Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
Baby mrcha meska 18 dni!! Test som si robila naposledy cez vikend a stale negativny!! Co ma trapi je ze na mna lezie choroba,uz mam celkom fajnu nadchu nehovoriac ze zacina hrdlo,tak len cajickujem,poradte nieco dobre nech to rychlo prejde,nechcem do seba pchat chemiu zbytocne.
Baby toto je koniec, som uplne znicena, na dneska rano som zacala krvacat, nie silno, ale tak normalne, ms este nemam dostat, ku gynekologovi sa neviem ani dovolat. nic ma neboli iba dusa ☹
@jankik ..ahojky...inac mne podla jonasovej metody vychadza ze by som sa mala snazit dnes v noci...a to mam 1 DC....tak rozmyslam.....
ahoj,asi ta sklamem,ale neviem o tom,žeby som mala vtedy nejaký hlien.Dokonca som pri prvej ani hlien nemala vôbec za celé to obdobie.A ako som na to prišla? Sex som mala v tom čase a potom už vôbec a bola som tehotná.A pri druhom dubáčikovi čo čakám,to bolo podobné 🙂 Podla ultrazvuku som mala plodné dni práve v čase menzesu.
@jankes odpoved som poslala len som zabudla kliknuť na tvoje meno 🙂 Inak vôbec som to nesilila.Verila som,že ešte raz otehotniem a neriešila som potom kedy a už vôbec som sa nekontrolovala.Bola som úplne v pohode a klude.Venovala som sa svojim záľubám a vyšlo to.Upozornenie,mám druhého partnera.Prvú dcérku mám s bývalým manželom.
Ahojte, my sa snažíme už od januára, a stále nič...ja nerátam žiadne plodné dni, len si to užívam...ale asi budem musieť tomu trochu pomôcť..alebo ešte počkať?? kedy ste riešili nejaké vyšetrenia??
Držím vám všetkým palce...
my sa snažíme 3-tí mesiac. Tak sa k vám pridám ak môžem. 😀
Ženy, ktoré ste cca tak ako ja 16DC a máte po ovulke.. ako zvládate to ne-čakanie na mrchu?? Síce mám teraz dosť starostí, ale vždy si nájdem chvíľku a chcem, aby som bola aspoň 26DC 😀 😀 Taký šibnutý sen sa mi dnes navyše sníval..
Ahojte žienky, chcem sa Vás opýtať či ste niektorá nemali v čase keď ste sa začali snažiť o bábo problémy so zápalom močových ciest. Ak áno ako ste to riešili? Pomohli Vám len antibiotiká? alebo postačil nejaký urinal alebo niečo podobné s obsahom brusníc?
Ahojte, tak dnes som už nevydržala a na 33 DC som si urobila test, vyzerá to dosť nádejne, druhá čiarka vyšla skoro jasne ako tá druhá, supiiiiiiiiiiiiiiiiš, o páru dní skúsim znova tesnúť, no verím že je to tam.
@simonnka2014 ja tam veru nic nevidim:(
Ahojte dievky no ako sa vam dari? Mne fajn..dbes mi zacalo byt zle.. termin MS je zajtra ale kolajnice mam teda uz riasnw.. k dr o tuzden v stredu 🙂 nasla som na nete fotku ovulacie ktoru nahodne zachytili pri operacii 🙂 pozrite je to zaujimave 🙂 http://www.newscientist.com/data/images/ns/cms/...
Prosim vas ako si pocitate plodne dni?ja vobec nemam o tom sajnu.A este sa chcem spytat ze vraj sa da ovplyvnit pohlavie dietata este pred pocatim,ale ako podla coho???
vy ste take scitane a urcite mi poradite 😉
Ahojte, neviem ci sem patrim, ale na konci augusta sme mali s manzelom nechraneny styk, s tym, ze to bol moj predposledny den menstruacie. Ze ved nemoze sa nic stat 😎 pocas kramov 😉 No tak a potom som tu citala fora, ze kolko zien takto otehotnelo....tak neviem, teda...ci je to mozne, cyklus je nepravidelny od porodu. Ked sa zadari, tak fajn 🙂 Ak nie, mali sme v plane az v zime plodit 🙂 Teraz som 22DC. Testovat budem urcite az v den MS alebo teda vobec, ak dojde...je tu nietko na tom podobne ?Myslim sexovanie bez ochrany pocas ms? 🙂
@jetotu paradne zabery. No a drzim palce 🙂
@simonnka2014 trosku sa mi tam nieco crta, kolky DC si testla?
@marianna2468 ahoj, ja som napríklad ovulaciu vedela hned kedy mam...silne bolesti na jednej strane v podbrusku... a robila som si ovulacne testy, dva dni pred a den po ovulacii je najvysia sanca otehotnenia... ja som si tiez najprv pocitala ze ked sa pošmolkujeme skor bude to dievcatko, ale ver ze teraz mi je uuuplne jedno co to bude, len nech je zdrave. Ziaden recept na pohlavie neexistuje, vsetko je v rukach matičky prirody.
@ellabella22 mrcha meska 19 dni.zatial nic take zvlastne nepocitujem ze by som mala byt tehotna,ziadne priznaky,len dneska ma boli od rana vajecnik.este som nebola u doktora,neviem ci sa mi tam oplati ist,ci neni skoro.
Ajojte bambulky ako sa mi mate @jetotu @kudusko @miculiatko @zebricka???? Ja uz som zacala tento cyklus s ovu testami pekne vcas 🙂 Vcera som si spravila prvý na 6.DC pretoze absolutne netusim kedy u mna prebieha ta ovulka...Tak tento cyklus to chcem zistit 🙂 A v kutiku duse dufam ze vdaka tejto vedomosti sa aj zadari 😉

@kudusko lenze co mam robit? dokedy mam cakat na mrchu ? vies bola som objednana na gyndu na krv...ale na treti den menzesu......ale teraz ked ho nemam-lekar si bude mysliet ze som to vzdala....je mi to blbe.....asi mu zavolam..