Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@kudusko tesi ma.ja som z lv😉 takze babenky pauza pri samistudiu!
@miculiatko
@jetotu
No dievcata ja by som do tohto navrhu aj sla len som zmatena zo svojho stavu..vcera rano ruzovkaste spinenie doobeda trochu krvicky v tom ruzovkastom a poobede nic, zmizlo to...a dnes rano zase ruzovkaste s trochou krvicky...Nie vela ale predsa....nechapem tomu a som z toho tak zrochu vykolajena ze co to vlastne ma znamenat...Som iba 22.DC v zivote dom ani len nespinila nikdy...vzdy mrcha dosla normalne na 28.DC a v plnom prude....toto je pre mna take nezname :-/
@nicolettka2126 to by mohlo nieco znamenat 🙂 preto sa tym nestresuj a radsej pekne pockaj ;)
@miculiatko presne tak 🙂 no a co sa tyka kvasiniek vôbec to neries, niekedy za to moze aj obycajny sprchac.. pohodka.. ja som v 5* wellnes v nemecku chytila chlamidie... a to stacilo vojst do virivky... takze klidek, bohuzial sa nam zenam dostane dnu aj v bazénoch hocico preto nebud z toho smutna, mozeme byt radi ze nam telo vie bojovat ;)
@jetotu myslis? No oki pockam ako sa to vyvinie 🙂
@nicolettka2126 ako som uz pisala moze to byt uhniezdovanie! Veela trpezlivosti a v den mrsky testik😉
@jetotu no to je pravda.ja som z toho cela taka rozhadzana.aj ked som sa snazila drzat nad vecou co sa tyka otehu tak toto ma dost zobralo.neverim ze s kvasinkami by sa mi to mohlo tento mesiac podarit.okrem toho bruska a vytoku som necitila nic.takze tak.cez vikend mrcha dojde a cim skor sa na to pripravim tym lepsie.
@nicolettka2126 tesi ma ;)
@miculiatko no uvidim,uz neriesim lebo sa zblaaaaznim...kedze to zase zmizlo!!!!!! 🙂 🙂
Moje telo si proste zo mna robi prdel 😀
@monika123654 vitaj medzi nami 🙂
@miculiatko to fakt??? :(( cely den na teba myslim :( ale tak este to nemusi byt stratene ci? inak aj ja som mavala vzdy problem s kvasinkami je to nechutna choroba fuj...nezansam ich...dokonca som si myslela ci prave preto som neprisla na zaciatku o babo...
@jetotu to je dobry napad 🙂)))
k tomu sledovaniu moj muz ked vidi ako citam vsetko mozne po nete a ako ratam dni tak kruti hlavou ci to uz neprehanam a ci sa nechcem prestat sledovat...asi ma pravdu 🙂))
@sasa119944 drzim pasteeee!!! 🙂
@nicolettka2126 ziaden streeees este stale to nie je stratene 🙂 isto to bude uhniezdovanie 🙂
@sugarbird tak ale ak dneska bude sex este stale spermie budu zit aj zajtra 🙂))
ja som to tento mesiac prvy krat skusila s tymi ovu tak som celkom zvedava ci zajtra pride aj podla testu...ale dneska asi znasilnim muza 🙂 ja pocas tychto dni radsej aj den pred aj po skusam lebo nikdy nevies kedy to vajicko pride kde ma...kamoska takto otehotnela az den pred ms a mudr povedal no vasmu vajicku to dlhsie trvalo 🙂))
@zebrickaa hej aj moj uz zacina prevracat oci.. takze to bude lepsie.. ja len dufam ze to klaplo..dnes som len 5DPO.. kiezby to vyslo... 1x sme smolkovali rovno pocas najvacsich bolesti v den pozitivneho ovu testu.. tak aj zato som taka v strese ci klaplo 🙂 ale ta treba dat pauzu od toho sledovania 🙂
@zebrickaa no dufam ze to je uhniezdovanie 🙂 🙂
Uvidim co bude cez vikend vtedy by mi mala dorazit mrcha ale pevne verim ze nepride 🙂
A ak by fakt nedorazila dovtedy tak v pondelok kupim testik a hotovo 🙂
Uz aj teraz ma to laka testnut ale chvaaala bohu nemam doma ziadny tehu testik iba ovu 😀 😀
Aj ked lekaren mam na skok,autom asi minutka cesty 🙂 🙂
no v ziadnom pripade sama sebe nedovolim tam vkrocit skor ako v pondelok 😀
@nicolettka2126 nieee netestuuuj to je potom fakt na prasky...ja som si minuly mesiac cez tie ovulacne testy robila ci som tehu a skoro ma z toho porazilo...doma muz: mas zakaz takychto veci...to je mucenie za ziva...
@zebrickaa nie ani nechcem pretoze je po prve este velmi skoro,22.DC by mi aj tak neukazalo este nic aj keby uz mam v sebe drobca a po druhe chcem sa vyhnut sklamaniu a hlavne nechcem nahanat na testoch ziadnych duchov 😉
Takze ako som uz pisala vyssie,skor ako v pondelok netestujem na 10000% 🙂
@nicolettka2126 je to v pohodicke.ak si to naozaj doteraz nikdy nemala tak je to super znak uhniezdovania.neboj o par dni nam tu budes pisat o meskajucej mrche a davat foto testu s //. Ja som si myslela ze ten moj vytok je tiez nejaky znak uhniezdovania ale podla vsetkeho nie.☹
@zebrickaa no ja neviem ci je alebo nie je nic stratene.zajtra sa opytam dokyho asi bude vediet najlepsie povedat. Ty si mavala aj bolesti v podbrusku pri tych kvasinkach?
@miculiatko no veriiiim tomu veelmi uz mi idu krize dopadnut od bolesti...taketo bolesti mavam ked mam najsilnejsiu mrchu...a spinenie je uuuplne fuc 😵 😵
A k tej tvojej situacii,tiez mavam problem s kvasinkami,teda lepsie povedane mavala som a casto ale nikdy ma nebolelo podbrusko..vzdy som mala bolesti iba tam dole nikde inde....takze naozaj nemas nic stratene 🙂
Uz nech je tu vikend a budes aj ty aj ja mudrejsia na com vlastne sme 🙂
Ahojte, súhlasím že netreba stresovať. Vôbec to neprospieva. Ja som včera dostala mrchu takže tento mesiac z toho nič nebude. Uvidíme ďalší. nechávam tomu voľný priebeh. Mám trošku obavy z tehotenstva a tak ale dúfam že to zvládnem veď som žena a tie sú veľmi silné. A inak ja som Soňa :o)
@nicolettka2126 no kocka ty mas z toho stres ale ja sa z teba tesim lebo fakt mam tusaka ze budes nasa dalsia septembrova tehulka! Uvidis dobre to dopadne! Ja zajtra vyspovedam dokyho ci pri kvasinkach su bolesti v podbrusku lebo ak nie tak 1.9. Som mala take pichanie ktore sa nedalo ignorovat a vtedy to bolo 4dpo.
@miculiatko tak teraz uz len dufat ze tvoj tusak sa splni 😀 😀
musím skonstativat ze tento posledny tyzden pred ms je asi najhorsi 😀 😀
Ale verim tomu ze mi to ubehne, v stredu a vo stvrtok som v praci od 9tej do 8mej vecera takze tie dva dni pojdu šup šup a potom v sobotu ideme buducemu svokrovi gratulovat ma totiz narodky takze aj ten den mi zbehne 😵
A zajtra ides hned rano k dokimu?? Ako hovorim ja som pri kvasinkach vobec nemala v podbrusku bolesti ja som mavala tam dole ale az take ze mi slzy tiekli...tak som zvedava co ti povie 🙂
@nicolettka2126 no tak ty mas o program pistarane.neboj vikend je tu cobydup. K musim ist najskor na sono prsnikov a potom na gynko zaniest vysledok. Takze to hned vybavim.som sa docitala tu na mk ze nieje prblem s otehu ak su to taketo bezne kvasinky no moze stat ze ich premnozenie moze uskodit spermijkam.taktiez ze to moze vzniknut ako reakcia na plodne dni!!! Vraj vytok co mame pri ovu je zasadity prijatelny pre semienka a to sa moc nepozdava nasmu prirodzenemu kyslemy prostrediu vo vnutri.aj mi to tak sedi lebo presne aj minuly mesiac som po plodnych dnoch mala mykozu aj so svrbenim a palenim.tentokrat je to bez toho
@miculiatko no vidis to takze aaaabsolutne nic nie je stratene len pekne dufaj dalej 🙂
Ty si tiez dnes 22.DC vsak? 🙂
Ja uz tiez tolko toho tu citam ze sa vzdy prichytim ze som tu hodinu 😅
Draheho mam v robote tak sa lahko pozabudnem o case 😀
@nicolettka2126 ano ano. Sme na tom rovnako.u teba si zacinam byt ista //. U mna ee. Aj ja som teraz guglila ohladom tych kvasiniek.ma to vela zien. Zaujimalo ma hlavne ci to ma vpkyv na otehu. No stale sa drzin toho ze ked ma babo prist tak pride!!
@slnieckooooo25 tiez som nazoru ze netreba stresovat a asi na to netreba mysliet ani kazdu chvilu ..a inak tiez mam troska obavy ,ale zvladneme a inak som Monika,t
@miculiatko to fakt?? 🙂 A co je dovodom ze si si az taka ista?? 😀 😀
Ani ja sama neviem na com som,takze ak sa tato tvoja predtucha splni tak ta premenujem na carodejku 😉 😀

@nicolettka2126 tesi nas 🙂