnusoba prisla.pri dcerke som cakala ms a nedorazila

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 aby nás tí naši chlapi neposlali na liečenie s diagnózou "sexuálne posadnuté" 😀 😀 😀
no, telefóny v minulosti boli odolnejšie, to máš pravdu. 🙂
ja som raz mala takú príhodu, ale nejedná sa o poškodenie mobil, ale napíšem. Som raz volala s maminou, že čo ako sa má, čo nové. Po chvíľke mi hovorí, že či chodím pri tom telefonovaní, lebo funím ako šialená, či si nemôžem na chvíľu sadnúť a v kľude sa s ňou porozprávať. A ja na to, že veď ju počúvam, veď len hľadám telefón, že len čo ho nájdem, sanem si. Až potom mi došlo, že ho mám pri uchu a telefonujem s ňou. No úplne na hlavu... 😀 😀 😀

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 zabudla som ze priatelovi sa tiez snivalo a pozitivnom tehu teste

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel verím, že tých "znamení" je dosť na to,aby to bola pravda, že sa Vám zadarilo. 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 Zuzanka, ty si také moje slniečko, vždy mi vieš zdvihnúť náladu, ďakujem za krásne a povzbudivé riadky, pomohli! 🙂
Máš pravdu, zoberiem Samuška do parku a nazbierame listy. Dostal na narodeninky veľký kufrík s pastelkami a farbami, tak niečo pekné vytvoríme 🙂
Verím, že mi moje zlatko pošle z nebíčka súrodenca, už sa na to veeľmi teším 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 Nooo tak hádam nie, veď s kým by potom mali sex, keby sme boli na tej psychiatrii 😀
No to máš teda riadnu príhodu, som sa fakt na tom dobre zasmiala 🙂 Ja tak hľadám väčšinou okuliare a okuliare mám na očiach 😀

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 s radosťou Zuzka a ďakujem. 🙂 Potom mi so Samkom odfoťte čo ste vytvorili a daj fotečku sem, aby som Vás mohla pochváliť. 🙂 Ja si pamätám, že sme s maminou chodili zbierať listy, potom ich natreli temperkami a robili odtlačky na papier. 🙂 super zábava 😉 teda až na to upratovanie potom, ale to patrilo k tomu. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 no práve, oni by nás tam poslali, aby si oddýchli od sexu 😀 a keď už by mali chuť, tak by si nás prišli odtiaľ vyzdvihnúť 😀
aj okuliare som už hľadala, aj kľúče, všetko bolo hneď vždy po ruke 🙂, resp. v ruke 😀

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 dobre moja, odfotím 🙂 Presne toto sa chystám robiť, lebo aj my sme toto robievali, ale pre zmenu v škole a mne sa to veľmi páči. Neviem či sa bude aj jemu, lebo on je skôr na také pílenie, búchanie, šrubovanie a rezanie 😀 typický chlap 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 😀 ty máš nápady 😀
no to aj ja, však to je asi normálne 🙂

hatapkagb
8. okt 2013

S tymi listami je to super,Pamatam sa minuly rok ked som sa prechadzala s dcerkou tak sme zbierali listy a pytala sa ma co budeme s tym robit,Doniesli sme domov plnu tasku,take krajsie povyberali a malovali sme ich farbami,potom lepili na papier,bolo to super.

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 keby nebol urcity problem tak az tolko netlacim.

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 podľa mňa sa mu to bude páčiť, ktorému dieťaťu by sa nepáčilo byť od farbičiek od hlavy po päty 😀 môžete potom aj ruky odtlačiť, to sa mu bude rátať, uvidíš 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@hatapkagb super, toto deti vždy baví 🙂 a mňa by to bavilo aj teraz, musím počkať, kým budem mať vlastné dieťa, s ktorým sa budem môcť realizovať. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel niečo vážne? Teda ak chceš o tom hovoriť, resp. písať...

hatapkagb
8. okt 2013

@zuzik_24 cize ty este nemas dietatko?snazite sa o prve?Drzim palce,my sme sa o dcerky snazili vyse 7rokov,uz sme to aj vzdali chceli sme si adoptovat a nakoniec mi pomohli tu kde zijem v Severnom Irsku.

danielka20101989dadus
8. okt 2013

@hatapkagb
Neboj,ja mám tiež dostať-nedostať. v utorok o týždeň,takisto som nedočkava,kokos,už sa len modliť za 2// Mne zase chodí presne na deň,Mrcha hnusna 😠 tak držím palce,na dcérku si čakala dlhšie,teraz to bude skôr,uvidís🙂 Ach,Bože ,daj nech to tento mesiac nejakej žienke vyde 😉 A najlepšie keby všetkým 😵 😵 😵

hatapkagb
8. okt 2013

@danielka20101989dadus Tak ty to mas fajn ked ti chodi na cas,mne vzdy meska tyzden,dvatyzdne.To by bolo fakt super keby ze nam to vsetkym vyjde.Sranda je ze pred 6rokmi som otehotnela 3oktobra to viem na stopercent a teraz mi ovulacia vychadzala v tie iste dni tak snad aj zazraky existuju ze v ten isty den.Lenze nechapem preco ma v sobotu hrozne bolelo brucho ako na menzes trvalo to 2 hodky.a od vtedy uz nic

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 pisala som ti internu spravu uz len pisem cez mobil takze mozno budu chyby

inngrid
8. okt 2013

@subbinka vieš čo vlastne 2 cyklus v auguste som vynechala ms a odvtedy tak nejako som počkala v septembri na prvý cyklus tak odvtedy 🙂
tak budeme spolu snazilkovať

inngrid
8. okt 2013

@hatapkagb vitaj medzi nami 🙂