Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@jetotu @miculiatko
@nicolettka2126 baby my to tu dame tento mesiac 🙂 citim to v kostiach 🙂 piseme si tu od zaciatku tak verim tomu ze sa nam to konecne podari 🙂 inak len tak pre prehlad kedy ktora cakate ms? lebo priznam sa ze uz stracam prehlad 🙂
caute, necitala som tolko stran prispevkov, ale pridam sa🙂 tento vikend uvidim, ci sa podarilo. Drzim vsetkym snazilkam palce🙂 🙂
@zebrickaa hehe zlata si 🙂
Ale cudujem sa sama sebe ze to beriem takto 🙂
Som myslela ze budem depkovat ale nastastie nie 🙂
Len teraz neviem ako to bude s mojim cyklom..Dnes som len 25.den....
Tazko sa mi bude určovať kedy maju dojst kolko trvaju atd....lebo neviem ci dnesok mam brat ako prvy den alebo ako...no uvidim musim sa velmi pozorne sledovat aby som vedela co a ako 🙂
A vam vsrtkym velmi drzim palceky 🙂
@molinka5 nooo uz sa to blizi 🙂
@jetotu rozumne...co ma byt to bude a ja tak ako aj ostatnym drzim palce. Hlavne nestracat nadej a neprestavat zit lebo upnut sa na jedinu vec - za kazdu cenu otehu tiez neni dobre!
@zebrickaa presne ako hovoris! Trebs tu ovulku vyuxit a popracovat na mimi. Pocasie je na to ako stvorene...hnusne sivo a dazdivo
@miculiatko @zebrickaa @mufik7 @molinka5 dakujem dievcata 🙂 ste zlate
@nicolettka2126 🙂 to je super treba to brat pozitivne 🙂 a uz sa ti na plno spustili ci len take plane plasenie?
@miculiatko pocasie je uuuuuplne ze ako stvorene 🙂 rano to uz mame za sebou ale ked uz su to take krasne // ciarky bude aj vecer 🙂 ty mas kedy dostat ms? i ked u teba to je uz jasna vec 🙂
@zebrickaa poslusne hlasim ze ja mrchu neocakavam v sobotu 13 eho. Neviem ci vobec budem robit test ci to nebude zbytocne.ja asi pockam ci bude meskat. Ci?? Kua keby tak clovek videl do svojho vnutra ze ci sa tam nieco udialo alebo nie. No zajtra je uz piatok cely den som v robote to prejde rychlo a sobota je tu cobydup
@melania1 ahoj kedy mas dostat ms?? Ja v sobotu. Budes aj testovat? Fuuu si dalsia do tej nasej telenovely s nejasnym koncom 😀
@mimika123 snaz sa uz dnes. Druha ciarka je silnejsia ako kontrolna
Zas ten istý pocit ako minulý mesiac....v hlave už mám všetky možne príznaky a urobíme test a zas nič 😒 Ako dlho mám čakať kým si urobím test? Ovulka bola 9.9. ale cyklus mávam tak 46 -50 dňový.
@miculiatko no jasne to uz do soboty pockaj 🙂 ta je tu uz coskoro 🙂 drzim palecky 🙂
@zebrickaa
@miculiatko
@jetotu
Baby krvacanie zastalo 😀 😀
Hovorim ze moje telo si so mnou robi co chce 😀
Tak som kupila test jeden pruzkovy jeden kazetovy a uvidime co bude...Ale stale sa priklanam k moznosti ze to vysadenie HAK mi toto sposobuje 😀
@nicolettka2126 nádej umiera posledná 🙂 kedy ideš testovať? 🙂
@zebrickaa
No ak nedojde normalne v plnej parade mrcha do vikendu tak testnem 🙂
Bud v nedelu pripadne najneskor v pondelok 🙂
@nicolettka2126 paraaaada tak som zvedavaaaa 🙂
@zebrickaa aj ja ver tomu 🙂 🙂
A ty dneska poriadne snazilkuj 😉
@nicolettka2126 ano ano rano sme začali tak ešte teraz po robote to potvrdíme 🙂 istota musí byť...ale neskutočne citím všetko ženské :/
@zebrickaa noo ja som tak hrozne zvedava pidbruski mam napnute a tvrde ako kamen. Cisty pms. Chvilkami citim neskutocne tlaky potom to zase prestane. V rozkroku obcas citim palenie a mam tam taky pocit vlhka ako tesne pred spustenim ms. No som total zvedava co so mnou bude. Aj tsk si myslim ze ms sa dostavi.
.
@nicolettka2126 ja odpadnem!! Tvoje ja s tebou paradne zameta. Ja byvsom sa uz z toho zblaznila 😀😀😀
@miculiatko podla mna to nie je pms 🙂 ale pred tehu 🙂 ja som taketo iste pocity mala v tedy ked som bola tehu, stale som chodila na wc lebo uz som si myslela ze sa mi ms spustil ale furt nic 🙂 no som ti ja zvedava ako to dopadne 🙂
Caute baby nechcem Vas sklamat som tu len na skok lebo maleho mam choreho a nemam cas na pC dusi s mi dnes cely den behame robota vybavovacky test som robila ale nic noveho taky isty ako naposledy zajtra ma prist mrcha tak uvidime ci pride ale mne testy az po vynechani ukazovali tak uvidime ale neviem uz som z toho blazon tak sa drzkajte zajtra v robote navecer pridem papa chybate mi ale dnes idem k malemu nepusti ma sem musim sa mu venovat papa 🙂 😉
@zebrickaa aj ja chcem tomu verit. Brucho mam total nafuknute podbrusko tvrde ako kamen. Ja si radsej budem mysliet ze je to pms aby som nebola sklamana. Vzdy pred ms dva dni mavam taketo stavy a aj teraz je tomu tak. Len aby som nedopafla tak ze ms pride uz zajtra.
@kudusko ahoj moja tak nech sa drobcek cim skor uzdravi. Aj moja polovicka je chora tak ho liecim 😉. Drzim silno prsteky nech ms nepride a hlavne nech sa maly uzdravi!!
No baby tak krvacanie je späť 🙂
Tak aspon mam rezervy tehu testikov o rok a pol cca 🙂
Dufam ze uz nebudu po zaruke 😀
A mozno sa nejakou naaahodou zidu aj skor 🙂
Necháme to na prirodu a na osud 😉
@nicolettka2126 mne by porandalo :D
@miculiatko tak teraz uz len vyckat, hadam to nie je pms 🙂 ja mam este len 8DPO... nervičkyyy
@zebrickaa smolkujte smolkujte ale nemysli na to ze aby bolo! uziiivaj, bo vies- osychika 🙂
@kudusko drzkaj sa moja nevh je maly cl najskor ok a potom sa ozvi 🙂
@miculiatko pfuj pfuj nech nepride!!! 🙂 je to cele ako telenovela 🙂
@nicolettka2126 no mna by z toho tvojho telicka asi slahlo 🙂)) robi si prvy apríl tusim :(
@jetotu ok berem ta za slovo ;) idem na to 🙂) a budem sa snazit nemyslieť snad to pojde 🙂

@nikki77 ahoj vitaj medzi nami a velmi velmi ti drzim paste aby sa ti to co najskor podarilo, lebo mala si dost dlhu cestu 🙂 drzim pasticky a snad ti bude s nami veselsie 🙂