Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
posledné dni vás vôbec nestiham čitat az mi chybate ale tak verím ze sa to najbližšie dni zlepší ak nie tento tyzden budúci tyzden určite!!!!
@zuzu1104 ale má Tolko čo moja neter a teda vyzerá ovela ovela vyšši ona je sice najmenšia v skolke ale aj tak 🙂 ale čo aspon ta bude chrániť a ochranovať nie?
tak jasné aj ja dufam, ze budú kolajnice ale aj tak sa začnem merat asi pre istotu premyšlam 🙂
I ked toto bude uz 3 ms po vysadení uz nepredpokladam ze by sa niečo mohlo pokašlat 🙂
a ty ako do kedy máš mm na sluzobke,?
dobré ranko dievčence 🙂
@monika541 vies čo ani ja včera som nestihala ale dnes som tu v plnej parade lebo ani zajtra nebudem stihat mam školenia tak to sa mi asi nebude dať 🙂
a kolko má Anička ročkov?
no včera som mala 15dc a mala som uz čiarku ale nebula vyraznejšia ako kontrolná tak dnes testnem ešte raz a verím, ze bude silnejšia - ale aj tak či tak dnes čakám mm s otvorenou náručou doma 🙂
dobre ranko baby. tak.. nepodarilo sa..teplota dnes klesla aj prisla ms.. tak ja tomu uz nechapem..tak dalsi mesiac to isti zase..skoda uz to vyzeralo tak nadejne.. ☹
@monika541 jéééj 2r. to je uplne krásny vek!!!
tak to hej 2 r. je akurát vek na druhé tak si potom v dobrej plodnej skupinke ne? 🙂
@tonjadabik2 júúúúúúúj tak snád nejbližší cyklus sa zadarí!!! pozerám, ze my sme opačné ked ja čakám ovu ty ms a opačne 🙂 verím a prajem nám obom aby sme zistili najbližší cyklus ze sa podarilo ne? musím byt!!!!
@inngrid hmm ja uz neverim..uz druhy mesiac a nic..uz to vyzeralo tak nadejne..uz sme si mysleli ze sme a dnes po meskani prisla ta debilna ms! skoda ☹ ale budeme sa snazit dalej.. snad sa raz podari.. ☹ aj ja ti prajem sa ti zadarilo to je jasne len ja uz stracam nadej..
@tonjadabik2 ja tiez ocakavam nrchu zatial nic ale citim mokro akoby som ju uz mala.vecer som mala teplotu 37.1 a vcera rano 36.9.dnes som zaspala tak som nemerala.
@tonjadabik2 drzim prsty
@gladriel ja som ju uz neocakavala.. ani brusko ma nebolelo na ms nic.. az dnes klesla teplota a hned zacalo boliet brusko a po 5 minutach hned ms.. to bola rychlost teda.. to sa mi este nestalo.. to mas este dobru teplotu.. ja som tiez taku mavala doteraz..uz som myslela ze sa podarilo ale nic.. aj tebe drzim palce. ja som strasne sklamana.. ☹
@tonjadabik2 júúúúúúúj nesmies po druhom mesiaci nie!!!! to je ešte priliš skoro aby neverila musíš verit viera je 50% uspechu to je jasné
@inngrid tak my sme nikdy nemali problem otehotniet..vzdy ten druhy treti mesiac sa hned podarilo..tak uvidime na dalsi mesiac.. asi sme uz stari na babetko..asi to tak ma byt..
Ahojte, potrebujem poradit, jedna tehotenska kalkulacka mi vyratala: Týden těhotenství: 5. týden a Lékařské označení stáří těhotenství 4+3. Uplne ma zmiatla, lebo doteraz som si citala vyvoj babatka v 4 tyzdni a realne si predstavujem ako vyzera.. avsak pri tejto mi vyhodilo 5 tyzden a aj vyvoj babatka bol popisany v 5tom tyzdni... Viete mi poradit, teda co sa deje v mojom brusku? 4 alebo 5 tyzden?
Druha otazka.. volala som so sestrickou a objednala som sa a vzapati som jej povedala, ze by som asi mala prist v 8 tyzdni - sestre gynekolog povedal, ze staci v 8mom a mna objednala uz buduci utorok.. Je to v pohode? Mozem uz zobrat muza, uvidime daco? Dakujem🙂 Pevne dufam, ze mi poradite v oboch veciach🙂
@murcia buď rada, že pôjdeš už teraz k dr. Pozrie sa, či je bábo pekne v maternici🙂. My sme sli spolu s mužom až na sono v 7.mes, stále mi nechcel veriť, že fakt neviem, čo čakáme, bábo bolo hanblivé, ani vtedy sa mu neukázalo🙂. Bolo prekvapko🙂. Ale ak ti to nevadí a ani dr, vzala by som drahého so sebou, budete mať spolu krásny zážitok. A tehotná si potom asi ten 5.tt, ono je to vlastne 4 tt plus dni, teda 5.tt. dobre som povedala? Ako sa cítiš? Ešte ti nebýva zle?
@tonjadabik2 my skusame uz 4 mesiac a stale nic ale nestresujem mame cas😉 a neblazni ze ste stari na babatko. Ja som v tvojom veku a az teraz sme sa rozhybali a urcite nechceme skoncit pri jednom 😉
@tinkylinky my skusame druhy mesiac..som sa lsedovala a tak mi z toho sibalo.. uz na to kaslem nejdem sa sledovat.. bud sa podari alebo nie..ale my uz mame tri deticky vies..a ceme ete jedno male bobo..
@monika541 dakujem za odpoved🙂 Hm, takze musim pozriet, ako vyzera v 5 tyzdni, kedze ja som bola v tom, ze vyzera skoro ako motylik🙂) Akoze aj som rada, ze uz idem k doktorovi, budem aspon pokojna, ze je vsetko ok, len som vychadzala z toho, co povedal sestre..
Inac sa citim kvazi v pohode, az na to, ze mam pocit, ze mam vsetky priznaky.. je mi zima, ranne nevolnosti, zvysena citlivost na pachy, v noci sa budim a prehadzujem, lebo sa bojim, aby som ho na bruchu nepridlavila.. aj ked viem, ze je este malilinke.. ale psychika.. a boli ma dost podbrusko, ako keby som menstruovala, bolia ma prsia.. ale nic z toho mi neprekaza, ked viem, ze to sposobuje vo mne nove stvorenie.. A hlavne sa tesim, ze nemam migreny.. iba raz, jeden den ma bolela hlava, ale pretrpela som to bez tabletky, takze kvazi v pohode🙂
@inngrid Dobré ránko moja 🙂
Samko je naozaj dosť vysoký. Jeho tato má skoro dva metre a ja mám 180 cm, takže má byť po kom vysoký. Už keď sa narodil bol dosť dlhý. 🙂
Presne tak, bude môj osobný strážca 🙂
No som zvedavá, čo dnes napíšeš či bol test pozitívny. 🙂
Ja som tento cyklus merala a už tretí deň mi stúpa teplota, takže ovulka bola v nedeľu. Dnes mi to aj graf na fertilityfriend vyznačil, takže sa tešííím 🙂
Muža mám na služobke do štvrtka, takže zajtra je doma a opäť vhupneme na to🙂 Aj keď už ovulka prebehla, ale teraz sa už budeme milovať pre radosť 🙂
Baby, este jedna otazocka, v stredu by som mala letiet na biz trip, a trosku som z toho na nervy, pretoze je to skoro a nechcem este v praci hovorit nic.. ale citam, ze v prvom trimestri by sa lietat nemalo.. co si o tom myslite? dakujem

@vertyeux dakujem...sa neviem dočkat ked si budem moct robit tehu test ci to vyšlo...neviem ci vydrzim az do ms.. ked az bude dufam meskat...ale zatial mam len take slabucke bolesti v podbrusku...ale neviem comu to mam pripisovat...nechcem sa zase nejako moc sledovat lebo budem šiši 😀