icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

ellabella22
23. sep 2014

@miculiatko no to je paradny pristup 🙂 este si uzite jeden druheho, a chodte do kina 🙂 my sme viac ako rok v kine neboli 😀

petta87
23. sep 2014

@ellabella22 momentalne mi to príde kedy sa jej zachce 😖 vyšše roka a pol uz anti neberiem a tak
mrcha prisla vcera a podla kalendara mi mala príst az o týžden a 2 dni. tažko sa mi to bude vypočitavat ☹

daniela996
23. sep 2014

@denuss dakujem este zajtra rano urobim jeden 🙂

timuska26
23. sep 2014

@zebrickaa ahoj, som tu opat a mam dobre spravy, gynekolog ma ubezpecil, ze som v pohode len sa mi meni telo, to ze som zacala krvacat ma za nasledok ovulacia, takze po ovulacia mam slabe par dni trvajuce krvacanie. tehotenske testy mi niektore vychadzaju pozitivne, ale po mesiaci sa uvidi, povedal gynekolog.

ellabella22
23. sep 2014

@petta87 a je to mrcha nie je to spinenie? ked to prislo skor?

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@timuska26 ahoj tak to su dobre spravy sommveĺi rada 🙂 ja cakam na stvrtok ci bude ms alebo nie 🙂

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@miculiatko dakujem mojka tak velmi to prajem aj tebe! Zasluzis si to

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@daniela996 vidim tam aj ja nieco snad len zosilnie ompat dni 🙂 drzim palec

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@sugarbird drzim palce nech nepriiiide!!!

miculiatko
23. sep 2014

@zebrickaa zasluzi si byt maminkou kazda z nas ktora po babenku tuzi. Nezasluzi si vsak byt matkou ta zena ktora dovoli aby jej dietatko malo v tele pervitin (uecite si to zachytila v telke)

@ellabella22 hehe...do kina nechodievam takze ja som tsm nebola peknych par rokov. Ale samozrejme chapem ako to myslis 😉 ty sa ako dlho snazis?

adrika91
23. sep 2014

@daniela996 ahoj a koľký deň cyklu si ? aj ja som si robila teraz 6 dni do zadu ovu testy a tiež mi ukazuju takto ako tebe možno trošíčku ta prva čiarka silnejšia ale nie o moc , tiež sme sa snažili tento mesiac, mam tlaky v brušku chvílkami take slabe krče že ich vnímam a točí sa mi občas hlava a z rána mi je na zvracanie....tehotenský test som zatial nerobila som len 19DC tak neviem kedy budem testovať zatial čakám ... netuším kedy bola ovulácia ale podla testov asi 16DC tak ešte je skoro asi testovat ...

katty27
23. sep 2014

Ahojte baby som tu nová. Som 17DC a bolesti v podbrusku. Bolesť ide do nôh. A skoro ráno ma silno 2x počuli vpodbrusku. NNiečo medzi pichnutim a silným steklenim.čo to je. Som prechladena alebo jeto ovulka?

petta87
23. sep 2014

@ellabella22 zo začiatku bolo spinenie ale dnes už Normal mrcha ☹

sugarbird
23. sep 2014

@zebrickaa aj tebe drzim palceky ,snad nepride!!!!!

ellabella22
23. sep 2014

@miculiatko my sme sa este nezacali snazit 🙂len sa nam smyklo a to len ja som sa vystresovala, ze co ak 🙂 preto som tu nahliadla, lebo som pocitovala priznaky...ale co ja viem. My to nechavame zatial tak, ale nebudeme si uz viac davat pozor, uz by sme aj prijali druhe 🙂 syn ma rok 😉 Uvidime, ale ci to tentoraz nebol iba taky poplach. syn sa nam podaril na druhy sup., tak dufam, ze aj druhe pojde dobre 😉

ellabella22
23. sep 2014

@petta87 no nic, tak buduci mesiac 😉 bude to OK, neboj

daniela996
23. sep 2014

@adrika91 ahoj tak ja som dnes 27dpo.cylklus mam 28 dnovy cize v stvrtok by mala dojst ms.ovu som mala na 14den podla ovu testou,a tocenie hlavy mam 4den,a strasne som unavena hoc kde by som zaspala ale moja dcerka mi to nedovoli 🙂 takze zajtra si to potvrdim rannym mocom este raz 🙂 u teba je to este skoro kedze si len par dni po ovulacii

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@miculiatko to mas pravdu mne sa nad takymito ludmi pozastavuje hlava, mne stoji hlava aj ked vidim miestnych romov teda baby ktore maju ledva 17rokov a pupky jak blazon ani nevedia ako k tomu prisli, co s tym budu a uz o rok cakaju dalsie...nie som rasistka ani zavistliva ale...

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@sugarbird dakujeeeem uvidime stvrtok, aj ja ti drzim 🙂 nech nas obchadza

borkoo393
23. sep 2014

@jetotu a ty si uz bola u Dr.? ja som bola dnes a este nic nie je vidiet vraj je dost skoro a je to milimetrovy rozmer takze nevidno , mam prist v piatok alebo ak vydrzim tak buduci tyzden... ako s a poznam nevydrzim.... 🙂 este sa pytal ci testy boli jednoznacne pozitivne tak som vytiahla z kabelky nech si nemysli ze si vymyslam 😀 som si ich takto nalepila na papierik 🙂 posledny je z dnesneho vecera.... uz som dufala ze mi povie ze je vsetko ok a takto som stale v napati ☹.... kupila som si femibion 800 vraj do 12 tyzdna sa moze uzivat je to riadne predrazeny vitamin ale co uz a teda kupila som aj dalsie balenie testov a chcela som aj tehot.caj ale nenasla som zatial. ty si ho odkial kupujes? 🙂 inac dnes ma uz neboli brucho ako vcera vecer to je dufam fajn a menej mi chuti jeste ale to neviem ci je psychikou... a pri pohlade na tatarsku ma mierne naplo 🙂

borkoo393
23. sep 2014

inac tie pasiky su nazivo omnoho lepsie viditelne ako takto mojim smiesnym mobilom odfotene 🙂

kudusko
23. sep 2014

@julypetkova JA som mala MA v 10 tyzdni 17.6. ale my sme cakali 2 cykly a teraz v auguste sme prvy krat isli nato teraz som 9DC a cakam na stastnu ovulku a dufam ze bude stastna a ta prava ja zatial ostavam tu s mojimi babami 🙂

alby2014
23. sep 2014

Holky ja som salena z tych vasi skratiek typu DPO, DC... vysvetlite mi to niekto? 🙂 ..viem sa pýtam ako debil. My sme si urobili pekne vecery cez plodne dni, dnes mi skoncili... tak uvidime. Cyklus by mal prist tak 2.10. Chcem sa este opytat, stalo sa Vam, ze clvoek nebol trpezlivy robil testy priskoro tie boli negativne a nakoneic po urcitej dobe pozitivne?

kudusko
23. sep 2014

@alby2014 Ahoj tak DPO je den po ovulacii a DC je den cyklu a treba vydrzat aspon do den MS alebo 1 pred ms 🙂

kudusko
23. sep 2014

@daniela996 Danielka asi zle to pises to mas 27DC takze si pravdepodobne 12DPO asi tak 😉 A este som zabudla napisat ze ten test staci na 12DPO o 2 dni ked pravis a bude silnejsi tak to bude na 100% ale tieto testy su vyborne mna nikdy nesklamali

daniela996
23. sep 2014

@kudusko juj tak dakujem 🙂 ja som to niako poplietla 🙂 tak som 12dpo 🙂 tak som velmi zvedava na zajtrajsi ranny test 🙂 ledze dnesny poobedny ukazal taku ciarku tak mozno ranny bude silnejsi 🙂

kudusko
23. sep 2014

@daniela996 Vies co nato sa nespoliehaj mne ranne su slabsie ako poobedna ak mas dost testov tak sprav poobede a pozajtra nebude tam taky rozdiel HCG stupa kazdy den ale najlesie to vidiet po 2 dnoch 🙂

daniela996
23. sep 2014

@kudusko dakujem za radu tak mam 4testy takze vyskusam 🙂

kudusko
23. sep 2014

@daniela996 super tak zi drzim palceky ale ja viem ze si na 100% a kedy si PM?

jetotu
23. sep 2014

@borkoo393 paraaada :D kolko si DPO? Ja idem zajtra a to som 4+6. Od stvrtka zacina 6.tyzden 🙂tak uvidime ci daco uvidime :D ja mam testy uz vyse tyzdna ako kolajnice.. digi pigi clearblue bol pozitívny na 11DPO. Tak hadam uz aj bude vidno.. 🙂