Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
ahojte, pridávam sa 😉
a mám hneď otázku...začali sme sa snažiť zhruba okolo 23.8., si to pamätám, lebo sme boli na romantickom víkende 😎 posledná MS bola 10.8., zatiaľ nedošla. Tento týždeň som si urobila dva testy, v pondelok a stredu, no bez čiarky, myslíte, že je ešte skoro?
včera som mala dostať
@zebrickaa @jetotu @molinka5 @nikolettka2126 @kudusko zelam vam dobru nocku. Uz len par hodin ma deli od toho ci moja ms pride alebo nie. Idem sa na to vyspat. Zajtra mam estw cakaci den a potom v sobotu horsa do testikovania!
@miculiatko dobru nocku 🙂 uz nevh je veru vikend 🙂 dobru aj vam baby @jetotu @nikolettka2126 @kudusko
Ahojte,mrcha meska 13 dni testy negativne.mala som doma ovulacny a ukazal mi dve ciarky.co myslite vy?
@miculiatko niee nechystam sa k dr 🙂
Doteraz to bolo take spinenie tak preto som sa nadejala ze mozno by to mohlo byť tehu no doobeda sa spusrltila krv potom poobede nic a teraz zase krvicka..takze asi sa už spustila mrcha...len si musim odsledovat kolko bude trvat a aky dlhy budem mať teraz cyklus 🙂
@jetotu ani mi nevrav čista komedia toto moje telo 😀.Ale to ta blba antika vysadila som ju a telo sa mi zblaznilo 😀
Uz nikdy viac ju nechcem vidieť 😀
@zebrickaa no prvoaprilove zarty su oproti mojmu telo momentalne nic 😀
Ale uz sa na tom len smejem 😀
Snad sa mi cim skor da dokopy cyklus 😉
A antiku uz nikdy v zivote nechcem ani vidiet 😀
@miculiatko 1dc na 36den ☹ takže Uhniezdovanie to nebolo...No čo už...
Dobre rano koceny chcem sa vas opytat ked meriam bazalnu teplotu tak ci ovplyvňuje teplotu aj ked som nachladnuta....
Baby, urobila som si tehotensky test a som nemohla uverit co tam vidim, boli tam dve ciarky, aj ked ta druha slaba este, chlap tomu este neveri, nabuduci tyzden idem ku gynekologovi.
@simonnka2014 ahojky no ja si myslím, že si tehu 🙂 daj foto testiku 🙂
@hennyinnsbruck :( škoda, ale na budúci mesiac isto už bude 😎
@nicolettka2126 ja som chvala bohu po vysadení antiky nabehla na ok režim, ale asi je to riadne svinstvo :( snád sa ti to čo najskôr upraví 🙂 a už ti na plno začali? či zase len špinenie?
@miculiatko ahoj, no mala by som dostat dnes alebo zajtra. ale uz som si robila 3 testy a nic:( myslim, ze uz by mi to v tomto case malo ukazat. 😒
myslela som ze to uz bude, lebo pred par dnami ma pichalo v podbrusku, prsia naliate, reku uz sa zahniezduje...ale asi su len pred MS priznaky... 😒
@zebrickaa no to dúfam už ma to ozaj prestáva baviť. . 😖
@simonnka2014 ahoooj, no tak podla intenzity ciarok... daj foto 🙂 vies, pozitivny ovu v tehotenstve musi byt tak vyrazny ako ked mas vrchol LH pred ovu. to znamena ciarka musi byt taka silna alebo silnejsia ako kontrolna 🙂
@miculiatko jak lasko? som netrpezliva 🙂
@zebrickaa
@nicolettka2126 ja som dnes rano sa promenadovala pred zrkadlom a baby ja mam take kozy.. :D:D:D bolia ma bars, do kramov nejakých 6 dni...ale poviem vam take som este nemala a nikdy ma pred kramamy nebolia... su naliate, zilnate aaaale nesustredim sa barz na to... to len taka ikoška ze som si vsimla :D:D ale brusko ma boli ako ked- nie pred- ale počas MS... pane Bože daj nech to nie je pms...

@nicolettka2126 nepojdes radsej k dr s tym striedavym krvacanim? Ze by az takuto sarapatu robilo vysadenie hak? Je to na hlavu co si s tebou ci ta mrcha ci coto je robi.
@zebrickaa jaaaj ani nevrav. Teraz sa mi zase ulavilo o chvilu vsak typujem ze tlaky sa dostavia. No ja som uz pomaly ako niky ktora narozdiel odo mna krvaca.😀
@jetotu nemaaaj nerviky a hlavne ziadne testiky. Ja som uz mala nutkanie ze si zajtra rano pred odchodom do roboty spravim ale radsej to necham tak. Ani sa nenazdas a uz pride termin mrchy bez mrchy a budeme spolu ocakavat spravicky. Samozrejme ze chceme pocut len tie dobre!