icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

timuska26
30. sep 2014

@zebrickaa no presne a v mojom stave 4 mesiace byt bez antika je riziko, doktorko uz vysvetloval, ze mam riziko tvorby rakoviny u vajecnikoch, tak nech uz som tehotna, nech sa to zlepsi. preto mam aj tie silne krce ☹

zebrickaa
autor
30. sep 2014

@timuska26 boze moja to som netusila :( dufam ze budu len dobre spravy...kedy ides na gyndu?

timuska26
30. sep 2014

@zebrickaa koncom nabuduceho tyzdna, ja to neberiem tak vazne, uz som vela musela prekonat v zivote a toto ma nezastavi ako nic ostatne. myslim pozitivne, nikomu neublizujem, radsej si pritiahnem dobru karmu. 😀

nicolettka2126
30. sep 2014

@zebrickaa no ano ja uz mam ovulku za sebou 🙂 Dnes s om cca 4DPO 🙂
Ale testiku sa budem vyhybat dokedy sa len da zamknem pred samou sebou 😀 😀
A dakujeeeem ze drzis palceky 😉
A ty si na tom ako?? Kedy cakas ovu? 🙂

nicolettka2126
30. sep 2014

@miculiatko snazim sa a celkom mi to aj ide 🙂
Len som prišlana to ze sa nesmiem nudit lebo prave pocas nudy na to az moooooc myslim 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@khiarka ahoj moja.jasme ze si spominam 😉 dakujem za povzbudenie. Si zlata.teda testujes ostosest a cakas na ovu.som zvedava kedy mi tento mesiac pride ms na ktory dc.momentalne som vsak v takej nalade ze mi je jedno ci sa mimi zadari alebo a kedy sa zadari pretoze ciraz viac zacinam byt chora do kelu. Hrdlo nos cele telo boli. Musim sa nejsko liecikovat 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@nicolettka2126 no tak to mas fajn.ja zase nemozem byt sama a hlavne v pritomnosti tehotnej svagrinky 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@zebrickaa ahoj moja. Ja som uz asi po ovu neviem...no momentalne sa mam tak ze som chora. Tecie mi z nosa boli hrdlo a cele telo. Dnes mam v praci volno tak si oddychnem.citala som ze sa chystas s drahym do prahy.jej to je super.uzi si to.my sme pocas plodnych dni zase boli u mojej mamy.tiez zmena prostredia no nemyslim si ze sa zadarilo.🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko fuuu no tak to ti verim ze ti to nerobi dobre byt v pritomnosti tehulky...Ja chvalabohu teraz ziadnu vo svojom okoli nemam ale pracujem v obchodnom centre a tam ich chodi neskutocne vela.... a hrozne vela malilinkatych babatiek :-/
Nie je to lahke no snazim sa nesustredit na to....teraz od zajtra taham az do nedele v praci takze mi to aspon zbehne..a potom buduci tyzden uvidime co bude 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@nicolettka2126 no som zvedava na teba ze aky bude zaver tvojho nesnazilkovania.mne dnes den tiez rychlo ubehne to vzdy ked mam volno 🙂 ale ja mam este do polky oktobra casu dost kym pride ms alebo nepridr.skor som za tu prvu moznost

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@timuska26 super takyto postoj mam rada 🙂 vzdy je to lepsie byt pozitivny 🙂

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@miculiatko ahojky to mi je luto ze si chora :( ano viem spominala si ze ste isli mame a ako bolo? mali ste kde sa mojkat na koniec? 🙂 prajem skore vyliecenie

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@nicolettka2126 no super aj aj som povedala ze tento krat ziadne testy, objednavala som v pondelok cez net ale len tehu takze kym pridu bude to akurat... inak ovu mam mat buduci tyzden stvrtok piatok a to sme prec v prahe tak uvidime ci bude cas a ako to bude 🙂 inak citim take napatie v podbrusku a to mam pritom od vcera koniec ms, neviem co to znamena

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@nicolettka2126 @miculiatko moja naj kamoska je tehu a bude robit cca 3-4tyzdne skor ako som mala ja...je to miestami na nervy, ale tesim sa velmi z nej ale priznam sa miestami to dolahne namna lebo si hovoroim uz sme my mohli kupovat kocik :/ ale prajem jej to ona si to zasluzi a tesim sa

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko ja si tiez myslim ze ms mi pride lebo sa citim uplne normalne necitim nic tehotné 😀
Az na to ze ma vzdy navecer strasne nafukuje...nic take nejem co by to mohlo sposobovat..uz to bolo tak dva dni za sebou tak uvidim ci aj dnes to bude tak pokracovat alebo to ustane..ale nechcem si uz tentokrat nic nahovarat beriem vsetko zatial ako nahodu, snazim sa nic nespajat s moznym otehu 🙂
Takze ty by si "ne"mala dostat o tyzden neskor ako ja? 🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@zebrickaa juuuj tak to je super ze vypadnete na chvilku verim tomu ze tam sa zadariiii 🙂
Aspon vypnete a bude vacsia sanca 🙂

mimika123
1. okt 2014

@mia005 co je nove? uz je po mrche?

mimika123
1. okt 2014

@zebrickaa ahojky, co nove?

katty27
1. okt 2014

@jetotu ahoj tak dnes som bola u lekárky a uz nic, vraj test mi vysiel pozitívny ze mi praskla cysta, u nej som nemala ani ducha, a na sone by uz asi nieco vydela, ms mam dostat v sobotu tak urcite pride, skoda tak nabuduce

mia005
1. okt 2014

@mimika123 Ajooj, ešte mrchujem. Dnes 3DC. V piatok by mala končiť. A ty ako?

mimika123
1. okt 2014

ja dnes 8DC ale uz sa mi to ani ratat nechce, asi to uz necham cisto len na nahodu

kudusko
1. okt 2014

@miculiatko
@nicolettka2126
@zebrickaa baby dnes zasen negativny test nedalo mi to tak som isla gynekologovi a ten zbadal vajko 25mm ze nebude z toho nic lebo je odumrete ze mi ho vyplavi ms tak asi tolko ☹ 😒 MAm prist po ms a uvidime co povie

nicolettka2126
1. okt 2014

@kudusko uff no teda ☹
A co povedal co moze byt pricinou toho ze odumrelo?
To ze si chorucka pripadne lieky?

jankes
1. okt 2014

@katty27 škoda, že ti to nevyšlo, ale nestresuj sa, veď ste len začali. Užívaj si to a mysli pozitívne.

jetotu
1. okt 2014

@katty27 ach no skoda ... ale tak nabudúce vyjde uz isto ;) drzim ti silno palusky!!!!

kudusko
1. okt 2014

@nicolettka2126 pravdepodobne lieky lebo kym som im nebrala tak ako tak som mala ciarku na ovu teste a ako som uz mala v krvi antibiotikum tak ani ciarka nebola na ovu teste a to som uz 17DC

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@mimika123 aaaa asi aj nic 🙂 neratam si to ale viem ze cca piatok o tyzden mam ovu 🙂

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@kudusko :( to mi je velmi luto moja :( ale hlavu hore sak vies... budeme spolu bojovat dalej...musime byt silne 🙂

zebrickaa
autor
1. okt 2014

@nicolettka2126 presne tak hovorim aspon vypadneme a spojime prijemne s uzitocnym 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@zebrickaa noo mali sme niekolko prilezitosti mama bola ohladuplna 🙂🙂 takze sme si to uzili. Choroba ma chytila len co sme sa vratili domov ale nie je to nic strasne.padla len tona vreckoviek 😀. Hadam ma drahy vylieci haha🙂.
@zebrickaa noo je to tazke prezivat radost z niekoho ineho tehu a zaroven cakat na tu svoju. Lenze hovorim si ze co v zivote je lahke? Nic. Preto musime vydrzat tie vsetky vplyvy zvonka ci z nasho vnutra.
@nicolettka2126 no je ti krasne napísane ze netehotne. Velmi som zvedava na teba. Myslum ze rozputas pripadny testovaci maraton tak ako sme mali minuly cyklus. Ja sa vsak nezapojim lebo presne ako hovoris moja ms by mala dojst po tvojom termine ked ty uz mozno budes vediet ze si tehu 🙂

@kudusko do kelu...ze odumrete vajko. To som doteraz ani nepocula. Sakra tolko komplikacii sa moze zrazu vynorit ked chceme otehu ze to nie je normalne!!! Nejakej pogumovanej zenskej (vieme ake etnikum myslim) sa toto stat nemoze ta vrhne smrada aj v mastali!!! Velmi som nahnevana dokelu.mrzi ma to no buduci cyklus to uz bude ok.