Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid Dakujem hej snad sa podari.. dufam ze budes mat pravdu..
Aho babulky mam otazku , moja kamaratka citala clanok kde buducim mamickam doktor neodporuca kupanie v horucom kupeli co si myslite o tom vy?Ja nemam vobec ziadne slusenosti my sa s manzelom snazime len 20 dni tak som este novacik v snazeni o babetko.
@tonjadabik2 no vidiš hned si krajšia 🙂 neboj určite bude a ked nie prideme sa tu jedna druhu utšiť ved aj na mna to pride takze ja ta chápem 🙂
@inngrid dakujem 🙂 raz sa to podari..teda dufam. ked nato pride spravny cas.. ahaa myslis ze aj na teba? cakas ms? ja som uz z toho zufala..ale ideme dalej 😀 kaslem na merania a idem uz tak ako predtym naplno sa venovat laske a nesledovat debilnu teplotu..raz to priide...
@zuzik_24 tak máme vlastne tu ovulku cca spolu ne? ty máš mat tiez zajtra ne? 🙂
obcikávaš papieriky uz?
@tonjadabik2 krásne si to napísala, ze venovať sa láske jéééééj, ja mám prave teraz mat ovu ale mala som ju mat min. tyzden a az včerra konečne duch na ovu teste takze asi dnes zajtra bude ale mešká 🙂 mrška jedna hehe tak my teraz mame velký snazil víend pred sebou a ked ty budeš mat ovu ja budem mat nič a budem čakat kolko dní mi mešká ze ano 🙂 a hned potom pôjdeš ty 🙂
@murcia no super ty si aká šikovná!!!! 🙂 čo si vymyslela?
@inngrid hej laske mojej.. a nie teplomeru..ja ovu testy nepouzivam.. uz nic nejdem pouzivat,. hej bude sa nam to menit.. len uvidim kedy zase budem mat ovu.. 😀
@zuzu1104 ďakujem Zuzka, roboty mám nad hlavu, ale zvládam, už aby sme boli doma, aby sme mohli snažilkovať 😀
Kolegyňa mi požičala knižku od Naty Sabovej - Ochrankyňa, zatiaľ som na začiatku, potom dám vedieť aká je. 🙂
Predtým som od tej istej autorky čítala knihu "Hry o lásku", tá ma veľmi bavila. Ale úplne najradšej mám knihy z EvitaPress, tie sú také zo života, to mám rada. 🙂
Ovu testík ešte pozitívny, prikladám foto. 🙂
@tonjadabik2 ja som si kupila ovu testy lebo viac menej aj musela som lebo som pred 2 cyklami vysadila HAK a bala som sa aby mi aj chodila vela kočiek máva s tým trošku problem po vysadení preto som sa chcela ubezpečit ze je všetko v poriadku 🙂
@zuzik_24 pekný testík pekný 🙂
@inngrid ahaa som nevedela uz chapem jasne. 🙂
BABY SOM NASLA: http://najmama.aktuality.sk/clanok/229671/menst...
dievčatá, prvá stovečka našej diskusie čoskoro za nami, ale nám to "kecá" 🙂
baby chcem sa spýtať , keď tu tak píšete s tou ovulkou vyskúšala by som to aj ja kedže mám teraz tretí deň mrchu tak kedy si to mám zmerat tu ovulaciu ?

@zuzik_24 velmi ti dakujem mojko.. hej som povedala uz ziadne merania a ni sledovania.aj manzelikovi to prekaza uz.. taze ideme ako niekedy a urcite sa raz podari..snad..