icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

timuska26
1. sep 2014

@7rebeka11 ja som to uz chcela vzdat, ale manzel ma prehovoril

alby2014
1. sep 2014

Ja uz tri mesiace srotujem Femibion... mam len obavy, lebo som mala nepravidelny cyklus, stacilo trochu stresu a cyklus bol fuc, posledny rok ho mam vsak pomerne pravidelny.... doktor mi poradil schudnut dala som dole 7 kil a asi 1x v zivote som mala cyklus na 28 dni...A ovulaciu mi da telo vyrazne najavo, takze nic nemeriam....:D

timuska26
1. sep 2014

@alby2014 no ja femibion tiez uz 3 mesiace a tak mi zriedila krv, ze ked sa porezem, nie a nie sa zastavit, si normalne musim davat viacej pozor.

adrika91
1. sep 2014

Ahojte aj ja sa pridávam ....snažilkovali sme aj minulý mesiac ale MS zatial nedorazila aj ked testy sú negatívne , začínam mať obavy aby to nebola cysta 😒

kaprkapr
1. sep 2014

@timuska26 ja si opakujem,ze par,ktory ma pravidelny sex ma kazdy cyklus len 20% sancu na otehotnenie,cize otehotniet do toho pol roka je "normalne",potom zacnem nariekat.takze aj vy mate este nejake pokusy.ak to nevyjde tento mesiac,ten dalsi uz urcite 😉

timuska26
1. sep 2014

@kaprkapr ked tento mesiac sa uz nepodari, tak neviem co bude, bolesti od endo mam dost silne, aj ked predycham, len ma to dost vycerpava a ako neberiem hak tak som naladova, boze kde je to pozitivne myslenie.

kaprkapr
1. sep 2014

@timuska26 no presne treba co najskor zacat pozitivne mysliet.babatka si vyberaju stastne mamicky 🙂

timuska26
1. sep 2014

@kaprkapr no doteraz mi to aj islo, ale posledne dni iba revem, mali sme potajomky svadbu, svokra nam oznamila, ze nam neda peniaze, akoze ani sme necakali, kazdemu sme oznamili, ze potrebujem pokoj a klud, bo mam bolesti a nechcem brat tabletky proti bolesti a nie a nie aby nam dali pokoja. som v koncoch, maly ide prvykrat do skolky, z toho som smutna, esteze chlap bude doma 4 dni teraz

mia501
1. sep 2014

ahojte baby, pridavam sa aj ja k vam, a dufam,ze tento mesiac sa konecne zadari 😵

mia005
1. sep 2014

Ahojte,pridavam sa aj ja.som po dvoch potratoch a snazime sa zatial bezuspesne 7mesiacov..pevne verim,ze september uz bude uspesny.dnes som 1DC..

kaprkapr
1. sep 2014

@timuska26 vies co na ostatnych sa vykasli a sustred sa na seba a to ze coskoro pride babatko.verim,ze za drobcekom ti bude smutno,ale na druhej strane budes mat viacej casu pre seba a aj na manzela.a tu endometriozu musis nejako riesit s lekarom ci to sa len tak nechava?

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@7rebeka11 tak to verim tiez by ma to sklamalo pri maratone :( ale isto to teraz uz vide 🙂 drzim palec
Tak lahko sa to pise ale viem je tomtazke sama to zazivam :( my sme tiez prvy krat tak kazdy druhy den tento maraton asi tiez tak 🙂 a pocas ovu asi kazdy den 🙂))

timuska26
1. sep 2014

@kaprkapr ved nie pre peniaze sme sa brali, ale ze sa milujeme a uz dost dlho sme spolu a vlastne aj preto aj potajomky aby bol klud, no ale co narobim.
endo zatial dobre, casto chodim ku gynekologovi, len som necakala, ze po vysadeni hak budem mat take bolesti, alebo lepsie uz som si odvykla od bolesti, preto to teraz tazsie zvladam a mam na krcku maternice allen masters syndrom, co tiez vyvolava bolest, tak na prd to je. no ked otehotniem tak vsetka bolest sa strati a bude mi dobre.

timuska26
1. sep 2014

@kaprkapr potrebujem terapeuta a nie modrykonik 😉 , ale zas je dobre sa vyrozpravat a prist na nove myslienky

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@mia005 🙂 ja som dnes 5DC

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@timuska26 to mas pravdu niekedy velmi pomoze vyrozpravat sa 🙂 🙂 tak kludne pis mne to pomaha velmi

timuska26
1. sep 2014

@zebrickaa no to je dobre, bo chlap uz ma iste dost zo mna

mia005
1. sep 2014

@zebrickaa uz nech sme aspon 14DC 🙂

gabuska01
1. sep 2014

aj ja sa presuvam zo snazilky, jul, august na september 2014....tak snad sa tento mesiac podari... 🙂 Drzim palceky aj Vam 😉

nika006
1. sep 2014

@zebrickaa sme na tom rovnako len ja zas vcera som sa dozvedela ze som tiez v 8tt potratila na pohotovosti gynek.ale musime mysliet pozitivne zvladneme to 😉 a potom sup smelo do toho 😊

radka752
1. sep 2014

Ahojte. Ja som dnes 15 DC. Ovullka podľa testov aj BT prišla, aj sa snažili a teraz už len vyčkať. Beriem aj Inofolic a pila som Alchemilku. Tak snáď to konečne vyjde. Inak teraz v septembri idem aj na preventívku ku dokymu tak som zvedavá čo na to všetko povie.

mia501
1. sep 2014

@zebrickaa
@mia005 juuj baby idem medzi vas, ja som 3 DC 😀

nicolettka2126
2. sep 2014

Babyyyy pridavam sa aj ja sice s malilinkou dusickou kedze sa nesnazime ale akurat nedavno som vysadila HAK a nechavame to zatial na "osud" 🙂
Dnes som 16.DC a som hrooozne nedockava lebo by som sa velmi potesila takemu malinkemu uzlicku 🙂
Drzim vam vsetkym palceky aby vam to vyslo a dufam ze ma medzi seba prijmete aj ked nie som oficialne snazilka 🙂

kaprkapr
2. sep 2014

@nicolettka2126 ahoj a vitaj 🙂 vies co,je super ze nie si tak uplne snazilka a ani sa nou nestan.radsej si robenie babatka vychutnavaj a ber to ako nadherny bonus,ktory pride po prijemne stravenych chvilach 😉 ja viem o com hovorim,ja som tuzbu po prvom babatku premenila tak trochu na maraton v sexe a pocitani dni a doteraz si to vycitam.vyrobu druheho si planujem uzit! a velmi sa budem snazit aby sa to nezvrhlo 🙂

jankik
2. sep 2014

Babenky aj ja sa k vam pridavam, je to deprimujúce, ked človek kazdy mesiac dúfa, že kramy nedôjdu a kazdy symptom premiena na nadej... mne teraz bolo tak zle na žalúdku, na vracanie, som si myslela, že wau a potom to bol len predmenštruačny syndrom... :( ale hlavu hore, kde je vôľa, tam je cesta...🙂

nicolettka2126
2. sep 2014

@kaprkapr jeeej dakujem za privitanie dakujem pekne som rada ze to beries za plus...Mame este totiz 2pozicky ktore nam padnu z krku az za 2 roky tak teraz po vysadeni HAK sme si povedali ze sa nebudeme nijak chranit ale ani snazilkovat..A uvidime ako nam to osud pripravi 🙂
No a ak by sa do tych 2 rokov nepodarilo nahodou nic tak potom by sme začali az naplno snazilkovat 🙂
Ale bola by som rada ak by sa zadarilo..Vravi sa ze po vysadeni tabletiek je aj vacsia sanca tak uvidime 🙂

jankik
2. sep 2014

@nicolettka2126 moja kamoška po vysadeni hned do mesiaca otehotnela a to jej doktor hovoril, nech počka aspon 3 mesiace, ale zadarilo sa nečakane...

zebrickaa
autor
2. sep 2014

@timuska26 to poznám môj muž má somnou veľkú trpezlivosť ale miestami už ani nie :( čo ho aj chápem
@mia005 už by sme mohli byť aj 25DC a vidieť na teste // 🙂 aké by sme boli veselé 🙂
@nika006 to fakt? :( to mi je moc lúto a to včera? :( :(
@mia501 vitaj medzi nami 🙂
@nicolettka2126 držím palec!!! nech nepríde ms 🙂
@jankik vitaj 🙂

Úspešné hlásim včerajšie zahájenie maratónu a nohy hore 😎 😎 😎 😎

Baby musíme byť pozitívne i keď je to ťažké miestami až deprimujúce, ale verím, že to spolu zvládneme a čoskoro si budeme posielať foto našich // testíkov 🙂

mia005
2. sep 2014

@zebrickaa tak ja som chcela byt v tej prijemnej faze snazenia 😀 ale ani taky 25DC s // nie je na zahodenie.momentalne som 2DC a brufen uz mam v sebe 😒

jankik
2. sep 2014

@zebrickaa dakujem za privitanie,,,inak mysliš, že tie nohy hore pomôžu