Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@nicolettka2126 no rozumna rec! Dufam vsak ze ak by to teraz nevyslo neprestanes snazilkovat? Ci? Chybala by si mi...
@borkoo393 no tak s tou materskou mam problem aj ja ale hovorim si ze vela ludi zije este horsie ako ja a preto si z tychto veci nerobim dopredu stres. Zbytocne. V prvom rade je pre mna a mojho draheho skusat ci sa nam podari otehu a dufam ze bebyde ziadny proble. Peniaze neriesim. Babenko ak bude tak bude mat vsetko
@nicolettka2126 tak tak, ja vypnut musim a to urcite... aspo do toho utorka... nici ma to .. takze relax, nevyjde...vyjde o mesiac ;)
@miculiatko @zebrickaa @ nikolettka2126 @ jetotu @molinka5 akurat mi moja appka v mobile vypisala ze ms prichadza uz o dva dni no ja odpusujem naspat ze ziadna ms nepride!!!
@miculiatko zlatik my sme nesnazilkovali ani teraz len som vysadila tabletky a nechali sme tomu volny priebeh 🙂
Cize ak to teraz nevyjde tak to naozaj beriem tak ze bude lepsie ked nam zidu starosti ohľadom pôžičky dole z krku a az potom zacneme naozaj naplno snazilkovat lebo teraz to naplno nebolo...Aj drahy povedal ze uz jednoznacne chce naplno pracovat na miminku ked nam vsetko zide z krku....Ale teba budem sledovat aj nadalej uz teraz sa tesim na tvoj prvy pozitivny tehu testik na prvu fotku bruska a na prvu ultrazvukovu fotku drobceka 😵
@miculiatko
@jetotu
@zebrickaa
Tak baby ja som uz asi oficialne strateny pripad, zacala som krvacat takze asi sa to cele rozbieha uz...ale nie som az tak sklamana na moje pocudovanie to beriem celkom v pohode 🙂
Teraz sa viac sustredim na to ako mi nabehne cyklus ci ho budem mat teraz rozhadzany kedy a ako sa mi upravi a tak 🙂
@miculiatko ja som V júli minulého roku hak vysadila.3mes som čakala na prvú MS . Potom chodila každý druhý mesiac.tak doktor mi dal duphaston. Ak počítam od januára keď som lieky začala brat tak sa snažíme 9mes ak odvtedy čo som hak vysadila tak vyše roka už.
Ten čas letí. . Ja už mám po 30tke tak dúfam že čoskoro bude bábo ..
@nicolettka2126 faakt??? Ooo dokelu tak potom nie som carodejnica moje predtuchy neboli spravne! Dufam ze sa ti cyklus upravi a vsetko bude tak ako ma byt.
@nicolettka2126 ach, skoda, nevadi vidíme sa v oktobri 🙂
@hennyinnsbruck no dufam ze sa ti to podari. S tou hak je to cele zle. Na niektoru kocku to vobec nema vplyv a niektirym to s cyklom narobi sarapatu. Ja som to nikdy neuzivala a ani mi to nechybalo.😀
@miculiatko tak to máš super!buď rada! 😀 ja ju už nikdy nebudem brat.svinstvo jedno chemické... 😠
@hennyinnsbruck presne ako hovoris. Vsade sice pisu ze hak je vibec neskodna ale nikdy som tomu neverila. A tesim sa.
ahojte baby, ja vas tu takto sledujem uz od uplneho zaciatku, len som nepisala, lebo nie som moc na pisanie 🙂 Ale teraz mam nejaku potrebu napisat 🙂 Tiez som snazilka, ale uz trosku dlhsie. Minuly rok som v Marci vysadila HAK, po neuveritelnych takmer 9 rokoch. Snazili sme sa hned, ale asi telo potrebovalo oddych. Podarilo sa nam otehotniet v Auguste 2013, ale dopadlo to zle - MA (v Oktobri 2013 som bola v nemocnici na cistenie). Potom sme sa hned po prvej mrche opat snazili a ja som hned otehu v Decemberi 2013, dopadlo to rovnako - MA (Januar 2014 som bola na cisteni). Hotove peklo pre mna. Zacala som riesit, co sa stalo, lebo to prve som brala tak, ze priroda chcela. Chodim na specialnu kliniku, robili mi vsetky mozne vysetrenia, na genetiku sme boli s partnerom, v podstate nic velmi zavazne nezistili, trochu zvysene hodnoty trombocytov (zrazanlivost krvi), ale nic extremne, zaver ze pri dalsom tehu hned od zaciatku pichat injekcie. Hotovo. Po tom druhom zakroku nam zakazali 3 mesiace sa snazit, tak sme to dodrzali. Od Aprila 2014 sa snazime stale a nic. V maji som bola u mojho gyn na kontrolo a zistili pozitivnu ureaplazmu, pozeram, ze to je ako mozne? Takze 15 dnove antibiotika obaja a snazit sa az po dalsom cykle. Fajn, tak zase stopka. Po antibiotikach mi mrcha meskala 10 dni. Potom som zacala chodit v klinike na folikulometriu, aby zistili, kedy je ako velke vajicko a mohli mi pichnut Pregnyl, ktory spusta ovulaciu a presne nacasovat sexik, aby som vedela hned kedy budem tehu a zacala s tymi injekciami. Ale aj napriek folikulometrii, 2x pichnutemu Pregnulu, nacasovanemu sexiku, stale nic :( Smutok najvacsi v mojej dusi. Tento mesiac som nebola ani folikulometrii, ani pichnuty Pregnyl, lebo moj 14ty den bol cez predlzeny vikend na konci Augusta a my sme boli mimo SR. Tak si hovorim fajn, skusime to bez tejto "pomoci", mala som fakt pocit, ze sa to podari. Ale vyzera, ze nic. Mrcha ma prist v pondelok, ale ja mam bolesti v podbrusku uz od Utorka vecera a aj spinenie, cakam, ze sa to rozbehne kazduchvilu, aj ked by to znamenalo, ze mrcha pride skor, ako by mala. Mavala som v podstate pravidelny 27 dnovy cyklus a nikdy skor neprisla. Tak toto je moj pribeh snazilky. Drzim vsetky palce a rada vas tu citam 🙂)
oprava *po tom druhom zakroku nam kazali 3 mesiace sa nesnazit...
@nikki77 nikky ahoj! Pisali sme spolu v letnych snazilkach!!! Presla si si riadnym peklom. Drzim paste nech sa to uz neopakuje nech pekne otehu a nech sa babenko usadi tam kde ma
@miculiatko
@nicolettka2126 baby jak kukam, vy mate skor cyklus jak ja to znamena ze zase na mne to v oktobri zostane ked to nevyjde :D to neni fer. ja sama sa tu trapit mam este tyzden?
@miculiatko tak tak, pekne jej odpis, ze nech nechodi vobec aspon tych 9 mes. 🙂
@jetotu uz som to vysvetlovala aj nike...nie si sama mas nas. Dist mozne ze aj ja zacnem novy cyklus lebo v tento to nevyjde. Sama sa urcite nebudes trapit. Aj mne sa to moze posunut do oktobra. Pevne vsak verim ze nie!!
@molinka5 bodaj by. Necitim uz ani podbrusko nic sa so mnou nedeje. No ja som taka zvedava na sobotu ze sa zblaznim asi z toho 😀😀
@miculiatko uz to neni tak daleko, uz to vydrzis, neboj....
Ahojte dievčatá, ja som síce zatiaľ v skupine budúce snažilky december 2014, ale už by som sa najradšej pridala sem k vám. S mm sa dlhšie nechránime, ale ani sa ešte nesnažíme, hoci keby sa pošťastilo, veľmi by sme sa tešili. Tak vás tu budem aspoň sledovať a držať vám palce nech sa zadarí čo najskôr. 🙂
@nikki77 to tvoje špinenie by možno mohlo byť uhniezďovanie, keď to je tak skoro pred ms, možno ešte budeš milo prekvapená, držím palce 🙂
@miculiatko tak to hej, ked u mna je tazke zistit to nakolko ja mam furt kramy inac... ani neviem ci meskaju abo ne, tak len este niekde v kuuutiku duse dufam, ze tentokrat nepridu 🙂
@miculiatko vies mna brutalne picha v podbrusku, ale ziadne spinenie ani nic, ja uz som sa asi aj zmierlia s tym ze to bolo biochemicke, citala som dokonca ze biochemicke je ukoncene vtedy, ak dojde k nejakej genetickej nezhode/poruche... takze uz to prestavam riesit, ved si vravim ze Matička príroda vie kedy co robit 🙂
@miculiatko tak neuveris ale konecne mi ukazal ovu test krasne // ciarky takze ovu je jasna dneska aj to kvalitne citim ale neverim uz testom, sak vidis ziadne slabe ciarocky nic mi neuakzovalo a zrazu dneska dve ciarky ako lusk takze posledny ovu test pouzity nekupujem uz len tehu nakupovat budem 🙂 tiez pre istotu tento mesiac keksikujeme v plnom prude 🙂 🙂
@jetotu žiadny oktober dame to vsetky spolu tento mesiac neboj sa nic 🙂 ešte to ukaze uvidis to 🙂
@nicolettka2126 uz som to citala sak som sa tu musela normalne prebodit co sa tu tak vela za par hodin popisalo baby 🙂)) no to som rada ze ziadne depky uz len usmev na tvaricke 🙂 ale neboj ved este mrcha neprisla 🙂
@miculiatko presne tak ziadne MS!!! aj mne apka toto vypisuje a mam rovno dve a este aj na nete menstruacnykalendarik.sk mi napise kazdy mesiac mail 🙂 🙂 ale tento mesiac nech nic nepisu nic nebude chodit :D
@nicolettka2126 a uz tu citam aj o krvacani 🙂) neeeeeeeeee to snad len nieee mrcha hnusna otrasna pfuj pfuj :( nech ide niekam inam ne tu tebe 😠

@zebrickaa uz som dala hlavu hore mojka 🙂 🙂
Beriem to s nadhladom, pozri si co som pisala @miculiatko 😉
Takze uvidim teda co bude nebudem sa stresovat 🙂