icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

24sisi24
10. sep 2014

@jetotu ale neviem co si mam mysliet je to skoro aby som bola tehu myslim ze by som este mrchu mala dostat nie? Pochybujem ze by sanam to takto skoro podarilo ale mavam pravidelny 28 dnovy cyklus tak neviem. Mame 1.5 rocneho syna a chceli by sme sestricku

miculiatko
10. sep 2014

@nicolettka2126 tak tomu ver ze su napinave. Ja som tiez v praci az do puatka takze nie je az tolki casu na depky a stresovanie sa. Doma by som to uplne inak prezivala v robote to beriem tak povrchnejsie. Dufam ze ma mrcha nepredbehne pred testovanim. Dufam ze N E P R I D E!!!!

nicolettka2126
10. sep 2014

@miculiatko ja sa tiez prave tohto bojim ze skor jak stihnem testnut dorazi mrcha....to ma asi fakt na mieste poraziiiiii 😀

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@jetotu som zvedavaaaa ale myslim, ze u teba to je jasna vec uz 🙂 ale clovek nikdy nevie

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@jetotu aj ja pouzivam tie clear tie mi pridu spolahlivejsie ako pasiky ale mam aj tie doma teraz v zasobe nakupene taky mix 🙂 kolko vychadzaju u kamosky v lekarni? ja som teraz kupovala v tesco lekarni a celkom ok cena bola

miculiatko
10. sep 2014

@nicolettka2126 nebooj ty si horuci kandidat na meskajucu mrchu!!

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@nicolettka2126 no mne napriklad tie woman secret ukazovalo minuly mesiac ok uvu ale tento mesiac mam tie rapiclear a ten mi neuakzue ovu vobec :( ja uz asi koncim s celymi testami uz som to tu raz pisala ze netestujem ale nechala som sa zmotat aj tento mesiac a mam hlavu jak balon uz z toho 🙂)))
ja som v robote ale nuda neskutocna takze len nura po nete kraviny 🙂))

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@miculiatko este mam jeden ovu test doma tak ho bud dneska vecer alebo zajtra urobim a tym s nimi koncim potvory testovacie 🙂

nicolettka2126
10. sep 2014

@zebrickaa a kde robis zlatik?? 🙂
Aj ja sa chcem nudit v robote 😀

nicolettka2126
10. sep 2014

@miculiatko ufff ufff ty si si uz riadne ista mojim stavom pocuj 😀 😀

jetotu
10. sep 2014

@nicolettka2126
@zebrickaa
@miculiatko no babiky dnes som jak pes tak som z kanvlu vybehla sa pivozit po meste a hla..schneider lekaren.. no kirca musela som ist kupi tie GS mamatesty :D

nicolettka2126
10. sep 2014

@jetotu huraaaaa 🙂
A kedy budes testovat?? 🙂

jetotu
10. sep 2014

@nicolettka2126 asi zajtra rano :D

nicolettka2126
10. sep 2014

@jetotu jupiiii tak husenka testovania nakoniec zacina uz od zajtra 😉 🙂
Tesim tesim, kazde rano od zajtra az do pondelka budem vstavat plná zvedavosti co tu nájdem 😀
A pobrusko ta neboli??? Mna hej ale je to znesitelne len uz asi 4.den to trva 🙂
Tak som zvedava 🙂

jetotu
10. sep 2014

@nicolettka2126 praveze boli boli a prsa ani nevravim, nemozem lezat na bruchu..a som ako balooon 🙂 tak ja ti neviem, ja uz sa bojim toho :D

petuskaa1
10. sep 2014

baby mozem byt tehu a test mi ukazuje ze nie?mam vsetky priznaky 🙂

jetotu
10. sep 2014

Prepac @petuskaa1 ale ked ti test nepotvrfil my teda urcite dovnútra nevidime 🙂 ak ti meska, treba pockat a o 2-3 dni test zopakuj. Ak ti mrska nedojde sup k dr.

miculiatko
10. sep 2014

@zebrickaa presne tak kasli na testy. Ja tiez lutujem ze som robila ten tehu. Co ma byt bude aj bez testov😉
@nicolettka2126 som striga a este o tom neviem. Co ine by to mihlo byt ak nie tehu? Ak ty nebudes mat //tak fakt nikto 😀

@jetotu aj ja mam mamatest gs. Taky ruzovy. Ja ho robim v sobotu 😉 super tesim a zelaaaam //!!!
Kuaaa zacina ma boliet podbrusko aki pri pms.☹

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu zabudla som kolky si dc?? Boooze na kazdy den az do pondelka nas cakaju ocakavania v podobe //! Taaak velmi si zelam aby nam to krasne vsetkym vyslo

patricia128
10. sep 2014

@miculiatko zatiaľ s lekárom nie, myslím, že je to priskoro..cyklus mám pravidelný...no uvidím budúci mesiac..a ty ako dlho snažilkuješ??

nicolettka2126
10. sep 2014

@jetotu mna zase prsia absolutne nebolia ani len citlive ich nemam 😀
Ale zato podbrusko obcas dost pichne 🙂

nicolettka2126
10. sep 2014

@miculiatko zlatkooooo nepanikaaaaaar mna uz asi štvrtý den boli podbrusko ako pri ms 😉
A miestami poriadne 🙂
Takze to este nemusi znamenat nic zle 😉 Prave naopak 🙂

miculiatko
10. sep 2014

@patricia128 toto je druhy cyklus ale asi to nevyslo ani teraz☹ v sobotu ma prist ms tak uvidime.

@nicolettka2126 hmmm mna takto pobolievalo brucho aj minuly ale ms prisla tak zato sa obavam☹

patricia128
10. sep 2014

@miculiatko budem držať palce nech ti to výjde

miculiatko
10. sep 2014

@patricia128 jaaaj dakujem pekne!! Aj tebe nech to uz konecne vyjde!

nicolettka2126
10. sep 2014

@miculiatko zlatik zase myslis negativne...No no nesmies 😉
Ver tomu a v sobotu uvidis 🙂
Ja si inak tiez myslim ze nie som tehu ale snažím sa netrapit tym veď v nedelu uvidim ci pride mecha alebo nie 😉
A hlavne testiky nam ukazu pravdu 🙂

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko mam depku :D ale masaker, co ak je to biochem tehu? masakeeer .. no zacinam hlavne psychiku pripravovat na stav: netehotna, menstruujuca... momentalne som 21DC 7DPO a 7-9dni do mrchy...
@nicolettka2126

aja561
10. sep 2014

Ahojte, pripájam sa do diskusie,.My snažilkujeme už od mája a stale sme sa nedočkali. Tento mesiac som si myslela, že sa tp už konečne podarilo a zasa nič. Aj priznaky som mala a špinila som ako pri uhniezdovani a ..... ☹ ☹

patricia128
10. sep 2014

@aja561 neboj ...raz sa určite dočkáš

aja561
10. sep 2014

@patricia128 Raz som sa už dočkala, my pracujeme už na druhom dieťatku po siedmych rokoch. 🙂