icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

timuska26
29. sep 2014

@zebrickaa zacinate zase sa snazit?

zebrickaa
autor
29. sep 2014

@timuska26 :( boze mojka to je strasny pocit asi ci? ja som prave cez net lekaren objednavala tehu testy nech to nemusim tu kupovat v lekarni kde ma vsetky poznaju i ked nic na tom nie je ale...stihne prist kym bude treba... aj pojdes k mudr ked to neprestane? ja som mala tretiu ms po kyrete a bola uz slabsia ale mala som bolesti :( dufam ze je vsetko uz ok

timuska26
29. sep 2014

@zebrickaa vcera som prelezala cely den, take som mala bolesti, mm povedal, ze vyzeram ako troska. u dr som bola vsetko ok zatial, ale mi povedal, ze treba cakat, este mi ani krv nebral. ☹
takze cakame, o tyzden by uz malo byt silnejsia ciarka, ked nie, tak mam asi iny problem, ja myslim, ze mam opat cystu, no uvidime, ale uz sa nebojim nicoho.
no tri mesiace sa odporuca pockat po kyrete, vam sa to teraz podari, uvidis 🙂 , uz som minule pisala, ze je dobre zoskupenie hviezd a planet.

miculiatko
29. sep 2014

@timuska26 hmm tie hviezdy a planety dufam ze nam vsetkym prinesu otehu!!! Drzim palce nech je to u teba tehu!!

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@timuska26 uff si vytrpis poriadne, bodaj by ti aspon tehu chcelo byt ked uz toľké bolesti su :( hej? Mas zakúpenu?

timuska26
30. sep 2014

@zebrickaa ale ja som uz zvyknuta na bolest, dneska rano opat slaba ciarka na teste. 🙂 s chlapom ani snazit sa teraz nemozeme, bo nechcem krvacat, ale uz ani chut nemam.
uz sa snazite? posielam ti energiu 🙂

kudusko
30. sep 2014

@timuska26
@zebrickaa
@miculiatko Caute drzkajte sa myslim na vas ja este trochu stale pokasliavam ta ovulka namna tento mesiac sere nechce sa jej je to asi tou chorobou citala som na nete ze choroba ovplyvnuje ovulku uvidime vidim ze sa to tu rozbehlo snazenim Maji nevies co je s Niky ta by uz za chvilu mala testovat? Mala by byt prva z nas ja som teraz doma chora s malym pulirujeme sa 😝

nicolettka2126
30. sep 2014

@kudusko zlatko ahoooooj tu soooom 😀
Si zlata ze sa zaujimas 🙂
Dnes som iba 20.DC takze casu mam este kooopu 🙂 🙂
Ale zatial sa "tehotne" necitim absolutne 😀
Minuly mesiac som myslela ze to uz naozaj vyslo vsetko tomu nasvedcovalo, zle mi bolo potom to spinenie hlava sa mi motala a predsa ništ z toho 😀
Teraz nemam ani jeden z tychto "priznakov" takze uvidime co bude....
Ale beriem to sportovo, ak sa zadarilo tak vyskocim z koze od radosti a ak nie tak idem dalej 🙂
A ty sa hlavne cim skor uzdrav cica mica 🙂

timuska26
30. sep 2014

@zebrickaa
@kudusko
baby pridavam foto, neviem ci to bude dobre vidno

miculiatko
30. sep 2014

@kudusko cau kocka ja som ovulku podla vsetkeho mala vcera cez den alebo este vecer predvcerom. Keksik sme vsak mali od dnes tri dni dozadu a.pochybujem ze sa zadari. Aj minuly mesiac som mala ovulku neskor ako som si myslela keksik bol dva dni pred nou a nic. Tentokrat som draheho prehovarala ze aby sme smolkovali no spali sme u svokrovcov a jeho jedine co napadlo tak sa so svojim bratom hral na playstation!! Hovorila som mu ze teraz je ideal cas poistit to no nechcel !!! Vraj ked budeme doma. Lenze doma budeme sami az zajrra rano. Mame obaja nocnu. Cize tento mesiac opat nic☹. Som smutna z toho. Neverim ze sa zadari. Cize ratam s tym ze sa oresunieme do dalsieho mesiaca😉

kudusko
30. sep 2014

@miculiatko Ahoj moja neboj asi budeme dve lebo mne test neukazuje ovulku ci to je tym ze som brala lieky alebo chorobou stresom to moze byt ovplyvnene som citala inac na 12dc som mala ciarku ale nebola az tak silna aka by mala byt a odvtedy skoro ziadna uplne slaba tak uviidime asi som si ju tymi liekni posunula
@nicolettka2126 tak to mas este cas testovat a preto ti to teraz vyjde mala si krasne ovu testy
@timuska26 je tam kedy si mala dostat kolko si dpo?

timuska26
30. sep 2014

@kudusko neviem ako som dpo, len par dni asi 5, mala som to krvacanie po ovulacii a podla doktora nabuduce tyzden mam zacat testovat, ale uz som zacala, ten test je ranny

miculiatko
30. sep 2014

@kudusko moja nemusis ani riesit ovu testiky.mozno ti neukazuju pravdu.pocuvaj svoje telo a kasli na nejake pasiky 🙂 ja mam este stale nejaky vytok akoby plodny ale je toho malo . Aj ma pibolieva brusko. No myslim ze je uz po ovu. Do ms si budem uzivat spontanny keksik preckam ms a potom zase skusame nanovo.inak aj mna chyta nejaka choroba.mam nadchu boli ma hrdlo tak sa budem liecikovat.

miculiatko
30. sep 2014

@nicolettka2126 som zvedava ako dopadnes.ja uz viem ako dopadnem. Inak moj drahy mi dnes povedal ze ja vlastne nechcem mat keksik s nim ale chcem babatko.asi ma pravdu 😉 uz som fakt prepnuta. Jaaaj vymenim si mozog!!!! Nech si vymazem to snazilkovanie

nicolettka2126
30. sep 2014

@miculiatko no nejako bude 🙂
Ako hovorim rehotne sa necitim vobec 😀
A keksij sme mali 1 den po pozitivnom ovu testiku potom uz iba mimo plodnych dni..fuuu tak aj tvoj drahy si to vsimol skus sa nejako odreagovat aj ked veriiiim ze je to velmi tazke...prave v takychto chvilach si uvedomim ze je teraz asi lepsie ked sa tak "naplno" nesnazime 🙂
No ked sa nezadari takto tak nas skor ci neskor aj tak caka poriadne dnazilkovanie 🙂
Uvidime 🙂

nicolettka2126
30. sep 2014

@kudusko no uvidime o tyzden zistim 🙂 Ale citim sa uplne normalne, tak netehotne 😀

kudusko
30. sep 2014

@timuska26 TAk to iste si si ako Peta jetou ak vies koho myslim aj tej tak skoro testiky ukazali tak ti gratulujem 🙂

miculiatko
30. sep 2014

@nicolettka2126 drahy to len tak podotkol nebol nahnevany.aj on chce velmi mimi.ked mi budu mat prist kramuse tak sa bude kazdu chvilku pytat ci uz dosli.tak isto to bolo aj mesiace predtym. Tebw by mala o tyzden dojst ms? Nooo som zvedava 🙂

capslock
30. sep 2014

Baby, čo si o tom myslíte? Dnes mám 43 DC,poslednú mrchu som mala 19.augusta. Včera som si robila test a výsledok bol negatívny. Robili sme to ale len v čase menštruácie a po nej čiže nemyslím si, že by som mohla byť...Čiže keď je negatívny tak je negatívny a basta áno? A môže to byť spôsobené nap.stresmi.

nicolettka2126
30. sep 2014

@miculiatko Ano ano 8.10. ma termin mrska tak uvidim co bude🙂
No neviem preco, nedavam tomu velku nadej 🙂

miculiatko
30. sep 2014

@nicolettka2126 noo to je uz za osem dni. Dovtedy sa moze hocico udiat. Ja mam dnes 16 dc a ak pocitam ze aj tento mesiac budem mat cyklus 30 dni tak najneskor ocakavam ms 14.10. Minuly mesiac som mala na pocudovanie taky cyklus inak mavam tych 28 dni. Teda ja ocakavam ms trosku neskor.

nicolettka2126
30. sep 2014

@miculiatko no my sme akurat na 16.DC mali keksik 😀 To bol ten den po pozitivnom ovu testiku 🙂
Ale som zvedava aj na ten tvoj cyklus co a ako bude...Tato nedockavost je smrtiaaaaca 😀

timuska26
30. sep 2014

@capslock ahoj, my sme aj prve babo splodili hned po ms, aj teraz sa nam vtedy podarilo, niektorym babam ukaze az 20 DPO.

miculiatko
30. sep 2014

@nicolettka2126 nebud nedockava 🙂 skus to nechat tak. Booze ked si spominam na zaciatku tohto mesiaca ked som sa nevedela dockat soboty 13 eho ci pride ms aby som mohla testnut a potom v pindelok ma pred dalsim testovanin ms predbehla. Uz nebudem nedockava a skus nebyt ani ty 🙂 je to tak lepsie.

khiarka
30. sep 2014

@miculiatko ahoj neviem ci si ma pamätas ale sme dnes obidve v sestnastom DC a ja som ta co sa dala na ovu testy. Chcela som ta len povzbudit ze si mozno na tom podobne ako ja, ja som na 15 DC mala velmi slabu ciarku a na 16 DC uz intenzivnejsiu ciarku a mozno sa to bude stupnovat. Tak mozno aj tebe este moze prebehnut ovulacia.

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@timuska26 robila si tehu test? uuuuuuuu ciarocka je dobry znak, dufam ze zajtra bude tmavsia 🙂 tak ze ja dneska oficialne bez ms takze asi konecne dneska sa budeme mojkat a potom sa budem snazit abstinovat alebo nie to nejako silit a kontrolovat sa...buduci tyzden cca stvrtok piatok mam ovu a ideme akurat na pobyt do prahy takze len my dvaja 🙂 uvidime ci pomoze 🙂 dakujem za energiu potrebujem ju

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@kudusko ahojky som rada ze uz ti je lepsie 🙂 ja dneska oficialne bez ms takze asi konecne dneska sa budeme mojkat a potom sa budem snazit abstinovat alebo nie to nejako silit a kontrolovat sa...buduci tyzden cca stvrtok piatok mam ovu a ideme akurat na pobyt do prahy takze len my dvaja... uvidime ci pomoze 🙂 a hlavne sa tesim ze vypadnem a vypnem od vsekeho

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@nicolettka2126 drzim pasticky nech to tento krat uz viiiiiiide 🙂 tusim prva znas zacinas ovulovat 🙂
@miculiatko mojka ty sa mi mavas ako?
inak uz sem zacinam cim dalej menej chodit naschval 🙂

timuska26
30. sep 2014

@zebrickaa niekomu dobre, az do prahy, my sa chystame v decembri tiez do prahy. sup a pustiti sa jeden do druheho, nech pocujeme aj od vas dobre spravy.
no pozitivny testik, len mam este stale obavy, bo moze to byt aj nador, vtedy vide tiez pozitivny test, este sa netesim, az ked na ultrazvuku uvidim fazulku.

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@timuska26 nador???? pre boha uff :( to snad len nieee to nebereme ani do uvahy...tak dfuam ze to aj tak nebude... ja som v prahe bola este asi ako dieta tak sa celkom tesim a hlavne vypadnem budeme spolu nove prostredie ovulka 🙂 tak uvidime