Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@nicolettka2126 tesim sa s tebou ze smolkovanie bolo fajn. Jaaaj ale take krasne slovo toto 🙂. Vcera aj dnes sa nejako necitim vo svojej kozi. Neviem co mi je. Dnes aj vcera som total unavena pritom ani narocne dni som nemsla v praci. Vkuse by som len nieco zrala som podrazdena nejaka nepokojna. Ja nevien co mi je ☹ asi mi chyba smolkovanie. Nesmolkovali dme okolo dvoch tyzdnov. Neviem co je so.mnou. na nic nemam chut nic sa mi nechce...nejaka negativna som ☹
@miculiatko fuuuu 2 tyzdne je dost...Ja by som si uz nechty okusala asi 😀 😀
A este mrskujes?? 🙂
No nieco na tej tvojej nalade bude....ja ju mam tiez dnes taku vselijaku...vadi mi ze sa nesnazime normalne :-/
Ze to len nechavame na nahodu...viem ze toto by som si mala vydiskutovat s drahym ale keď v podstate v istych veciach ma pravdu :-/
Je to taky kolotoc-pozicky, výdavky praca a zase poticky vydavky praca...achjaj nemam rada tieto moje nalady ked ma tak prepadne tuzba na bejby ☹
@nicolettka2126 ano este mrska neodisla ale uz to nie je take strasne pomaly bude koncit. Akurat cakam na draheho kym pride z roboty a urobime si pekny vecer. Skus sa s partnerom porozpravat ohladom mimi. Aj my mame pozicku a bydem ju mat 30 rokov a napriek tomu chceme babenko. Moj drahy s tym tiez nebol zo zaciatku stotozneny s pokusanim sa o mimi. Tiez akoby cuvol a dokonca mal sam pre seba vycitky ze pri milovsni nedaval pozor. Ale potom ho to preslo 🙂
@86mamca86 aj ja tam nieco vidim 🙂
ja este 5 dni do mnzesu tak som zvedava ci pride, testik uz kupeny 🙂 ,ak nir tak budem sklamana,este nemam ziadne priznaky ,co pri prvej ma prsia boleli asi dva tyzdne pred menzesom a boleli ma neskutocne,tak dufam ze nebudem sklamana 😖
@zuzka_puska neviem preco by sme sa mali davat testovat po 3 tom skusani.. Nemali sme ist rovno po prvom? Clovek tu nieco napise a toto ☹
@zuzulka14 vsak hej, najlepsie je hodit tu testik s ciarkou ktoru ledva vidno, a opytat sa ci ste tehotne 🙂 a samozrejme cez internet vam ludia poradia ovela viac, ako napriklad taky doktor ktory zobere krv a ked pridu vysledky vidi ci ste alebo nie ste v tom 🙂 tu proste vidno asi viac, ako u lekara 🙂 15 testov si urobte, a hodte tu prosim vas kazdy jeden, preco tu dat len jeden ci dva, treba aspon 15x urobit test 🙂 🙂 🙂 ach..... zajtra tu nafotim vpich v ruke po odbere krvi, a dufam ze sa najde niekto kto mi bez cakania na vysledky napise ci mam dobry krvny obraz 🙂 ach, to uz co je toto, jasnovidectvo teda este existuje huraaaaa 🙂
baby my sme sa snažili od marca,pri prvom dieťati som otehotnela hned a teraz ?zo začiatku som riešila prečo to nejde,kde je problém.*Potom som si povedala že ked to príde tak to príde...včera som si robila test že 3+ a podla výpočtu by som mala byť v 8 tt.V utorok idem k doktorke,tak sa nevzdávajte a držím päste 🙂
@miculiatko @nicolettka2126 @kudusko @jetotu ahojte baby dlho som tu nebola a ked tak len odpisala na prispevky kde som bola oznacena, tak neviem ako sa my mate? co noveho? 😎
Baby tak dneska som to riskla a isla k doktorovi,po troch tyzdnoch meskania mi povedal ze to je len mierne naruseny cyklus a dostala som duphaston.tak som z toho poriadne sklamana ☹
@simonnka2014 :( to je mi luto :( ale neboj tento mesiac to uz isto vide 🙂
ahojte baby aj ja sa pripájam..síce sa snažíme už od januára ale zatial stále nič tak dúfam že september bude už konečne úspešný..držím palce 🙂
Ahojte, dnes som 26DC cykly mavam prevazne 28 dnove a prave som si robila test a nic .. Ale vravim si, este je mozno skoro testovat 😀 Moj vnutro mi vravi vyslo to, dalsi testujem v nedelu rano, drzte palce!!!
Tak zeny oprava ...Teraz ked s muzom kukame na test tak tak vidime velmiiiiii slabeho ducha 😅 😅 Dnes idem nakupit testy a rano testujem opat ....
@zebrickaa Len teraz neviem ci to mam zacat uzivat,ci to neni zbytocne.a skor sa bojim toho aby mi to nespravilo nejako zle.radia mi nech to neuzivam a nech este pockam dva tyzdne ci nepride mrcha sama.ze nech do seba zbytocne nepcham hormony.tak neviem ako sa mam rozhodnut.
Ahojte. No mne mrcha zatiaľ mešká 3. deň ale lezie na mňa aj nejaký bacil takže neviem či nemešká preto ... inak mi mrcha zvykne chodiť pravidelne. Som unavená a bolí ma chrbát ale teraz mám aj kopec práce tak teraz som na pochybách. Už som objednaná na preventívku u dokyho (konečne 🙂 ) - objednávala som sa v ten deň keď mala doraziť mrcha :P Ak nedorazí do pondelka tak si pôjdem kúpiť test a uvidíme kde je problém. Ani neviem aké lieky si nasadiť na toho bacila .... 😒
Ahojte, aj ja som bola snazilka, ale len v auguste, poto som si to rozmyslela a chcela ist este na cas do prace. Ale dnes som zostala prekvapena a neviem, co si mam mysliet. 1DC bol 2.sept. A dnes je 19.sept a ja som si nasla na nohovickach hnede skvrny, tak teraz neviem, ci by to mohlo byt aj to uhniezdovanie alebo mam len daky posahany cyklus, ja sa v tych cislach, co a kedy sa deje az tak nevyznam. Vy mi budete skor vediet povedat, dakujem🙂
@zebrickaa ahoj moja. Ja som tak ako kudusko 5 dc takze este mrskujem o stosest. Tento mesiac este stiham ovulku a chcem s drahym skusit abstinovat az kym nebude priesvitnt hlienik a ovulks za dverami. A potom ziadne nasilu snazilkovanie len milovanie...je toho na moju psychiku vela aby som sa vkuse pozorovala a ratala dni cyklu. Je to len 3. MESIAC ale uz som unavena. Preto som skoncila s nasilnym snazilkovanim uz bude len milovanie 😉
Moj cyklus vzdy reagoval na stres tak ze vypadol. Doktor mi odporucil schudnut aj ked som si nepripadala vobec moletna , skor krv a mliekov v spodnej hranici tejto kategórie... 🙂 Zacala som behat schudla som za 4 mesiace cca 7 kil a skoro ma kleplo, ked mi cyklus zacal chodit na 28 dni, co sa mi nestalo asi este nikdy v zivote. V septembri sme riesili svadbu a cakala som na plodne....ktore konecne nastali tak som zvedava, ci to vyjde....:D

No babulky moje ovu testiky zatial vyzeraju takto 🙂 Som zvedava kedy mila slecna dorazi 🙂