icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
8. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúj moja ale čo to viež ze Tebe vôbec nesvedčí , ked máš takéto uplakané očka ani neskúšaj ...anejelikovi hore je uplne skvelo!!!! a pozera na tebe že čo ta mamka šalená tam rumazga on tomu nerozumiem tak šup šup usmev č. 4 a do školky je jasné ze nezabudneš ale plakat ti fakt nesvedčí si krajšiak ed sa usmeivaš az sem k nam to vidím 🙂

hatapkagb
8. okt 2013

@inngrid dakujem 🙂

inngrid
8. okt 2013

@zuzik_24 kokos a čo lovila si v mise? ty si aká herečka 🙂

danielka20101989dadus
8. okt 2013

@zuzu1104
Zuzik,len teraz čitam,že si dnes smutná...Hlavku hore,úsmev do nebicka,tvoj anjelik sa bude hnevať,že si smutná,a ty predsa chceš vesele babo,už si aj snazilkovala,tak v brušku musí byť veselé prostredie,určite ten anjelik zariadi aby mal Samko co nevidieť súrodenca,ja viem,musí to byť ťažké,určite je, to pre teba smutné,ver,že aj pre mňa,že sa dejú take veci.Ale všetko sa deje pre niečo,určite onedlho budete štyria,nezúfaj,ale ver,veď už máš jedného Šmolka krásneho,to druhé príde.Neboj,usmej sa,noo,usmej.Zuzi,usmej sa,ja Ťa vidím 😀

zuzik_24
8. okt 2013

@hatapkagb tak tak, o prvé, život mi to tak zamotal, že až teraz je ten správny čas a správny chlap 😉

zuzik_24
8. okt 2013

@inngrid jasné, že áno, ale už bola spláchnutá, no čo som mala robiť, keď som si chcela urobiť fotečku testu 😀 😀 😀

danielka20101989dadus
8. okt 2013

@hatapkagb
No a nemala si ovulku?Ja som mala v sobotu-nedeľu a tiež má občas pobolievalo brucho.Jeeeej, želám ti aby ti to vyšlo aj teraz tak.Ja mám tento mesiac narodeniny,tak to by bol krásny darček 😵 úplne že najkrajší 😉

subbinka
8. okt 2013

@inngrid no tak nechame sa prekvapiť, ktorej sa to podaríí 😀 skorej

tamarka9
8. okt 2013

@tonjadabik2 ahoj, prosim neviem ci som sa stratila, ale nepisala si niekolko dni dozadu ze uz ti meska MS? je nas tu vela, ale tak sa mi zda. A testy sa nezvyraznuju? Lebo uz by mohli, som zvedava 🙂

tonjadabik2
8. okt 2013

@zuzik_24 hej dufam ze hej.. ja dufam ze bude vsetko tak ako ma byt..

tonjadabik2
8. okt 2013

@tamarka9 ano ms meska..uz 5 den.. testy sa nezvyraznuju.. zatial negativne tak neviem.. ale brusko na ms ma neboli.. tak neviem cakam kazdy den ze co pride alebo co bude..

hatapkagb
8. okt 2013

@zuzik_24 drzim silno palce 🙂

hatapkagb
8. okt 2013

@danielka20101989dadus ovulaciu som mala minuly tyzden v nedelu som mala bolesti a v pondelok som bola na gynde na ten scana povedala ze uz mam ovulaciu ze mam ist domov a kazdy druhy den cmurky cmurk :D no a tyzden na to cize tuto sobotu ma bolelo brucho,ved to je jedno,je mi fajn teraz takze uz len pockat ci dojdu kramy ci nie.

tamarka9
8. okt 2013

@tonjadabik2 to cakanie je na nervy, mne MS prisla uplne nacas a to som si uz dva dni dopredu ohryzala nechty a keby mi to este aj meskalo, tak uz ani neviem co od nervov. nechapem preco sa tie testy nezvyraznuju, ale tiez som citala, ze niekomu hned a niekomu az uplne neskoro. Takze drzim palce silno, vyzera ze si na dobrej ceste 🙂

tamarka9
8. okt 2013

baby a ako presne je to s tou ovulaciou? Ja nemeriam teplotu, ale minuly mesiac ma silno bolela lava strana, ale trvalo to az 4 dni, takze neviem uz aj v tych 4 dnoch sa snazit? lebo niektora pisala, ze az ked brucho prestane boliet len vtedy prebehla ovulka a v ten den sa snazit...som z toho jelen 🙂

tonjadabik2
8. okt 2013

@tamarka9 ved toto keby aspon test daco ukazal.. a mozno nesom tehotna a pride ms.. ale mne nikdy nemeska..vzdy na den presne..obcas sa o jeden den posunie ale nikdy mi nemeska takto dlho.. neviem.. mozno som na dobrej ceste a mozno niesom na dobrej ceste.. sama neviem.. ale jedno viem naisto.. uz par dni placem za kazdu somarinu..ale od vcera sa vecera je to uz brutal.. revem kazdu chvilu.. uz aj manzel mi dnes povedal ze asi som tehotna lebo plackam kazdu chvilu.. ale ja neverim kym to nebude iste.. vobec neviem na com som..pomoooc

hatapkagb
8. okt 2013

S tou ovulaciou je to tazko aspon u mna,retoze aj ked som citala ze na ovulaciu by mal byt vytok cize ten hlien taky priesvitny bilkovy,lenze ja to tiez mavam ale v tedy v ten pondelok ako mi dr.povedala ze mam ovulaciu som take cosi nemala,ja to mam teraz fajn pretoze kazdy mesiac od menzaku na 12den idem na ultrazvuk a tam povie ci mam ovulaciu

hatapkagb
8. okt 2013

@tonjadabik2 tak to ti nezavidim...len nestresuj pockaj par dni,drzim palce aby to nakoniec bolo pozitivne

tonjadabik2
8. okt 2013

@hatapkagb Dakujem 🙂 nestresujem len keby sa uz daco pohlo.. uvidime..ci hej alebo nie..ale zacinma si mysliet ze nie..

hatapkagb
8. okt 2013

@tonjadabik2 Uvidis,pockaj par dni.Ja sa pamatam pred 6rokmi tiez som brala lieky na ovulaciu,ale stym ze na scan som nechodila ale kazdy mesiac na 21den som musela ist na krv a vzdy mi volali do prace ano alebo nie.Ked som bola tehotna a to som este nevedela o tom mala som zimnicu,meskalo mi ale mne vzdy cize nic nobve,chcela som hrozne spat vsetko mi smrdelo hlavne nas psik a tak mi to nedalo kupila som si teh test a v momente mi ukazalo 2//

tonjadabik2
8. okt 2013

@hatapkagb noo ja uz som skusala asi 4 testy aalebo 3 neviem uz.. a prve testy ze negativne potom mi vysli s jednou slabou ciarkou a teraz ze negativne.. tak neviem.. nejdem uz testovat aj tak ukaze negativny.. cize pockam do piatku ze co.. asi niesom a pridu kramy alebo som a kratko a preto este neukazuje alebo neviem vobec na com som.. ja ziadne lieky neberiem..ani nic.. len prsniky ma bolia hlavne bradavky.. a vytoky mavam malo ale mam.. tak neviem biele samozrejme..zatial...

hatapkagb
8. okt 2013

@tonjadabik2 to je fakt zaujimave,pockaj a zajdi na gyndu ak sa ti da.ta ja ti verim ze mas nervy nevies na com si,panecku

tonjadabik2
8. okt 2013

@hatapkagb ved toto ze neviem ci sa nam to podarilo alebo nie.. ale keby som bola tehu..tak by asi ukazalo dve ciarky ako vsetkym maminkam tu.. ☹ a mne nic.. stale negativny.. ☹ podla ms by som mala byt v 4tt.. prakticky,, ale ak niesom.. neviem fakt mam uz strasne nervy len nad tym rozmyslam stale.. ale snazim sa nato nemysliet..a stale nieco robit.. strasne..

tamarka9
8. okt 2013

@tonjadabik2 ale ja uz som pocula aj vela takych pripadov, ze pozitivy test bol az napr 2 tyzdne po meskani, takze tu by som hlavu nestracala. Ale ked ti uz meska, v krvi by to malo byt, ja by som nevydrzala a isla lekarovi nech viem co sa deje. Vsak aj ty sa chystas, tak uvidime co povie...

tonjadabik2
8. okt 2013

@tamarka9 hej ved toto... nechcem sa unahlit pockam do piatku respektive do konca tyzdna a uvidime..jasne ze pojdem ku dr ale este pockam do pondelka..ak nepridu kramy tak potom budem riesit dr.. snad nepridu..

vertyeux
8. okt 2013

@denka_pk tak drzim palce, teraz uz len cakat a pekne hladkat brusko 🙂

vertyeux
8. okt 2013

@tonjadabik2 meska ti ms vzhladom k tomu, kedy si mala ovullku ci podla 28dnoveho cyklu? no dufam, ze ti to vyslo, ze ta len to natahuje nizke hcg.
Mne zacalo byt tento tyzden dost zle, akoze nevraciam, ale pachy- katastrofa, dnes ked muz vytiahol z chladnicky cestoviny v dooze, len som ich videla a ma naplo ☹ a to ja cestoviny zboznujem! no a ten moj maly zazrak si prave od vcera zaumienil, ze on uz nebude na obed spinkat, vyjde z izbicky, povie "velky chlap, vyspinkany" a skoncila som 😀 ale zase na druhej strane sa z kazdej nevolnosti straaasne tesim, lebo viem, ze je to znak toho, ze je vsetko ok 🙂 teda snaaad! 🙂 a dnes som zacala 7.tyzden, cize som 6+0 🙂

zabka1987
8. okt 2013

baby kolky DC vam vysiel test pozitivny? ja som dnes 8DPO ale mam 31dnovy cyklus a neviem kedy si urobit test 🙂 MS mám dostat vo stvrtok 🙂

tonjadabik2
8. okt 2013

@vertyeux ja nemam 28dnovy.. ale 30-32 dnovy.. neviem ci nam to vyslo.. tak ti Gratulujeeem 🙂 som stastna s tebou.. noo mne deti nespia od roka..taze tiez mam veselo.. inak tiez uz mi vadia pachy ale nie az tak.. iba cici bolia..

vertyeux
8. okt 2013

@tonjadabik2 takze uz si 37DC? resp, ty si mala tusim ovulku 18DC, zije 32DC by si mala dostat..teraz si kolky DC? no zahadne su tie tvoje testy... a tepltoa sa drzi hore?