icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

kudusko
7. sep 2014

@zebrickaa Ja mam v profile 2 deticky mala bude mat 12 v novembri a maly 7 v novembri. Ja som z N.Z.

kudusko
7. sep 2014

@zebrickaa Ak ti nevadi pridala som si ta a chcem
@miculiatko porosit ci jej to nebude vadit.

miculiatko
7. sep 2014

@kudusko uz sme kamosky! Akurat som to potvrdila. Tesi ma ja som Majka😉

zebrickaa
autor
7. sep 2014

@kudusko jasne nevadi mi to 🙂

zebrickaa
autor
7. sep 2014

@miculiatko @kudusko tesi ma ja som katka 🙂

nicolettka2126
7. sep 2014

@zorilka ajooj vitaj medzi nami 🙂
Ja som tiez akurat po vysadeni antiky 🙂
Ale ja som ju brala iba rok 🙂
Tak dufam ze sa zadarilo..

miculiatko
7. sep 2014

@zebrickaa dakujem!!! Urcite napisem.inak teraz neviem co sa deje.citim take postipkavanue medzi nozkami a pobolievanie podbruska ako pred ms:O

nicolettka2126
7. sep 2014

@kudusko
@zebrickaa
@miculiatko
Zienky ked uz tak oficialne tak ja som Nika 😉
Tesiiiii ma 🙂 🙂

miculiatko
7. sep 2014

@nicolettka2126 tesi ma!!!😉

nicolettka2126
7. sep 2014

@miculiatko zlatiik podbrusko boli aj mna presne ako pred ms...no a to dnešné slabunke krvacanie utichlo 🙂 🙂
Uz je to zase take malo ruzove az biele miestami 🙂
Takze mozem zhodnotiť že za cely den to nebol ani mililiter krvicky 😵
Som zvedava ci nieco bude zajtra alebo to zmizne uplne 🙂

miculiatko
7. sep 2014

@nicolettka2126 uhniezdovanie ako vysite!!! O par dni mozes testnut.ja dufam ze nemam pms.hotova som z tohto celeho! 😉

sugarbird
7. sep 2014

@zebrickaa tak sme na tom rovnako,taktiez v utorok :D tesim tesim , takze vzajomna podpora

nicolettka2126
8. sep 2014

@miculiatko waaaaa dufam ze mas pravdu 🙂 🙂
Akurat som bola na wc a zatial niiiiic ziadne krvacanie ani spinenie tak som zvedava ci to tak ostane aj pocas dna 🙂
A nebooooj nemas pms mozno sa aj tebe uhniezduje a preto ta bolí podbrusko 😉
Bozeeeee uz nech je koniec tyzdna nech vieme na com sme 😵

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@sugarbird no sźupeeeeer mozeme to spolu zdieľať co a ako ;)

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@miculiatko držím paste!!! ;)

slnieckooooo25
8. sep 2014

@zebrickaa Ďakujem veľmi pekne za prijatie 🙂

monika123654
8. sep 2014

ahojte baby ,pridavam sa aj ja kedze august nam nevysiel 😒 prave mam plodne obdobie tak uvidime ci sa nam to tento mesiac podarilo.ale pevne dufam z hej 🙂

jetotu
8. sep 2014

@miculiatko no cauzko kočka, jak jak výsledok??? 🙂 som nedockavaaa!!! :D

jetotu
8. sep 2014

@nicolettka2126 vitja nika 🙂 ja som Peťa ;)

jetotu
8. sep 2014

baby ja mam este 9 dni do MS... ja uz neviem vydrzat, :D ano alebo nie?? sakra keby sa dalo pozriet dnu :D

enynka30
8. sep 2014

Babulky snazilky, mozno sem tato otazka nepatri...ja mam uz dve deturence,dvoch chlapov malych 🙂 a chceli by sme sa posnaxit este o tretiu slecnu 😉 tak sa chcem opytat,je tu nejaka maminka ktora sa snazi o tretie babenko? Dakujeeeem

nicolettka2126
8. sep 2014

@jetotu ahoj Peťa tesi ma 🙂

miculiatko
8. sep 2014

@nicolettka2126
@jetotu
@zebrickaa @molinka5
Tak koceny vysledok mam su to nejake posahane kvasinky!! Teda dost mozne ze ked ma tak bolelo brusko tak to nebolo uhniezdovanie ale toto☹ a teraz ma pobolieva tam dole ako pri pms. Takze zo mna asi nic tento mesiac:'( :'( :'(

sasa119944
8. sep 2014

ahojte :D mne meška mrcha 21 dni robila som jeden test a vyšiel pozitívny.. :D naliali sa mi prsia su strašne citlivé ... aa bolia ma kríže :D hlava ma dosť často boli a v stredu som objednana na gyn. :D tak mi držte palce nech všetko je v poriadku 🙂 trošku sa bojim lebo som prvý krat možno tehotna že ako to bude... :(

nicolettka2126
8. sep 2014

@miculiatko oooooo zlatik to mi je luto ☹
Ved ale este nemusi byt nič stratene ci ano??
Aj ked mas zapal aj tak sa dá otehu podla mna netvrdim naisto ale myslim ze to tak je....Hlavne nesmut hlavu hore...
Mozno sa aj ja pridavam k tebe ze asi z toho nic nebude neviem ☹ ☹

jetotu
8. sep 2014

@miculiatko ja na tvojom mieste by som to este nevzdavala... tak ci tak by bolo dost skoro na to aby to gynos videl... pockaj a sprav test jak ti ma dojst mrska.. moja svagrina pred pozitivnym testom bola na gynde- bum- mykoza... tyzden na to pozitivny test 🙂

jetotu
8. sep 2014

@nicolettka2126
@miculiatko baby ja mam napad, dajme si uplny klud od samosledovania sa :D aspon takych24 hodin.. je to masaker na psychu... sadla som do kanclu a len luskam cez Google vselijake mozne odpovede na moje otazky... 🙂 takze ja sa ozvem asi az zajtra :D

miculiatko
8. sep 2014

@nicolettka2126
@jetotu no tak nadej mozno zije no moc tomu neverim.aj minuly mesiac som mala podobny problem no vtedy ma brusko nebolelo len medzi nozkami ma to velmi svrbelo tak som si dala canesten a potom to preslo. No otehu sa mi nepodarilo.ja uz neviem co to vsetko znamena. Kazdopadne viem ze som riadne smutna a citim sa ako taka pipka lebo som cistotna nezijem promiskuitne a napriek tomu kvasinky? Citim sa taka spinava smutna a da sa mi plakat ☹☹☹

kudusko
8. sep 2014

@miculiatko Aj mna teraz nemam ani vela casu lebo maly isiel do 1 triedy a ideme do mesta ale podvecer pridem volam sa Viki byvam v NZ 🙂 😉

miculiatko
8. sep 2014

@jetotu suhlasim s tebou. Kaslem na to. Nebudem si kazit den. Co ma byt to sa stane! Toto neustale sledovanie a hypotetizovanie ze ci som alebo nie som tehu ma nici. Kakam na to. Budem sa sustredit na to aby som sa tych kvasiniek zbavila a vyliecila a tehu prestavam riesit! Baby podme do toho vsetky!