icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

nicolettka2126
9. sep 2014

@miculiatko drzim palce u dr 😉
Ak bude mat naaaaahodou viac casu tak sa skus opytat aj na to uhniezdovanie kolko by to cca malo trvat budem ti moooooc vdacna 😉
No som dost pevne rozhodnuta netestovat takze myslim ze to vydrzim 🙂
Ved vikend je tu raz dva 🙂

miculiatko
9. sep 2014

@zebrickaa no este stale neni nic stratene doknca ms nemusi ani prist. Ostava len cakat. Uz mi je trosku lrpsie akurat som bola na sono prsnikov aspon tam je setko ok a teraz sedim na gynko a cakam kedy ma zavola dnu abt sme poriesili tie kvasinky.a samozrejme vyspovedam mudr:-😀
@nicolettka2126 aj by som si dala kafeee ale ako som uz pisala absolvovala som vysetrenie.dam si poobede ked pridem domkov.😉 co sa tyka testovania neurob taku istu chybicku ako ja netestuj tehu testom. To dame az cez vikend. Ja mam ms dostat 13 takze ty nakoniec 14eho. Nevadi. Den hore dole nic neznamena. Len aby nedosla!!

kudusko
9. sep 2014

Baby nasla som doma starsi telefon ale na tomto to menej vidiet ako na zivo ale posudte tazko este ja mavam neskoro ovu ale ja tam volaco vidim uvidime o2-3dni a dost blbo som to odfotila.

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@nicolettka2126 jaaaaaaaaj 🙂 ale aj tak budem napato cakat na vysledne foto 🙂 neviem sa dockat aj za vas baby 🙂
@kudusko
@miculiatko ja som bola na obede tak asi uz si aj vybavena u gynek...ako si dopadla?

miculiatko
9. sep 2014

@nicolettka2126 @kudusko @zebrickaaa @jetotu takze baby dr tam dnes nebol dostala som od sestricky recept na lieky na kvasinky no mam si ich zacat davat az po mrche keby prisla. Vyspovedala som sestricku velmi fajn pani ktira mi povedala ze kvasinky vobec nemaju vplyv na otehu. Je to uplne bezna vec s ktorou bojuje takmer kazda z nas. Pytala som sa na tie moje bolesti co som mala po plodnych dnoch vraj to moze mat suvis s neskorsou ovu alebo uhniezdovanim. Uhniezdenie trva 3-5 dni. U kazdej je to inak. Taka bola zlata ze chcela aby son jej v pondelok zavolala ci mrcha dosla. Hovorila mi tiez ze tie moje bolesti urcite neboli z kvasiniek. Takze to mihlo byt uhniezdenie. No kocky takze moja nadej zije. Idem do lekarne po lieky a dalej cakam! Kocky toto je taky napunavy mesiac !!!

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@kudusko ked tak silno prikukam tak tusim veru aj vidim // 🙂

nicolettka2126
9. sep 2014

@miculiatko anoooo anooooo ja som zo vedelaaaa!!!!!!! 🙂 🙂
Tak vidis tvoje bolesti nesuviseli s kvasinkami jupiiiii 🙂 🙂
Tak uz len vydrzat do vikendu a uvidime co nas caka 🙂

kudusko
9. sep 2014

@zebrickaa no na mobile je to silnejsie len tym ze sa to zvacsilo je to taketo ale ja mam uz od ovu pocit ze to vyslo ale na 100% budem ked mi ikaze pekne ciarky ako v maji ale to mi uz meskal 1 tyzden az potom bola silna ciarka takze aj toto je super nato ze mam dostat az v piatok 🙂 😉
@miculiatko super tesim sa stebou uvidis budu tam 2 ciarky lebo tie iste bolesti mam ja ako ty 😉 😉

miculiatko
9. sep 2014

@kudusko co si sa tam mari aj mne! No kazdopadne testuj aj nadalej ci to silnie. Joooj keby tak chcelo silniet! Drzim silno prsteky
@nicolettka2126 som rada ze to nebola bolest z kvasiniek.uz sa ani necitim zle kvoli nim.osobny rizhovor s odbornikom bol perfektny a tesim sa ze v nasom zdravotnictve su aj takito ludia.sestricky som sa pytala na vselijake doplnky ktore zeny zvyknu uzivat pred otehu ze co na to vravi a povedala mi ze ona nie je toho zastancom ze je to len biznis.pytala son sa na kyselinu listovu ci je to vhodne yzivat a pivedala mi ze samitnu kyselínu ano no bez inych vitaminov v tabletkach.ciste len kyselinu.ostatne vitaminky najdeme v akyrat dozretom ovoci zelenine. Vraj nezijeme v biede ze by sme do prirody museli takto zasahovat

nicolettka2126
9. sep 2014

@miculiatko no som rada ze ti to takto pekne vysvetlila a ze konecne sa ti vratila nadej 🙂 🙂
Fuj inak mne je od rana tak vselijak nejako divne...zobudila som sa s pocitom ze mam cely žalúdok v krku a doteraz to tak citim...Zjedla som jeden muffin a som totalne napraskana uz ten posledny kusok sok nasilu do seba dala....A hlava ma tak neskutocne boli ze som si musela dat paralen inak by som sa zblaznila...no este nezabera...uffff

timuska26
9. sep 2014

Ahoj baby, tento mesiac dajak nedorazila ovulka, zvyknem mavat obrovsku chut na sex a mensie bolesti, silny vytok a teraz nic, po ms sme mm mali hned snazilkove dni, tak mozno sa zadarilo, lenze mna chytila nenormalna unava, nevladzem, doslova som ko. neviem ci nemam ist ku endokrinologicke, kvoli stitnej zlaze.

patricia128
9. sep 2014

@zebrickaa No,,super,, ešte som ráno nestihla ani testovať a došla ta poondiatá mrcha...:((...Ja už neviem či sa toho dieťatka nikdy nedočkám ☹

kudusko
9. sep 2014

@timuska26 Ahoj moja a kedy mas dostat lebo aj ja asi 2 dni dozadu som unavena mam dostat 12.9.

miculiatko
9. sep 2014

@nicolettka2126 nelezie na teba nieco? Ci myslis ze by to mohli byt tehu priznaky? Ved uvidime. Skus odychovat alebo si zdriemni ak sa ti da. Ja som sa akurat zahrabala vo svojej kvetinivej zahrade tak ani nemyslim na tehu veci.som upokojena a depka nacisto zmizla.veeelmi sa tesim z teba a jetotu. Nadejne tehulky!

miculiatko
9. sep 2014

@kudusko hrooozne som zvedava na piatok vtedy mam akurat meniny tak dufam ze mi sprijemnis sviatocny dnik dobrou spravou ze mrcha neprisla. Ja mam dostat v sobotu a nika zase v nedelu. No riadne toto vsetko prezivam a soom hroooozne zvedava.

nicolettka2126
9. sep 2014

@miculiatko ee nelezie na mna nic hrdlo uplme super ani zacervenane nie je po nádche ani stopy 🙂
Len ta hlava uz druhy den pobolieva...S ten pocit ze mam cely zaludok v krku rano to je pre mna novinka pretoze mozem vyhlásiť ze za cely zivot (teda aspon co si ja pamatam)som vracala asi 2-3krat..
Ani na vracanie mi nebýva dokonca ani ked zjem nieco co mi nesadne vtedy ma max prezenie a mam krce v bruchu...Takze neviem...Ale nesustredim sa moc na to, teda aspon sa snazim 😅
A uvidime teda co vikend prinesie man vsetkym 🙂
Mame to pekne po rade @kidusko v piatok termin ms ty v sobotu a ha v nedelu s verim tomu ze ani jednej z nas nedoraziiii 🙂

julypetkova
9. sep 2014

@gabininka no dnes sa mam sqele,robila som ovu testy prvykrat v zivote a pekne vysli ciarky ,tak sme uz dnes s manzelom zacali snazilkovat ,a budeme pokracovat asi este dva tri dni a uvudime potom o dva tyzdne ci z toho nieco bude 😉

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@patricia128 to mi je moc luto :( :( :(

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@timuska26 :( ja som si prvy krat tento mesiac zacala robit ovu testy mala by som mat ovu dnes az stvrtok a robim v nedelu test slaba ciarka, vcera slaba a dnes ziadna. Som v soku vzdy ju mavam na cas ako hodinky :( ale pritom citim nafuknute brusko, mierne bolesti aj chut je ale... Ja nechapem... Uz zacinam byt unavena :(

patricia128
9. sep 2014

@zebrickaa Už má tá mrcha riadne hnevá...vždy dojde jak taká trápna hus..keby raz nedošla by som bola radšej, niekedy ma to už prestáva baviť...dúfam a nakoniec nič z toho 😢

miculiatko
9. sep 2014

@nicolettka2126 no kocka zase ma len utvrdzuhes v mojej predtuche. Niezeby som ti priala tazkosti to nie..ale potichucky sa zacinam teskat😉
@zebrickaa hlavu hore dievca! Ked si z tychto veci okolo tehu unavena nechaj to tak. Viem ze sa to lahko hovori ved aj ja vcera a dnes rano hlava zdepkovana. Skus si najst nejaku cinnost co ta zamestna. Napriklad ja som po sto rokoch zkultivovala moju kvetinovu zahradku potesila som sa kvetmi ktore len tak hyria farbami. Su aj ine radosti ako //. Takto sa zamerne nicime (neboj ja tiez) a vdaka tomu si tehu len oddalujeme. Nase organizmy nie su blbe...velmi vedia ze nieco neni ok a mozno aj preto sa tehu brania tak ako vedia. Hlavu hore dievca! Drzim palce nech ta smutok unava a vsetko zle opusti.

kudusko
9. sep 2014

@nicolettka2126 niky a ty kedy testujes kedy budes doma? Tesim sa ked mi ukazes tie 2 ciarocky 🙂 😉

nicolettka2126
9. sep 2014

@miculiatko no dufam ze mas spravnu predtuchu zienka moja 🙂 🙂
Uz mam kupene testy akurat som bola v lekarni.Kupila som woman secret kazetovy a pre istotu 2kusy 😀

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@miculiatko toto som potrebovala citat 🙂 dakujem 🙂 asi fakt uz prilis sme posadnute mat dieta az si to naozaj oddalujeme :( idem si pozret tv a prcitat knihu po sto rokoch. Lebo je to s nami ako na kolotoci hore dole. Posielam <3 🙂

nicolettka2126
9. sep 2014

@kudusko mojka ja az cez vikend budem testovat 🙂 Ak ma teda nepredbehne mrcha co pevne verim ze nie 😀
Zajtra pozajtra som v praci tak to mi raz dva zbehne a potom uz je tu vikend šup šup 🙂

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@patricia128 co by ine za to dali keby im prisla ale nech nas potesi koncne ze nepride 🙂

patricia128
9. sep 2014

@zebrickaa No veď to je to že tie čo by bábo chceli nemajú a tie čo nechcú majú

susana1212
9. sep 2014

Ahojte..som tu nova.. s manzelom sa snazime uz viac ako pol roka a zatial nic... brala som 7 rokov anti lindinette.. a neuzivam od Februara.. skusame kazdy druhy den.. zacala som brat folic acid.. ale menstruaciu mam stale nepravidelne... poradte nieake triky..dakujem

timuska26
9. sep 2014

@kudusko no ja mam este 2 tyzdne do ms, ale mi je hrozne, aj nevolno mi je uz a prsia, no hroza. viem, ze je to skoro, ale som dost citliva.