Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@kudusko kupim na vecer idem totiž do roboty po vyplatu tak hned kupim aj testiky aj ked ja si myslim ze tehu testik este neukaze nic aj keby som bola tehu 😉
@skorvankova jeeeej to vazne si mala to ruzovkaste aj ty??? 😵
A mozem sa spytat kolko ti to trvalo?? Dakujeeeeem 🙂
@nicolettka2126 ej co si 🙂 dnes som rano robila 2. a wuala dušik je tam 🙂 😉 6DPO
Zienky aj vy tam nieco vidite?Myslite ze by to uz vedelo ukazat? Som 19dc ms by mala prist 17-20.9 a ovulaciu neviem kedy som mala.
@nicolettka2126 noooooo super baba! To vyzera slubne! Este sprav ten tehu a uvidime.
@kudusko
@zebrickaa
@jetotu ja som tiez testla a nemam tam nic. Len /. Takze u mna negativne. Pockam si na mrchu a ak by neprisla tak testnem vtedy no skor si myslim ze pride vzhladom na tie kvasinky
@nicolettka2126 ano presne to som mala ja asi to bolo 5 DPO alebo 6. A trevali to len 1 den 😉
@miculiatko
@kudusko
@nicolettka2126
@jetotu baby ja vás tu sledujem, už dva dni 🙂 normálne čakám ako ste na tom, držím palce A gratulujem vám S duchmi A poz. Testami ;) my sa snažíme rok A pol (medzi tým zle onkocyto A mimomaternicove). veľa zdaru ;)
@miculiatko och moja, tak veru ze pockaj do MS, pripadne o dva dni zopakuj 🙂 tak silno ti drzim palceky!!!!!
@jetotu tak to uz mas na 99percent iste kednuz 3testiky ti ukazala druhu ciarocku 🙂 Tesim sa s tebou velmi 🙂
A u seba neviem...zase ten slabunko ruzovo hnedy vytok...takto cez den nemam nic na nohavickach iba ked idem na wc tak na papieri je..
Este keby to bolo 1den tak verim ze to je uhniezdovanie ale dnes je to uz 3.den :-/
@nynyky anoooo ja tam vidim druhu caaarecku takze potichucky gratulujeeem 😉
@skorvankova no ja to mam dnes 3.den
Takto cez den to nemam na nohavickach alebo nieco ale ked idem na wc tak na papieri to je....Ale musim posudit ze to ma uz lepsiu farbu ako prvy den ked to zacalo 🙂
Najprv to bolo cisto ruzove pptom ruzove s trosickou krvicky a teraz je to ruzovo hnede 🙂
Tak ja neviem teda..
@miculiatko zlatik podla mna este asi bolo skoro ba tehu testik 😉
Pockaj do terminu mrchy a potom testni 🙂
Ja tiez sice dnes kupim tehu test no urobim si ho asi az v sobotu na termin ms....aj ked to asi budu najdlhsie dni v mojom zivote no musiiiiim vydrzat....
@jetotu
@nicolettka2126 nemam taku funkciu uz teraz som ju len upravila aby sa dala dobre vidiet. Tak ja neviem baby je mozne aby tak skoro tam daco bolo? A dnes rano ked som robila dalsi tak nebolo nic len po dlhsom case zase nieco este slabsie jak vcera
@nynyky a robila si dnes takej istej znacky ako mas na fotke? Ak ano mala by tam byt aj dnes druha ciarocka :-/
Pockaj par dni a testni znova podla mna.
@jetotu budem testovat v sobotu rano v den mrchy a kupim si inu znacku testu lebo tento gravitest mi tam robi tskych priesvitnych duchov ktori po par hodinach zmiznu. Jaaj ale aj tak som posmutnela a fakt neverim ze mi to tento mesiac vyjde.
@nicolettka2126 no mozme testnut v sobotu spolu. Uprimne ti prajem //. Ja som zostsla taka smutna ale mala by som si hlavu zamestnat niecim inym lebo sa zblaznim. Je mi tazkko.aj koli tym kvasinkam aj koli tomuto mojmu celemu snazeniu. Myslim ze to nijam nevedie takto sa tryznit
@nicolettka2126 ano bola to ta ista znacka.
@miculiatko aaale co si pipi ?? ;')
Nebud smutna je este skoro na tehu zestik ber to tak ved sme este len 23.DC 😉
Treba vydrzat minimalne do soboty a potom sa uvidi 🙂
Dovtedy netreba robit zavery 🙂
Takze klidek a usmievaj sa mysli na to ze ak mas v brusku mimco tak da mu nepaci ze si smutna 😉
A aky testik si budes kupovat?? Ja tiez nechcem gravitest v minulosti mi tiez robil tych priesvitnych duchov a o tych ja zeda nemam zaujem....inak jedna kocka tu na konikovi predava testiky a ak aj su na nich duchovia tak je vidno ze su pekni ruzovi...rozmyslam ze by som aj od nej zobrala no neviem ci by to stihlo dojst do piatku....
@miculiatko Ahoj moja aj mne vysla / ale teraz som si tu fotku dala do negativu a nieco sa mi tam mari ja sprosta skoro testla skus si tu fotku dat do negativu a uvdis 🙂
@nicolettka2126 neviem aky testik kupim no asi by som brala kazetovy. Je drahsi tak si myslin ze aj spokahlivejsi. Neviem este sa rozhodnem. Urcite sak nekupim mamatest ani gravi. Skusim nejaku inu znacku. Mozno aj to pepino z dm ale vraj aj trn robi falosnych duchov. Ja som dnes taka zdepkovana.v pidstste od vcera. Tak velmi dufam ze sa nam to pidarilo tento mesiac a bodaj by si mala pravdu ze mam v brusku mimi. Krasne si mi to napisala sa usmievam na mobil.mala by som sa tesit ze je dnes tak krasne vonku ja mam volno v robotke. Ked ja som take tupelo😀😀
@kudusko aj ja som dala do negativu ale nic. Nevadi ved je to este pri skoro. A mozno ani niesom tehu.
@nicolettka2126 supeeer tak vecer budem nedockavo cakat 🙂 ako si dopadla s tehu testikom.. podla mna sa pomalicky v tichosti mozeme tesit ze mame dalsiu tehulku 🙂 supis
@miculiatko neboj mojka este stale je tu cas kedy sa mozu ukazat // ciarky 🙂 vies ze drzim paste stale 🙂
@kudusko ja som to zle nemyslela 🙂 len som skonstatovala ze aj ja som mala ruzovkasty vytok aj ovu testy kazdy den sa zosilnovali a na konec dosla mrcha a tak som tomu nechcela verit az som aj tehu test robila napriek mrche a nic :( ale verim ze som jedna z mala ktora to takto mala a babam zelam len dve krasne ciarocky 🙂
@miculiatko ano vonku je dnes velmi pekne akurat sa chystam spravit si kavicku a sadnut von na dvor--pridaj sa ku mne 🙂
Ja som tiez take tupelo takze sme dve 🙂 🙂
Mavam chvile kedy.verim tomu ze vsetko naznačuje tehu a niekedy na mna pride depka a vsetky priznaky pripisujem bliziacej sa mrche
....Aj ma to laka zbehnut teraz do lekarne a spravit tehu testik no vseobecne na 23.DC mito oride velmi skoro a plus este by to ani nebol ranny moc....takze ja to vidim tak ze dnes testik kupim ale urobim ho az na vikend...Jaaaj a v predoslych spravach som sa sekla, termin ms nemam v sobotu ale v nedelu 😅
@zebrickaa juuuuj no bodaj by si mala pravdu bola by som najstastnejsou zenou pod slnkom 😀
Ale zlatik testovat nebudem dnes ale az na vikend 🙂
Dnes len kupim testik 🙂
@zebrickaa Jasne co ma byt to bude ja teraz testnem az 11-12.9 Ms mam dostat 12.9 a sa cudujem ze som tam mala ducha lebo mne zvykne len po 4dnoch ked meska ukazovat a teraz som si dala do negativu a videla som slabu ciarocku tak uvidim aka bude ak bude vo stvrtok alebo asi az v piatok aku budem mat nato naladu podla toho inac som chcela dat fotku ale mojej dcere som dala lepsi telefon moj nema usb koniec moznoze zajtra to sem dam a poviete ci som to len ja videla alebo aj vy 🙂
@zebrickaa no este stale neni nic stratene doknca ms nemusi ani prist. Ostava len cakat. Uz mi je trosku lrpsie akurat som bola na sono prsnikov aspon tam je setko ok a teraz sedim na gynko a cakam kedy ma zavola dnu abt sme poriesili tie kvasinky.a samozrejme vyspovedam mudr:-😀
@nicolettka2126 aj by som si dala kafeee ale ako som uz pisala absolvovala som vysetrenie.dam si poobede ked pridem domkov.😉 co sa tyka testovania neurob taku istu chybicku ako ja netestuj tehu testom. To dame az cez vikend. Ja mam ms dostat 13 takze ty nakoniec 14eho. Nevadi. Den hore dole nic neznamena. Len aby nedosla!!

@skorvankova Dakujeme a prajeme detickam vsetko dobre aby rastli a boli zdravi 😀 🙂