icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

momamo
23. sep 2014

@ellabella22 ahoj ako testovala si? Mne uz 2 den meska, testy, vychadzaju stale tak isto a dnes ma neuveritelne boli podbrusko akoby MS mala prist, stale beham na zachod a kontrolujem sa 😀 Boze, uz som z toho na nervy ...

borkoo393
23. sep 2014

@jetotu dakujem 🙂 duufam ze to tak naozaj je s tym alkoholom po ovul prve 2 tyzdne a ze to ozaj nema vplyv... preto ze ho naozaj nebolo malo ☹ ako nikdy som sa nespila ale dolievala pomalicky a dolievala vsak oslavy..... dnes sa to pre istotu povypytujem... 🙂 Dr robi az poobede tak tam zbehnem, dnes planujem kupit kys-listovu a teh.caje a popijat ich..... inak ty si to uz zvestovala celej family? 🙂

@miculiatko to neviem ani ja asi ten hore to zariadi aj za nas a asi je to tak dobre....my sme sa zacali snazit ze sak mozno to potrva 4-6-12 mesiacov tak by bolo nacase vo veku 28 zacat a ono sa asi zadarilo hned.... inac som zdrava ziadne cysty, cyklus pravidelny a som zhruba 3 roky po vysadeni antikoncepcie....presne som vedela kedy mam ovul vzdy.... pred 2 rokmi mi boli z nejakych zdr. problemov robene vsetky hormony v tele vratane gonadotropinov folikulostimulacneho a luteinizacneho a vsetky boli ok.... mozno je to genetika neviem... inac pocas statnic (stresy a znizena imunita) som mala 3 brutalne silne zapaly vajecnikov a moc mechura tak som sa aj bala ale verila som ze to nema vplyv ved kolko zien ma zapaly.... dokonca po tom zapale ma dr postrasil ze sa mu zda ze mam na sone viditelny sactosalpinx na pravom vajcovode.co je dosledok zrastov po zapale a vo vajcovode sa hromadi tekutina.... no myslim si ze na tom sone to predsa nemohol tak dobre vycitat a len sa mu to marilo...ved trocha tekutiny tam v tej chvili predsa mohlo byt uplne normalne, ale aj tak som odvtedy povazovala za zdravsi moj lavy vajecnik a vajcovod a teraz ovuloval 🙂 hrozne temy rozoberam tak prepacte 🙂 ale tak nechcem sa este predcasne tesit ved je to este velmi skoro.... a prajem vam srdecne ktore si to prajete tiez 2 ruzove ciarky 🙂

borkoo393
23. sep 2014

inac dnesny ranny test silnejsi oproti vcerajsim 🙂 a vcera neskoro vecer ma uz bolelo brucho ale ako som zalahla tak ok...asi budem musiet chodit spavat skor ako o polnoci len dufam ze ma to nebude tak po veceroch pobolievat vzdy....

jetotu
23. sep 2014

@borkoo393 no ja ked som zistila ze asi sme v tom :D to bolo na ten 5DPO, 8.9. a 9.9. sme mali s mojim 5. výročie.. najprv som zavolala kamoske a svagrine, bo by som nevytrimala :d a tak 9.9. som povedala môjmu... no ten to povedal svojmu kamosovi, a ten zase svojej zene.. pomaly sa to rozkriklo :D takze to uz vedia vsetci, ja na povery neverim, čo sa má stať, stane sa 🙂 ale podla mna je to najkrajšia radosť ked najdeš //, tak prečo sa o nu nepodelit s tými, ktorých máš rada ;) a P.S.: už nepi!! :D:D

jetotu
23. sep 2014

@ellabella22 ja som napríklad mala sex len v den ked som mala ovulku, a vyslo to ;)

petta87
23. sep 2014

My sme sa pokúšali asi týždeň viem krátko A včera ako na potvoru prišla mrcha nik jej ani neukázal prísť lebo mala prísť až O týždeň aj niečo ☹ takže zrejme nič Z toho. Ale hádam si šťastie sadne aj na nás 🙂

ellabella22
23. sep 2014

@momamo ja soím od soboty este netestovala, teraz som 28 dc, a chcem az ked budem 30DC, to uz by ma test nieco ukazat. Stale ma pobolieva podbrusko, a stale viac mam pocit, ze by to bolo fakt haluzne, kebyze to vyjde hned takto na prvykrat....len neviem ako si vysvetlit tie bolesti, ktore citim aj v krizoch sem tam 😉

ellabella22
23. sep 2014

@jetotu ano to je super ked presne vies kedy ju mas 🙂 ale ked vies len priblizne, ze cca asi 12DC, tak sa odporuca trochu sa posnazit medyi 7DC a 14 DC a malo by to vyjst 🙂 vsetko je indi-vindi...takze chill 😎

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@jana847 jasne vitaj medzi nami

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@kudusko veru pravda, casto psychika robi vela :(

radka752
23. sep 2014

@ellabella22 Ahoj. Skúsim to testnúť až v piatok, nech mám väčšiu istotu. 🙂

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@kukies ahojky boli dneska dve ciarky na ovu teste ale len slaba ta druha (ta dolezita 🙂 :( takze negativne ale ms mam dostat aj vo stvrtok takze este mam cas 🙂
@kudusko @miculiatko @jetotu

borkoo393
23. sep 2014

@jetotu ani ja som nevydrzala a hned to povedala sestre , az potom muzovi 🙂 inac ja ked teraz pozeram na tie testy co som robila 5 a 8 DPO tak ten 5DPO sa mi marilo ze je tam duch -este vtedy, ale kedze na 8DPO som nevidela nic tak som si bola ista ze nie som tehotna,,... a ked sa na nich pozeram dnes vidim duchov na oboch aaaaaaa preco som to takto nevidela vtedy......pripadam si ako cvok

kukies
23. sep 2014

@zebrickaa tak uvidíš, snáď to výjde 🙂 ja mám dostať až v nedeľu, tak pekne čakám 🙂

julypetkova
23. sep 2014

ja uz neviem ci som ci nie som ,dnes rano mala prist mrcha a prisla 😠 ,tak som tomu verila ze teraz sa podari ,aj ovu testy som kupila a cez ovulku sme sa pokusali tak neviem uz ☹ pri prvej hned na prvu supu,druhy krat tiez ale s to skoncilo MA ☹ ,dnes mam nejaku depku z toho,som zufala ☹ ,predtym som ani ovu testy nekupovala a vyslo to a teraz?clovek jak sa snazi tak nic z toho ,nerozumiem tomu,ci je to tym AM abo co neviem, ale rozmyslam ze niektore zeny pisu ze ked boli tehu tak mali prve mesiace menzes tak neviem ci tomu sa nepriklonit,ale pochybujem, ☹ ,nema s tym niekto skusenosti? 😖

petta87
23. sep 2014

Baby viete mi poradiť kedy je najlepšie sa O to pokúsiť? Ako si to vypočítať A rak? Možno je to aj psychikou lebo ja by som už veľmi chcela babo

miculiatko
23. sep 2014

@ellabella22 ahoj snazime sa treti mesiac cyklus mam pravidrlny 27 dni plodne dni si viem odsledovat podla hlieniku. Nikdy som neuzivala hak ani som nemala problemy s cyklom. Minuly mesiac sme sa pocas plodnych dni milovali kazdy druhy dnik a nevyslo to. Ked som bola u gynko tak mi povedal ze do roka by som mala otehu a ked sa to nepodari tak nastupi on. Teda skusame snazim sa to nesilit sustredujem sa na bezny zivot ktory som mala kym sme sa nerozhodli mat babenko. Doktor mi vsak poradil ze pred ovulkou by sme mali par dni abstinovat lebo dost mozne ze partner pri castom snazeni nedostreli tak daleko 😀😀

susana1212
23. sep 2014

Zeny mozem ovulovat 2x za cyklus??? Dakujem

miculiatko
23. sep 2014

@ellabella22 a dakujem pekne za podporu 😉
@borko393 musime to nechat vsetko na prirodu. Ja som bola tento mesiac u gynko na preventivke ziaden problem nevidel. Mam len jeden taky bezny a to su kvasinky no dr som sa pytala ci to ma vpkyv na otehu a hovoril ze vobec ved aj zeny picas tehu maju kvasinky.
@zebrickaa presne tak moja.. do stvrtka casu dost. Pevne nervy a drzim paste nech nam to vsetkym vyjde tento mesiac ci ten dalsi.

jetotu
23. sep 2014

@borkoo393 :D:D pockaj jak ti zacne tmavnut //, este ani len zo vzorky nevyberies a uz ich bude obe vidno 🙂 moj prvy pozitivny na 5dpo je tu : https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-september-2014/ 🙂

kudusko
23. sep 2014

@julypetkova ahoj ja som natom tak isto ako ty 2x na prvy sup potom prsiel MA a teraz som 3 cyklus v auguste sme sa zacali snazit potom MA a myslela som si ze ked 2 na prvu supu tak aj teraz a nie a ty kedy si mala MA a kolko sa znazite otvtedy?

daniela996
23. sep 2014

Ahojte baby tak aj my sme sa snazili v septembri a pridavam foto ovu testov zo vcera a dnes rana 26dpo a 27dpo ale dnes mi nedalo a urobila som teraz tehu test takze nie z ranneho mocu a vysiel mi takto co myslite je to tehu alebo duch?

22beba
23. sep 2014

@daniela996 vidím tam aj druhú čiarku ale na to že si 27 dpo je nejaká slabá či? 🙂 sku o dva dni možno zoasilnie držím palce 🙂

daniela996
23. sep 2014

@22beba ved prave preto neviem co si mam mysiet,ale nato ze je robeny z 6teho dnesneho moc tak ci to neovplivnilo tu intenzitu,posledne dni chodim casto cikat a strasne sa mi toci hlava

sugarbird
23. sep 2014

Dievcata zajtra ne /ocakavam mrchu...drze mi palceky silno moc ...

denuss
23. sep 2014

@daniela996 ja som mala 28dc takuto slabu ciarocku, ovu som mala normalne 14dc a bola som tehotna a vsetko bolo ok...ked som testovala o 2 dni uz bola ciarka krasne viditelna, zopakuj a budes si ista a urob z prveho ranneho...drzim palce 😉

ellabella22
23. sep 2014

@miculiatko jaaaj sak 3 mesiace je nic 🙂 ved tu sa baby snazia roky ...uvolni sa, a uzivajte si 🙂 bude to fajn. 😎 ;

ellabella22
23. sep 2014

@petta87 aky mas cyklus a kedy ovulaciu, skuste pocas 7 dni sa snazit, 5 dni pred a 2 po ovulacii 😉 malo by to vyjst. Aky mas cyklus?

julypetkova
23. sep 2014

@kudusko ahoj,ja som bola v 8az 9 tyzdni a zakrok mi robili 2.jula,tak sme pockali dva cykly asli sme na to a zatial sa nepodarilo ,asi sa pesuniem k oktobrovkam ☹ ,a ty cakas na mrchu?alebo ako si na tom? av ktorom tyzdni si mala MA?

miculiatko
23. sep 2014

@ellabella22 je to vsetko o mojej nedockavosti ale aspon viem ze v tom niesom sama a velmi sa tesim ze sa mozme takto podelit o svoje radosti a starosti cez net.viem ze tri mesiace nic neznamenaju oproti niekolkym rokom 🙂 ale niekedy v nejakych chvilkach je mi tazsie a myslim ze si tym prejde kazda z nas ktora zatuzila po babatku a nezalezi na tom ci sa snazime mesiac alebo rok. Ale uz som v pohodke a tesim sa na den ked zistim ze som tehu 🙂