Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
a mám hneď otázku...začali sme sa snažiť zhruba okolo 23.8., si to pamätám, lebo sme boli na romantickom víkende 😎 posledná MS bola 10.8., zatiaľ nedošla. Tento týždeň som si urobila dva testy, v pondelok a stredu, no bez čiarky, myslíte, že je ešte skoro?
@zebrickaa @jetotu @molinka5 @nikolettka2126 @kudusko zelam vam dobru nocku. Uz len par hodin ma deli od toho ci moja ms pride alebo nie. Idem sa na to vyspat. Zajtra mam estw cakaci den a potom v sobotu horsa do testikovania!
@miculiatko dobru nocku 🙂 uz nevh je veru vikend 🙂 dobru aj vam baby @jetotu @nikolettka2126 @kudusko
Ahojte,mrcha meska 13 dni testy negativne.mala som doma ovulacny a ukazal mi dve ciarky.co myslite vy?
@miculiatko niee nechystam sa k dr 🙂
Doteraz to bolo take spinenie tak preto som sa nadejala ze mozno by to mohlo byť tehu no doobeda sa spusrltila krv potom poobede nic a teraz zase krvicka..takze asi sa už spustila mrcha...len si musim odsledovat kolko bude trvat a aky dlhy budem mať teraz cyklus 🙂
@jetotu ani mi nevrav čista komedia toto moje telo 😀.Ale to ta blba antika vysadila som ju a telo sa mi zblaznilo 😀
Uz nikdy viac ju nechcem vidieť 😀
@zebrickaa no prvoaprilove zarty su oproti mojmu telo momentalne nic 😀
Ale uz sa na tom len smejem 😀
Snad sa mi cim skor da dokopy cyklus 😉
A antiku uz nikdy v zivote nechcem ani vidiet 😀
Dobre rano koceny chcem sa vas opytat ked meriam bazalnu teplotu tak ci ovplyvňuje teplotu aj ked som nachladnuta....
Baby, urobila som si tehotensky test a som nemohla uverit co tam vidim, boli tam dve ciarky, aj ked ta druha slaba este, chlap tomu este neveri, nabuduci tyzden idem ku gynekologovi.
@nicolettka2126 ja som chvala bohu po vysadení antiky nabehla na ok režim, ale asi je to riadne svinstvo :( snád sa ti to čo najskôr upraví 🙂 a už ti na plno začali? či zase len špinenie?
@miculiatko ahoj, no mala by som dostat dnes alebo zajtra. ale uz som si robila 3 testy a nic:( myslim, ze uz by mi to v tomto case malo ukazat. 😒
myslela som ze to uz bude, lebo pred par dnami ma pichalo v podbrusku, prsia naliate, reku uz sa zahniezduje...ale asi su len pred MS priznaky... 😒
@simonnka2014 ahoooj, no tak podla intenzity ciarok... daj foto 🙂 vies, pozitivny ovu v tehotenstve musi byt tak vyrazny ako ked mas vrchol LH pred ovu. to znamena ciarka musi byt taka silna alebo silnejsia ako kontrolna 🙂
@miculiatko jak lasko? som netrpezliva 🙂
@zebrickaa
@nicolettka2126 ja som dnes rano sa promenadovala pred zrkadlom a baby ja mam take kozy.. :D:D:D bolia ma bars, do kramov nejakých 6 dni...ale poviem vam take som este nemala a nikdy ma pred kramamy nebolia... su naliate, zilnate aaaale nesustredim sa barz na to... to len taka ikoška ze som si vsimla :D:D ale brusko ma boli ako ked- nie pred- ale počas MS... pane Bože daj nech to nie je pms...

@nicolettka2126 nepojdes radsej k dr s tym striedavym krvacanim? Ze by az takuto sarapatu robilo vysadenie hak? Je to na hlavu co si s tebou ci ta mrcha ci coto je robi.
@zebrickaa jaaaj ani nevrav. Teraz sa mi zase ulavilo o chvilu vsak typujem ze tlaky sa dostavia. No ja som uz pomaly ako niky ktora narozdiel odo mna krvaca.😀
@jetotu nemaaaj nerviky a hlavne ziadne testiky. Ja som uz mala nutkanie ze si zajtra rano pred odchodom do roboty spravim ale radsej to necham tak. Ani sa nenazdas a uz pride termin mrchy bez mrchy a budeme spolu ocakavat spravicky. Samozrejme ze chceme pocut len tie dobre!