Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@nicolettka2126 Ahoj ja som tu len na skok ja som 3DC a asi si aj ja kupit tie ovulacne testy ale tiez neviem predsa kedy mam tu ovulaciu vzdy inokedy vcera som neskutocne krvacala tak sa drz nech nam to uz vyjde pa 😉
@jetotu to je dobre znamenie ked je ti zle mne naposledy nebolo a tak to aj skoncilo stymi dvoma som grcala a su zdrave ako rybicky 🙂
@jetotu to fakt iba vtedy 1x ste smolkovali? 🙂
A hned v ten den ked si mala pozitivny ovu testik ci kedy?
@nicolettka2126 ano za cely cyklus iba 1x .. ono ja som zacala s testami od 6DC, jak sa stupnoval, sztupnovali sa moje bolesti, a presne na 14 DC bol najtmavsi, bolesti neopisatelne, a vtedy sme sli na to :d no a potom som uz len cakal co bude dalej 🙂
@kudusko podla mna su dobra vec tie ovu testiky..
Vela zistime o nasom cykle 🙂
Pretoze ja ovulku vobec necitim ani hlienik som si nikdy nevsimla tak to chcem zistit pomocou ovu testikov 🙂
@jetotu takze ked bude ovu testik najpozitivnejsi tak idemeeee na toooo 🙂 🙂
Aj ked, my mame mensiu sancu ako vy lebo my nesmolkujeme naplno 😉 Len sa nechranime :
@nicolettka2126 my sme sa predtým tiez nechranili asi rok, len sme ,,davali pozor" 🙂
@jetotu mm, tak ja sa tak trochu "spolieham" aj na to ze som.nedavno vysadila antiku a vtedy je vraj vacsia samca otehu 🙂
Ved uvidime, tento mesiac to nebudem silit, zaujima ma hlavne ta moja ovulka kedy ju mam 🙂
@zebrickaa rozmyslam ze skusim test uz zajtra alebo pozajtra, teda 7DPO alebo 8DPO a snad aspon miniaturny duch keby tam bol. teraz mam asi treti den mierne spinenie niekedy s troskou krvi, tak dufam ze je to uhniezdovanie. myslim ze teraz to vyslo, mam taky pocit, neviem preco. pri synovi som tiez nejak tusila ze som tehu a vtedy som absolutne neriesila plodne dni, ovulacne testy ani meranie BT, len sme tomu nechavali volny priebeh a presne v ten mesiac ked to vyslo som si este pred ms isla kupit test, spravila som ho den po meskani a vysiel krasne pozitivny, tak verim ze aj teraz ma moj instinkt neklame 🙂 a ty kedy skusis testik?
@nicolettka2126 ahoj moja...ja sa mam tak menstruacne 😀😀 na mk ani nechodievam len teraz som sem kuk ze co nove. Dufam ze ti vsetko vyjde podla tvojich predstav. Ja som dnes na nete citala ze zdrave pary maju tak 30 percentnu sancu v cykle otehotniet. Tak uz chapem preco to zdravemu paru mize trvat aj rok kym sa mimi podari. Nevzrusujem sa teda uz nad mrchou. Tento mesiac nebudem snazilkovat budem si len uzivat partnersky zivot tak ako doteraz kym sme neskusali mimi. A skusim aj to co mi vravel doky. Abstinovat od menzesu az do ovulky. Moja polovicka asi nebude suhlasit ale co uz 😀
@miculiatko no my sme teraz tiez nesmolkovali odkedy mi zacalo to spinenie lebo potom na chvilku zmizlo a zas doslo spat...no a potom nabehla mrcha...ta uz predvčerom skoncila chvalabohu 🙂
No tak potom budeme na tom rovnako kedze ani my sa nesnazime 😀
Len sa proste nechranime 😉
Ja stale verim tomu ze aj takto to moze vyjsť. ..Uvidim co bude, od vcera robim tie ovu testiky tak som zvedava kedy velka pani dorazi 😉
Aspon sa zase dozviem nievo nove o svojom cykle 😀 😀
Ty si tusim pisala ze vzdy vies kedy mas ovu ze? Lebo ja to nejako vobec necítim, ani hlienik nemam tak to nijako neviem spozorovat na sebe..Takze polku tohto mojho aktualneho cyklu budem kazdy den ocikavat testy jak šiši 😀
Tak ale aspon tam sa mi vzdy ukazu // 😀
Baby mate niektora skusenosti s ovu testom mikroskopickym LAdy Q? Dakujem 🙂
So septembra nič nebude tak hádam ten október vyjde.🙂 🙂 🙂 mrska sa nám dnes rozbieha.
@kudusko ahoj, v lekárni dostaneš 3 testy v balení, sú v ružovo-bielej škatuli, tuším sa volajú GS Ovultest, sú fakt dobré, mne hapruje cyklus, tak som vôbec netušila, kedy mávam ovulku,krásne to ukážu, vyskúšaj 🙂
@nicolettka2126 mne sa moje plodne dni ukazu hlienikom a tiez jemnymi bolestami. Teda ja nemusim nic ocikavat 😀😀. Rozhodla som sa ze nebudem pri milovani mysliet na oplofnenie. Teda to aspon skusim. Kazdopadne metodu abstinencie vyskusame.nemam co stratit len ziskat. Heslo nasledujucich mesiacov: ziadne plodenie len krasne milovanie
Ahojte, tema pre mna ako stvorena 😉 My uz jedno 2 rocne dietatko mame a tuzime po dalsom..Mesiace pred tymto sme to skusali, len tak nechali na nahodu. Ale tento mesiac, september, som si povedala, ideme na ostro cez plodne dni. Plodne dni po prvom tehotenstve citim dost, niekedy az bolestivo tak s tym by nemal byt problem. Tak tomu je aj tento mesiac, dnes som 24DC, cykly mavam prevazne 28 dnove, tak este cakam, ci sa zadarilo, velmi by sme si to priali, nakolko mi pred necelymi 2 tyzdnami umrel moj milovany starky a povedali sme si ze jeden anjelik z neba by nam mohol poslat sem na zem jedneho 😵 Tak drzte palce!!
Samozrejme aj ja kazdej z vas drzim palce a som rada ze som natrafila na tuto temu .. Verte mi z prveho tehotenstva mam doteraz pekne spomienky na podobnu temu, ako sme si radili, povzdbudzovali sa a robili testy ....
@zebrickaa ahoooj nikede tu na forach som o tom citala.. ale baby spominali ze nevedia rozlustit ci to je papradie.. aspon myslim ze taky nazov tomu dali...podla mna su spolahlive klasicke ovutesty.. som v praci ale poobede dam foto tych mojich ako pekne sa pomaly ukazovala ovulka ;)
@miculiatko To je dobre a ked vies kedy mas ovulku to je tvoje+ a inac este mrskuje ja som dnes 4DC tak este je mrcha jedna :(
@katkaolejka ja som si uz objednala od lauritky mala som aj jej tehu testy su dobre a pekne ukazu aspon dufam babam niektorym pekne ukazali tak som zvedava ako mne bude ukazovat lebo ja dost dodrziavam pitny rezim 😀
@kudusko ahoj aj ja mrskujem tiez som 4 dc. Moj drahy sa ide uz zblaznit 😀😀😀 neboli sme spolu dost dlho a nebudeme este par dni. Inak zacala som uzivat kyselinu listovu citala som o nej na niektorych strankach ze je zbytocne yzivat je pred tehu potom zase ze je dobre ju uzivat pred planovanym itehu. No tak som sa rozhodla ze to skusim s nou. Hadam neublizi len pomozr.
@kudusko tak drzím veľmi palce, nech sa zadarí 😉
@miculiatko presne tak neublizi ja ju beriem 2 mesiace aj prdtym lebo som bola tehu tak sme natom roznako aj ty si dostala v pondelok? Ja uz nedelu som mala taky silny ruzovokrvavy vytok 😒

@nicolettka2126 ahooojky 🙂 no u mna dobre, o tyzden k dr., zacina mi bzt celkom aj cudnô, ovu testy super vec, pozri ja som priklad 🙂 na 14.DC vysiel , hned supi lupi 1x za cyklus a teraz cakame, teda najprv cakame na potvrdenie doktora, ale aj tak, cakame 🙂 siiiilno ti drzim palusky 🙂