Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko uplne suhlasim, ze vyhadzovat peniaze za testy predcasne je zbytocne a len to navodi nevolu medzi partnermi🙂
ahojte Mam PCO s inzulinovou rezistenciou, menstruaciu asi dva krat do roka, takze je to naozaj tazke vystriehnut plodne dni. Pred mesiacom som ale dostala menstruaciu a v blizkej dobe na to objavila existenciu vraj zazracneho inofolicu tak dufam ze ovulacia dojde. Mam aj ovulacny monitor Clearblue a striehnem na dve ciarky aby sme sa do toho pustili. Zatial mi monitor este nikdy neukazal tri oblaciky tak dufam ze inofolic zaucinkuje. Mam pocit ze z tej tuzby po dietati mi prepne a co vy? Je tu podobny pripad ako ja?
Ajojte dievcence 🙂
Tak uz konecne viem kedy mam ovulkuuuuu jupiiiii 🙂
Dnes pozitivny ovu testik 🙂 🙂
Zajtra hodim foto 🙂
@kudusko ahoj cicusss ja teraz hlienik nepozorujem lebo si liecim kvasinky a musim si davat posvove tabletky a z tych mam vytok nie taky prirodzeny. Vcera som si vsak tabletku nedala lebo som cakala kym drahy pridr domov a smolkovali sme. 🙂Hlienik dnes ani nepozorujem. Nevidim nic. Na ovulku mam asi este skoro. Cakam ju o par dni (3-4). Dnes pauzicka so smolkovanim a skusime zajtra nech sa rybky doplnia 🙂
@mimika123 ano aj ja som povedala, že už nekúpim žiadny test žiadne sledovanie...v polke oktobra mam narodeniny ovulku asi tyzden predtym tak nechavam tomu volny priebeh... 🙂 ale ta zimna atmosfera je dobry napad 🙂
@mia005 presne tak hlavu hore 🙂
@nicolettka2126 jeeeej super super 🙂 tesim sa... mne dneska prisla mrcha neviem ci si citala :( tak buduci mesiac 🙂
@miculiatko no pekne sme sa tu zisli my chceme zajtra ked budeme samia potom drahy robi tak 1 den pauza potom zase uvidime ako sa ja budem citim lebo ma dost dusi ale bola som u doktorky vsetko ciste hrdlo tiez tak potom neviem asi z tej alergie.
@ekakoc moj drahy ani nevedel ze som testovala by ma vysmial. Myslim si ze prave tym testovanim a prilisnym ocakavanim sa mi nepodarilo otehu takze tento mesiac tutumutu vtedy ked sa nam chce a nie vtedy ked si musime a hlavne bez silneho ocakavania!
@nicolettka2126 noo super!!! To je fajn ze si to zistila 😉 ak by sa nam nepodarilo otehu skusim asi aj ja ovu testy buduci mesiac.este mam cas si to rozmysliet. Ja momentalne cakam ovulku myslim ze pride tak okolo 13-15 dc. Dnes som 11 dc. Alebo zbehnem do lekarne po ovu??? 😀😀
@miculiatko no to je super tak sme uz tri. Ja kedze nemam ovulaciu kazdy mesiac netusim na ktory den po menzese pride preto meriam kazdy den cez Clearblue monitor. Co pouzivas ty? Mas cyklus 28 dnovy?
@kudusko ooo chuda. Najlepsi liek na vsetko je keksik 😉 ja som asi pres dvoma rokmi ked sme este na babwnkom neuvqzovali bola strasne chora total chripka vsetko ma bolelo. Drahy ma prehovoril na milovanie a predstav si ze mi nuc nebolo potom!!! Uplne zdrava som sice nebola ale tie chripkove bolesti tela presli. Vrelo odporucam.
@zebrickaa ja jedine co nechcem aby sa mi to podarilo v novembri, lebo to by mi vychadzalo na august a vtedy ma vela ludi v rodine narodky takze v auguste urcite nie len nahoda je svina a aby sa zrovna vtedy nepodarilo 🙂 preto by som to este odlozila na zimu a budeme mat neskori darcek k vianociam alebo muz bude mat narodky na silvestra tak dobry darcek by bol, to ma vlastne az teraz napadlo 😀
@khiarka cyklus mam 27-28 dni minuly mesiac po sto rokoch 30 dnovy (to asi preto lebo som velmi chcela otehu) a riadila som sa len svojim telom a hlienikom. Tiez aplikaciou v mobile ktora mi vypise kedy mam ovu no trj uz neverim lebo mi ju ukazuje skor a prisla podla mna neskor. Rozmyslam ze skysim ovu testy len neviem ci aj toto testovanie si moje telo nevysvetli ako prilisne snazilkovanie a bude sa otehu branit...
@miculiatko nuz ja mam 33 rokov a preto nic nenechavam na nahodu kedze niesom uplne zdrava. Ta tuzba tu bude tak ci tak samu seba neoklamem. Ak poznas svoje telo a ovulaciu mas pravidelnu tak sa riad tym co si myslis ze je spravne. 🙂
@miculiatko nooo ja som dnes 15.DC a dnes konecne pozitivny testik takze ovulka bud zajtra alebo pozajtra prebehne 😉
Este stale sme na tom tak ze sa nesnazime ale tak skusime posmolkovat dnes a zajtra a uvidime ako to dopadne, ak nam to je sudene tak sa podari aj bez snazenia 🙂 🙂
Takze uz aj ty budes mat o chvilocku ovulku juj tesim tesim 🙂
Zase sme na tom skoro rovnako 😀
A tie ovu testiky mozem iba iba chvalit krasne ukazuju, zajtra pridam foto a posudis sama 🙂
Ja mam odtialto od @lauritka su lacne a supeeeeerneeee 🙂
@zebrickaa juuuuj zlatko to fakt?? To mi je luto ale aspon ides dalej s nami 😉
Raz sa to predsa musi podarit 😉
@khiarka kazda z nas to ma inak sudene ci sa babo podari s ivu testami alebo bez. Tie ovu testy su pre mna skor zo zvedavosti. Kaslem na ne. Povedala som si ze sa na otehu nebudem sustredit a tieto testy by mi k tomu nepomohli. Takze spolieham len na prirodu.
@nicolettka2126 nebudem spekulovat s testikmi. Ak mam otehy tak sa to podari aj bez nich. Som zvedava aky vysledok bude tvojho smolkovania. Ci sa zadari. Necham sa prekvapit 😉
@nicolettka2126 ano ano to si aj ja hovorim aspon idem s babami dalej 🙂
Caute zeny, tento mesiac je asi najdlhsi doteraz... normalne mam mrchu nepravidelne, ale stale okolo 22dni..bola som u doktora tu v londyne a su uplne hrozny, vyhnal ma a povedal, ze sa mam vratit po roku snazenia... ale ak nemam pravidelnu mrchu mal mi nieco napisat :( ... nasadila som si inofolic pred mesiacom, tak uvidime... mrcha meska, podbrusko ma boli uz 2 tyzdne, prsia tiez... svagrina mi povedala,ze sa mi zmenila tvar a ma dobry pocit, svokre sa snivalo, ze som tehu a mam aj ja taky pocit !! Tak stale dufam a manzel mi vcera kupil letenku domov aby som si to dala do poriadku doma..je zlaty... prajem kazdej //... ♡
@nicolettka2126 ano ja som s
@miculiatko rovnako ja mam tiez od lauritky a mozem chvalit ja som dnes 11DC a skusala som ci sa nemylim a nemam skor ovulku ale pravdepodobne sa nemylim a mam ju vtedy kedy som myslela 16-17DC kedy ako dostala som antibiotikum na 5 dni tak asi az potom sa zacnemem snazit budem medzitym si robit testy ci nahodou nepride preistotu dufam ze ked doberiem tak vtedy pride aj ovu 🙂
@kudusko drzim paste nech je to tak ako ma byt!
@miculiatko Dakujem zlatko dufam ze to nepresvihnem 🙂
@miculiatko no ja by som tiez netestikovala ale bola som jednak zvedava kedy mavam ovulku a hlavne ci.mi po vysadeni HAK prebieha 😉
Takze hlavne kvoli.tomu..
Ja som si tiez povedala ze otehu vtedy kedy.mi to je sudene a nesnazime sa takze tymto sa ukludnujem ze to nesilim 🙂
Ak to ma vyjst tak to vyjde aj bez snazenia 😉
A želám si veeeelmi aby nam to vyslo naraz to by bola paraaaaada 🙂

@timuska26 to fakt? tak teraz sa nam to vsetkym spolu musi podarit!!! dakujem za info 🙂