Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@kudusko ako pomocka su velmi fajn. Skoro som im podlahla aj ja ale rozhodla som sa pocuvat svoje telo a to mi dnes nasepkalo ze v noci by mohla byt ovu alebo uz prebehla. Tak teda budeme skusat 🙂. Necham sa prekvapit ci o fva tyzdne pride ms. Skor sa vsak priklanam k tomu ze pride.
@alby2014 ahoj aj ja som minuly mesiac testovala mamatestom a bol negativny hoci sa mi tam maril taky mini dusik.Odlozila som si ho a dnes vecer len tak nahodou som nan kukla po mesiaci a krasne sa na nom dala vidiet bezfarebna druha ciarka v podstate miesto kde by mala byt poriadna kolajnica. Teda moj zaver je ze mamatest robi falosnych duchov priesvitnych.teda to co som si tam vo chvili testovania leb domyslala ram v podstate bolo ale len falosne 🙂
no ale moj duch na mamateste je ruzovy....nie priesvitny
@zebrickaa dakujem pekne. Otehu vsak neriesim teda sa o to aspon pokusam 🙂 aj ked je to zlozite.
@alby2014 tak potom skus testik zopakovat o dva dnuli. Hcg sa obnovuje kazdych 48 hodin. Drzim palce
dievcata drzim Vam palce, nejako to spolu dotiahneme do dobreho konca,je super vediet,ze sme viacere 😀 ja som dneska robila tehul test,lebo stale este naivne myslim,ze cakame podla tych vsetkych priznakov,co som mala posledne dni,zajtra mam dostat 😒 vitaminky s kyselinou listovou,vela pohybu a radosti a hlavne pozitivne sa naladit!!! 🙂
a chcem sa opytat ak ten duch zmizne...to som potratila, alebo co sa stalo...resp. preco vznikol ak som nebola tehotna.?
@miculiatko
@zebrickaa ahojte dievcata no ako sa mate? co nove?🙂
ahojte, na ovulacnom teste som vcera nasla dve ciarky (14DC), tak sme na to vhupli a dufam ze v oktobrovkach uz budem slavnostne ukazovat dve ciarky na hcg teste 🙂 drzme si palce
Ahojte ta. dnes na mama teste nie je nic...:( Aj som trochu smutna, ale zas som si povedala, ze by som asi vela chcela 1x a hned. Nemoze mat clovek hned, asi si este mame uzit vyrobny proces :D
Mam estekus malej nadeje, lebo ja mam az v piatok/ sobotu dostat MS, ale bars nadejne to nevidim. len ma silene bolia prsia a minule ma napinalo aj obcas podbrusko pichne, ale viete sila autosugescie je velka :D
@alby2014 viem si predstaviť, aké je to sklamanie, keď sa z ružovej čiaročky zrazu stane iba snehobiely test. To sklamanie, hnev a smútok zároveň. Preto sa teraz bojím aj testovať. Tiež som mala "ružového ducha" na dvoch rôznych testoch (pred troma mesiacmi), za pár dní už bol test ako čerstvo napadaný sneh. Nemohla som tomu uveriť, tak veľmi som dúfala, že čiarka stmavne, ona však zmizla. Na test som čumela ešte niekoľko hodín, či sa náhodou neobjaví..... 🙄 . Treba jednoducho ísť ďalej a pozitívne myslieť.
@jetotu ahoj ja som dnes v polovici cyklu akurat v praci. V noci mozno bola ovulka citila som bolesti pidbruska.chceli sme s drahym smolkovat vecer ale bola som velmi unavena s zaspala som. No rybicky by mohli vydrzat spred dvoch dni. Uz si vsak nerobim nadeje ked tu citam ze zase sa niekomu podarilo otehu na prvykrat. Ja to prajem kazdej snazilke nech sa podari cim skor ale uz chcem aj ja ☹ je mi tazko z tohto. Taak velmi sa chcrm nesustredit na otehu no nejde mi to. Snazim sa nahovorit si ze mi je jedno kedy sa to pidari len nech sa to pidari no samu seba neoklamem. Ach...je to tazke. Snazim sa byt v klude no mrzi ma ze vecer nebolo smolkovanie...neverim ze sa mi to podari tento mesiac aj ked do tretice vraj vsetko dobre. U mna nie. ☹
katty27..ale ty uz tam mas ciarku ja predvcerom ducha a dnes nic...:( Ale ma to pozitiva, lebo ideme na svadobnu cestu a aspon si mozem uzit vsetky sauny a procedury, pokracovat v behani a chutnat skvely burciak, co je na jesen...🙂

@jankes jej tak to by si surodenca zasluzil 🙂