Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko 🙂
@nicolettka2126 no je to cele na zblaznenie toto cakanie.dnes cestou domov z robotky som sa tak v duchu rozpravala sama so svojim ja ze ci mam alebo nemam malicke drobca v sebe alebo nie. Velmi by som si zelala aby sme ho tam mali vsetky. Boze...cele na hlavu toto.
@jetotu mojaa nemaj depku!!! Ja ani neviem co je to biochemicke tehotenstvo. Dobre to dopadne!! Musi a to kazdej z nas. Nestresuj sa. Fakt to nepomaha. Nerobi to dobre ani jednej z nas. Mna napriklad dnes obcas pobolievalo brucho napriklaf teraz sa neizyva no ked sa ozve tak ako pri pms. Tiez mam obavy ze pride ms no ked pride...na chvilu sa zlozim no svet sa nezruti. Raz k nam mimi príde. Len hlavne nehadz flintu do zita!!
@molinka5 nooo kocica! Uz si mi tu chybala a ty si tisko cakala na plodne dnicky !!! 😀😀😀 takze podme do toho kym my budrme od stvrtka do pondelka zasypavat tieto fora fotkami tehu testov a dufam ze pozi!! Ty budes plodit aj s tvojim drahym. Drzim prsteky!!!
@miculiatko veru veru cakala som ich a vyzera,ze prisli, tak som rada. Ano, presne, vy budete testovat a mna caka maraton 🙂🙂🙂 ale neboj, budem sledovat tie vase testiky a drzat prsty, aby co najviac ich bolo pozitivnych.
@miculiatko skoda, ze som sama a vas testujucich je viac...je mi trosku smutno 😝
@molinka5 ale nie si sama!!! Ved mas nas!!! Nemysli na blbosti ( vraj sama !!! ) a sup sup do postielocky pracovat na mimcu. Pekne v kludiku si to uzi. My si " uzivame" toto dlhanske cakanie.
@miculiatko hej, hej, mam vas, to je super, je fajne, ze si takto pomahame!!! To je pravda, ze to snazilkovanie skor ubehne ako to cakanie. To sa zda nekonecneeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂
Pojdem ,pojdem 😉
@molinka5 nooi som rada. Ja aj keby som chcela keksikovat nemozem.moja polovicka ma nocnu ja zase rano idem do prace a vidime sa az zajtra poobede. No cisty ded. Robota je najlepsia antikincepcia!!!😀
@jetotu kocka moja posielam takto virtualne dobru energiu aby ti rano ktore je uz o par hodin testik ukazal //. Silno drzim palce. Zacinas nasu testovaciu snuru tak zelam aby to bolo tak ako si vsetky zelame lebo ako sa hovori dobry zaciatok este lepsi koniec!!!!
@nicolettka2126 v banke 🙂)) a je tomhrozne nudit sa, radsej by sommsa nezastavila ani na wc 🙂
@jetotu aaaaaaa takze rano testik??? Uz opat nebudem spat od napatia 🙂
@miculiatko veru bola som si fat jogu a az teraz som sa tu ocutla 🙂 musim to nasilim obmedzovat 🙂
@zebrickaa noo ja som tiez dnes obmedzovala ale aj tak som sem zavitala. Pracu som vsak pocas tej 12ky v pohode urobila 😀 jetotu nam spusta retazec testovania!!
ahojte mam na vas otazocku. Bola som dnes u lekara lebo mam bolesti v podbrusku v celom uz skoro 4 tyzdne , MS mam dostat az buduci piatok ale zobral mi krv. Vravel ze sliznica ma 7mm ( vobec netusim ako to ma na to vplyv) Snazime sa o babo dlho. Priznaky ine no neviem ci si to nenamyslam. Spravila som aj test ale je negativny tak ja neviem. Aky je Vas nazor? alebo co by ste si o tom mysleli? Dakujem Vam za kazdu odpoved.
Baby ja som nedavno dorazila z robotky iba som stihla sprchu a veceru tak som vam prisla aspon popriat dobru nocku a krasne snicky 🙂
@jetotu zajtra hnes ráno cakame tvoj testik 😉
ahoj kocky,my s manzelom sme uz popracovali na babetku,tak uz len to nekonecne cakanie ma cakaaaa 😝
@miculiatko ahojte babenky aj ja pokracujem zajtra robim aj ja ale neviem kedy lebo zajtra mam nabity program vsak ja sa ozvem 😉
@julypetkova Aj nas kedy mas dostat?
ahojtee...my sme sa tiez v auguste snažili a ta sprosta mrcha mi prišla :/ po skonceni sme sa prakrát snazili a 18 by som mala dostat MS....dufam ze uz konecne nepriiiiide.
Ahojte, kocky, tak sa k vam pridavam. Mame dvojrocnu dcerku, o ktoru sme sa ani velmi nesnazili a je tu - zdrava a krasna 😉 a sme si naplanovali, ze po julovej dovolenke zacneme - no a podla vsetkeho som hned zavcasu o plod prisla- mala som komplet vseeetky priznaky, no zrazu mi vsetko odznelo, najma ta nevolnost a nolesti v podbrusku a zacala som na 23DC silno krvacat, inak mam pravidelny 28DC cyklus.. tak som z toho chvilku bola nestastna, ale priroda vie, co robi. Doki odporucil pokracovat v snazeni no a aha, dnes je to 28DC, rano skusim testnut, ak vobec na to budem mat odvahu 🙂
@miculiatko dobre ranko tomu ver rano vstanem este mam oci zalepene a uz tu tukam ;) ;)
Ahojte baby.....ja som takaaaaa koza!!!!!!
Nevydrzala som to a urobila som si ten woman secret test dnes...
A po druhej ciarke ani len naznak ☹
Takze podla mna bude pravda to co si myslim ja....Ze to spinenie a bolesti podbruska mi spôsobilo to vysadenie HAK ☹
Cize mozno mam teraz poblaznene telo a toto spinenie chce byt mrcha.....ach jo, a to som sa zacinala tesit 😢
@nicolettka2126 ale moja nerob este unahlene negativne zavery 🙂 kym mrcha nepride nie je nic stratene 🙂 hlavu hore, ja uz testom neverim...podlahla som dva mesiace po sebe nimi a tento mesiac uz neverim...mam 100% ovu a testy dve znacky mi ukazuju ze ne, ale viem 100% ze ju mam ved si poznam telo 🙂 tak hlavu hore no stress
@miculiatko a ja už som aj v robote a zas tu len čumim 🙂)) droga neskutočná 🙂
@nicolettka2126 aleee alee. Citala som tu na mk skupinu ze po kolkych dnoch vam test ukazal // a baby tam pisali rozne casy a datumy od ovu. Teda nic nie je stratene. NAJLEPSIE JE TESTOVAT V DEN MRSKY takze teraz sa vobec netrap. Vela kociek po vysadeni hak boli hned tehu. Nezufaj!!

@ miculiatko @jetotu @zebrickaa @kudusko no ja som 10 DC a podla apky mi zacinaju plodne dni. No asi je to pravda lebo uz sa objavil kusok aj hlien, tak hadam to bude onco 🙂