Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@daniela996 aj tebe ma prist zajtra? 🙂
Ano zajtra cakam ale asi nedojde 🙂
Jaaaj baby, no mne vcera - presne na 28 DC spustila MS 😕 ale nevadi, lebo sme este neplanovali dalsie babo 😉 este si uzijeme jesen a potom to rozbalime 😀 Takze vas opustam, a drzim siln palciskaaaa 🙂 pa pa
@momamo dosla vcera MS 🙂 Drzim ti palce, nech je vsetko OK, pa pa 😉
Ahojte. Takze u mna sa spustilo Mko a ja som z toho smutna. Viem proste to treba prijat a ist dalej ale ked ja som to tento mesiac akosi citila ze som tehulka. Dnes asi budem mat slzave udolie a od zajtra znovu skusim mysliet na to ze dalsi mesiac budem mat krajsiu spravu. Prajem vam krajsi den ako je tento moj.
@lucky14 nebud smutna 😉 urcite to vyjde dalsi krat a bude to krasne, uzi radsej dnesny den a kup si nieco pekne 😉 potes sa 😎
@ellabella22 dakujem za povzbudenie. Si mila. 🙂
@daniela996 chod nech vies presne na com si. 🙂 Drzim palce nech dalsia foto ktoru pridas bude jasne ukazovat ze si tehulka. 🙂
@daniela996 vyzera to slubne 🙂 parada!
@ellabella22 ja tak isto pri prvom tehu som si spravila test den po meskani a bola to dost silna ciarka, tak som myslela ze uz pred ms bude aspon slabucka druha ciarka, ale este to nevzdavam, len nech mrcha nechodi. priznaky od unavy, nechut jest az po bolenie prs co ma nikdy neboleli, hoci teraz uz je to len take mierne. uvidime teda cez vikend, urcite tiez psychika robi svoje
@mimika123 drzim palce 😉 ja som rada, aspon si este celu jesen krasne zabeham 😉 a v zime budeme plodit, uz sa tesim 😉
@zebrickaa takze dnes 13DPO a test stale negativny. kupila som si aj clearblue digital tak neviem ci ho spravit 2 dni pred ms alebo cakat kym nedojde mrcha. takze cez vikend budem mudrejsia 🙂 moj muz sa uz zo mna smeje lebo dnes mu ukazujem test a vravim daj si to do svetla, inak si to otoc. a tak mi vravi, ze dones pero a ja ti tam tu ciarku radsej dokreslim 😀
@ellabella22 ja som tiez rozmyslala ze ak to teraz nevyjde nechame si pauzu a skusime cez zimu, t.j. narodilo by sa to niekedy v jeseni a stihneme este dovolenku v lete 🙂
@ellabella22 haaadam 🙂 mohlo by vyjsť 🙂
@mimika123 Jasné dám vedieť. Aj keď som realista a o tri či štyri dni čakám mrchu. Príznaky nejak nič moc. Ale čo čakám, keď som toľko pred mrchou že jo 😕 Teraz máme trochen nabitejší program čo sa týka rôznych problémov, tak neviem či mám niektoré veci z nervov alebo sa mi moje telo snaží čosi iné naznačiť 😀
@jetotu ja som mala ovul 6.9. cize som dnes 18DPO ak sa rata aj den ovul tak 19DPO... nechapem to 4plus6 co pises , co to znamena? 🙂 inac sa mi mari ked som citala zaciatky tejto temy ze si mala ovul nejak 2-3 dni predomnou takze daj dnes vediet ci nieco Dr. uvidel 🙂
posledny je z dnes rana.....
aaaaaaaaa stale tomu neviem uverit 😀
@daniela996 Super ale ten digi sprav az zajtra v den mrchy lebo nemusi ti este ukazat ale j to tam hovorila som ti 😉 🙂
@kudusko @daniela996 ja mam mat zajtra mrchu a tehu test este negatívny :(
@radka752 a ty vidis nieco na mojom prvom teste? (prvy bol robeny vecer) ja som si bola najprv ista ze je negativny potom sa mi zacal marit nejaky duch ale povedala som si ze je to len to policko tym testovacie.... na a ten druhy bol uz upne negativny (robeny rano) navyse ked som dostala bolesti v den cakanej ms tak som si bola ista ze nie som tehotna tak sme sli zurovat ☹ a potom ako zazrak 2 ciariska 🙂
@kudusko stale akosi nechapem 😕 4plus 6 znamena ze si ratam tyzdne a dni od poslednej ms ??? lebo od poslednej ovul.som 18 dni cize 2 tyzdne a 4 dni.....nejako som mimo z toho

@kudusko 🙂 PM znamena posledna ms? 🙂 nevyznam sa v skratkach 🙂