Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@gabininka ja som tiez bola v deviatom, doktor povedal dva -tri mesiace,tak ideme tento mesiac uz naostro ,ovu testy nakupene tak uz len vystihnut ovulaciu. 😝
@kaprkapr No ja som pila alchemilkovy caj na zotavenie maternice po potrate,a to len cez menzes a par dni pred nim a pijem asi mesiac uz femibion 800 aj nadalej ho mienim uzivat,menzs konci ,ovu testy kupene tak sa snazime tento mesiac naplno 🙂
@zebrickaa tiez sa bojim toho ,aby to nedopadlo rovnako ako predtym ,lebo som tiez po potrate ,ale treba si verit ze tentokrat to bude zdrave tehotenstvo a s uspesnym koncom,praje vela zdaru 😉
@mia005 drzim palce 🙂
@mia005 mne sa praveze predlzila zo 4roch na 7 dni no hroza,konecne dnes skoncila a ozme ist na to 😉
@julypetkova ja som teda opacny pripad.uff 7dni..neprijemne.ale dnes som uz 3DC a uz sa nemozem dockat az skonci a huraaa do plodenia 😀
@kubisova no mne prisla od zakroku na 30 den
@mimika123 ahoj,ja somm sa tiez poistila s ovutestom a pri prvej dcerke to vyslo hned na prvu supu,aj pri druhom ,ale potratila som ,tak dufam ze aj teraz pri tretom snazeni sa to vijde hned na prvy krat lebo dcerka ma uz dva roky a uz je to velka slecna ,chcelo by o surodenca ,take male babetenko 😉
@mia005 tak hadam sa nam zadari,zajtra pride muzicek domov ,ale ovulacne dni az neskor ,musime skusat snad to vijde aj tentokrat na prvu supu,len sa obavam tych prvych troch mesiacov ,ako to budem prezivat a bat sa ....,kazdeho pichnutia a kazdej navstevy zachodu 😖
@julypetkova nam sa tiez prvykrat zadarilo vdaka ovu testom.ale skoncilo to potratom.teraz mam aj ovu testy pozitivne a nic..uvidime no..casom sa na to vsetko uz pozeram inak..ale verim,ze tento mesiac uz bude uspesny 🙂
@julypetkova my tiez uz jedneho chlapca mame a teraz sa snazime o druhe kedze syn ma tiez uz 2 roky 5 mesiacov, takze mame najvyssi cas aby sa nam podarilo 🙂 drzim palce aj tebe, velmi to vsetkym prajem
Caute kocky nakolko moje snazilkovanie sa z nepodareneho leta presunulo do septembra dovolte mi pridat sa k vam. Dnes som 17 dc, 4. Den po ovu. Vy ste na tom ako?
@mimika123 awoj ja som tu na forach citala ze snazilkovanie kazdy druhy den tak sa to snazim dodrziavat ale samizrejme nie nasilu😀
@jankik kamarát s frajerkou ,,zakvasili,, cez krámy ...snažili sa 8 mesiacov a nič a cez kramy na prvý šup..
@miculiatko ja som dnes este len 5DC takze uz som nedockava kedy bude koniec mesiaca a uvidim ci sa zadarilo. to cakanie je najhorsie
@miculiatko vitaj medzi nami 🙂
Vidim ze sme narovnako 🙂
Ja som tiez 17.DC dnes len s tym rozdielom ze neviem ci uz ovu bola alebo este len bude 😀 😀
@mimika123 ani mi nehovor o cakani. Dni sa mi tak vlecu ze koniec. Zajtra idem na gynko na preventivku a uvidim co mi pivie. Dufam ze nemam nejaky problem. Asi ma ine snazilky ukrizuju ale uz dlhsi cas som nebola na gynko ale ani som nemala tazkosti. Cyklus ako hodinky chvalabohu.
@nicolettka2126 nerobis ovu testy pripadne meranie bt? Inak baby odporucam mobilnu aplikaciu menstruacny kalendar s takym ruzovym kvietkom na ikonke. Krasne ti tam vyznaci ovulku plodne dni a vies si tam znacit vsetko aj graf bt to spravi
@nicolettka2126 a inak diky za privitanie😉
@patricia128 tak to je super, je to dalšia z nadeji...🙂
@miculiatko vcera som si len kupila 1 raz v zivote ovu testiky tak som testla vcera doobeda vcera poobede a dbes doobeda ak chces kukni moj fotoblog tam ich mam odfotene 🙂
No to pichanie alebo ako to nazvat proste taka zaujimava bolest podbruska to uz mam od 10.DC zhruba...takze neviem ci uz bola alebo este len bude ovulka...podla testov by som tipovala ze asi este len bude no uprimne poviem ze som v tom novacik tak neviem 🙂
@nicolettka2126 hmm ja nemam skusenosti s ovu testami ale na forach som citala ze ovu prebieha vtedy ked druha ciarka je minimalne tak silna alebo silnejsia ako kontrolna. Pozriem to ale radsej nech ti to skontroluje nejaka skusenejsia snazilka😀
@julypetkova ahoj, mne tiez dr. povedala ze 2 mesiace treba pockat a potom to bude zalezat odo mna ako sa budem citit. Psychicky som pripravena, tak uz od augusta skusame, takze uvidime ci pride mrcha... ovu testy som neskusala ani neviem ako nato :D tak drzim palceky nech cim skor vidis //
ahojte baby tiez sa snazilkujeme uz cele leto a stale nic je tu aj nejaka snazilka z Trnavy?
@timuska26 hej aj ja som dneskla prave citala ze 72hodin sa dozivaju 🙂 super super tak uz ste zacali tento mesiac 🙂
@mimika123 ahojky vitaj medzi nami 🙂 my sme minuly mesiac len tak light zacali (kvoli kyretu) a tento mesiac chceme ist na plno 🙂 tiez by som bola rada keby to bolo aj kazdy den ale myslim ze raz za dva dni to bude stacit netreba to prehanat a silit 🙂
@julypetkova tak to sme skoro na tom rovnako 🙂 asi sme rovnako potratili teda myslim mesiac :( ale verim ze to bude dobre tento krat, uz nemyslim na zle veci 🙂
@miculiatko vitaj medzi nami 🙂
@bandikovajana vitaj medzi nami 🙂 ja som pol hodinku od trnavy 🙂
@gabininka nieeee uz tento mesiac mrcha nepride 🙂 necakame ju niktora 🙂

@zebrickaa Ahoj,ja som tiez po potrate ale bola osm v 9-10 tyzdni ,ubehli uz dve mesiace ,takze sa ideme snazit tento mesiac uz naostro,dnes skoncil menzes ,ovu testy nakupene, tak dufam ze sa podari ,a donosim . manzelik pride zajtra domov zo zahranicia tak uz len sa snazilkovat 😉